Genie Jackpots Big Spin Frenzy

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP : 94.96%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (eller något guldmynt) på någon av vinstlinjerna med start från vänster vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras gratissnurr-bonusen. Under gratissnurr ger alla Ande-symboler som landar på hjulen kontantpriset för varje synlig guldmyntssymbol.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Wild ersätter alla symboler förutom scatter.
  • Wildsymbolen är endast aktiv under gratissnurr.

Gratissnurr

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger gratissnurr.
  • Under gratissnurr blir Ande-scattersymbolen aktiv. På alla snurr där en synlig guldgrävarsymbol landar belönas du med priset för varje guldsymbol som också landar på spelplanen.
  • Om du samlar in 4 Ande-symboler får du ytterligare 10 snurr, vilket aktiverar Låst & laddat, där alla Ande-symboler som landar aktiverar ett omsnurr. Låst & laddat-omsnurren fortsätter tills inga nya Ande- eller guldmyntsymboler landar.
  • Om du samlar in 8 Ande-symboler får du ytterligare 10 snurr, vilket aktiverar Vinstökning och Låst & laddat samtidigt. Efter Låst & laddat kan anden uppgradera alla synliga guldmyntvärden, vilket kan ske mer än en gång.
  • Om du samlar in 12 Ande-symboler får du ytterligare 10 snurr, vilket aktiverar Stor snurrfrenesi, Vinstökning och Låst & laddat samtidigt. Efter Lås & laddat och Vinstökning kan anden samla in alla synliga guldmyntvärden upp till 5 separata gånger.
  • Gratissnurr fortsätter tills alla gratissnurr har använts – då får spelaren de ihopsamlade bonusvinsterna.
  • Gratissnurr spelas automatiskt med samma antal linjer och insats per linje som spelet som aktiverade dem.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (10 linjer är alltid aktiva). Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
  • Det går att vinna flera scatterfunktioner i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och insats per linje/totalinsats som det aktiverande spelet (10 linjer är alltid aktiva).
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2022-08-23