Queen of Alexandria

Wild-symboler

l Wild-symbolenär enwild-symbol. l När wild-symbolendyker uppexpanderar denochtäcker helahjulet. l Wild-symbolenvisasendast påhjul2, 3och4. l Wild-symbolenkanersättavilkasymboler somhelst utomjackpott-aktiverarsymbolen.

Gratis omsnurr

• l Eneller flerawild-symboler somdyker upppåhjul2, 3eller 4aktiverar omsnurrsfunktionen. l 1gratisomsnurr delasut. l Vunnaomsnurr spelasautomatiskt.
  • l Under omsnurrsfunktionenexpanderar wild-symbolenför att täckahelahjulet ochlåses

fast medandeandrahjulensnurrar om.

• l Omennywild-symboldyker uppunder ett omsnurr expanderar denochlåses

tillsammansmedtidigareexpanderandewild-symboler för ytterligareett omsnurr.

• l Upptillytterligaretvåwild-symboler kandykauppefter att enwild-symbolaktiverar ett omsnurr, somisintur aktiverar upptillytterligaretreomsnurr.
  • l Omsnurrsfunktionenavslutasnär det intelängredyker uppnågrawild-symboler under ett omsnurr.
  • l Omsnurrenspelasmedsammainsatssomiomgångensomaktiveradeomsnurren.
  • l Allainsatser ochvinstrader somspelasär desammasomdet spelsomaktiverade omsnurrsfunktionen. l Jackpott-aktiverarsymboler dyker inteuppunder omsnurrsfunktionen. l Wild-symboler är tillgängligaibasspelet ochiomsnurrsfunktionen.

Jackpotthjul

• l Jackpott-aktiverarsymboler kanersättaallasymboler utomwild-symboler. l Jackpott-aktiverarsymboler visasendast påhjul2, 3och4. l Samlajackpott-aktiverarsymboler för chansenatt aktiveraett spelpåjackpotthjulet.
  • l Barajackpott-aktiverarsymbolernasomsamlatsinunder nuvarandespelbidrar till chansenatt enjackpott aktiveras. l Jackpotthjulet ger 1av4garanteradejackpottar.
  • l Jackpotthjulet består avett hjuluppdelat ifärgadesegment. Varjesegment är associerat medenvissjackpott. l Hjulsegmentet somstannar ger denassocieradejackpotten.
  • l Omduaktiverar jackpotthjulet ochfreespins-funktionenaktiverasjackpotthjulet först.

Omsnurrsfunktionenaktiverasefter det. Vinster frånbådaläggstillidentotalavinsten.

• l Dengrafiskapottenexisterar barasomvisuellunderhållningochpåverkar därmedinte

utdelandet avjackpottar.

Radutbetalningar

• l Vinst betalasendast ut för denhögstakombinationenoavsett riktningpåvarjerad.
  • l Radvinster beräknasgenomatt vinstenför radkombinationenmultiplicerasmed radinsatsen. l Radinsatsenär dentotalainsatsendeladmed10.
  • l För att duskafåenvinstkombinationmåstesymbolernavisasbredvidvarandrapåen aktiveradvinstrad.
  • l Radvinstkombinationer betalasut frånvänster tillhöger eller frånhöger tillvänster. Därför måsteensymbolvisaspåförstaspelautomathjulet för vinnandekombinationer frånvänster eller pådet sistahjulet för vinnandekombinationer frånhöger. Symbolkombinationer sombörjar påett annat hjulger intevinst. Symbolernamåste varabredvidvarandrapårad.
  • l Omdet finnsfler än1möjligvinstkombinationinågonriktningpåenvinstradvinner du endast värdet för denhögstakombinationen. l Högst 1vinstkombinationbetalasut frånvänster per vinstrad. l Högst 1vinstkombinationbetalasut frånhöger per vinstrad. l Allarader måstespelas. l Allavinsttabeller visar antalet krediter somvinnsför varjekombination.
  • l Antalet vunnakrediter beror påradinsatsen. l Endast detillgängligaradernakangevinnanderadkombinationer. l Duvinner dentotalasummanavallaradvinster per spel.

Utbetalning av spelvinster

l Vinsternasombetalasut påspelautomatenär beroendeavvilkasymboler somvisas när hjulenhar stannat. l Allavinsttabeller visar antalet krediter somdelasut för varjevinstkombination. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.

Ikoner

• l Autospel
  • l Huvudmeny
  • l Återgå
  • l Sänkning
  • l Höjning
  • l Insats
  • l Snabbspel
  • l Ljudav/på
  • l Ansvarsfullt spelande
  • l Spelarskydd
  • l Lojalitet
  • l Spelhistorik
  • l Transaktionshistorik
  • l Banktjänster
  • l Inställningar
  • l Vinsttabell/information
  • l Hjälpfiler
  • l Lobby
  • l Släng l Endelavalternativenkanskeinteär tillgängligadär dubefinner dig.

Spela spelet

• l Målet är att spelapåhjulensåatt symbolernabildar vinstkombinationer. Vinstenberor påvilkenvinstkombinationsombildas. l Ditt saldovisasikrediter ikonsolfältet. l Väljdininsatspåmobilgenomatt tryckapåikonenInsatseller iinsatsområdet. l Väljdininsatsidatorversionenviahuvudmenyneller ikonsolfältet. l Klickaeller tryckpåknappenSpelaför att spelapåhjulen.
  • l TryckpåknappenStoppaför att stoppadet nuvarandespelet. Dukanävengöradet genomatt klickaeller tryckapåhjulen. Det påverkar interesultatet.
  • l Omdet är aktiverat iinställningarnakanduanvändablankstegstangentenför att spela eller stoppaspelet.
  • l När hjulenstannar lyser vinster uppomduhar envinnandekombination. Duvinner beloppet somvisasivinstrutan. l Omduintehar någonvinnandekombinationär spelet slut ochdukanspelaigen.

Välj insats

• l Väljdininsatspåmobilgenomatt tryckapåInsatsikonsolfältet eller påikonenInsats.
  • l Väljdininsatsidatorversionenmedikonernaför höjningochsänkningikonsolfältet. Du kanävenväljainsatsenfrånhuvudmenynmedikonenInsats, eller genomatt klickai insatsområdet.

Inställningar

• l PanelenInställningar har fleraspelinställningar. l Endelavinställningarnakanskeinteär tillgängligadär dubefinner dig.
  • l För att kommaåt inställningspanelenkanduöppnahuvudmenynochväljaikonen

Inställningar.

• l Väljvilkainställningar somskavarapåeller av. l InställningenIntroduktionsskärmvisar introduktionsskärmenvidstart. l Inställningen"Visaguidevidstart"visar handledningennär spelet startas. l InställningenSnabbspelökar hastighetenpåspelautomatenshjul. l InställningenAllt ljudstyr allaljud, inklusivespel- ochbakgrundsljud.
  • l InställningenSpelljudstyr konsol- ochspelljud, samt ljudför vinstkombinationer ochsekvenser. (Endast tillgängligomallaljudär på.)
  • l InställningenBakgrundsmusikstyr bakgrundsmusiken. (Endast tillgängligomallaljud

är på.)

• l InställningenBlankstegför spellåter digspelapåhjulenmeddatorns

blankstegstangent.

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om96,00 %.

Datum för senaste ändring: 2021-09-02