Time Machine

Välkommen till Time Machine videoslot som bjuder på vinsthöjande hjul och en free spins-bonus som kan återaktiveras och 16 807 sätt att vinna.

OM SPELET

Time Machine är en 5x3 videoslot med 243 vinstvägar. Vinster betalas ut när 3 eller fler identiska symboler landar på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster.

• Att nå bonusnivån (5 x 7 hjul) utlöser en free spins bonus.

• Wild-symboler kan förekomma endast på hjul 2, 3 och 4 och ersätter alla andra symboler.

• Wild-symboler ersätter inte bonus (+1) symbol under free spins.

VINSTHÖJANDE FUNKTION

• Varje vinst som inträffar i 5 x 3-basspelet kommer att aktivera hjulen för att öppna upp ett segment med extra vinstsätt och ger ett gratis respin.

• Hjulen fortsätter att öppna upp och ger ett gratis respin till dess att inga fler vinster delas ut eller tills högsta bonusnivån nåtts (5 x 7 hjul).

• Om inga vinster uppnås återställs hjulen till 5 x 3 layout.

FREE SPINS-FUNKTION

I början av funktionen belönas spelaren med 7 free spins:

• Free spins spelas på 5 x 7 hjulen och med 16 807 vinstvägar.

• Ett extra free spin delas ut när +1 symbolen visas på hjul 1 eller 5.

Under spelets gång:

• Free spins spelas med samma vinstlinjer och insats som det aktiverande snurret.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna den totala vinsten ska alla vinstvägar beräknas och läggas samman.

• Om kombinationen av symboler som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 likadana symboler med start till vänster på hjulen vinner du.

• Alla vinstvägar med vinster markeras och dina vinster läggs till din vinstpanel.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i den fasta vinsttabellen. Där hittar du värdet för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad, 5 i rad. Endast den högsta vinnande kombinationen per vinstväg betalas ut.

• I början av bonusrundan läggs samtliga vinster från hjulen till bonusen från start.

BOOSTS

Vänligen notera att Time Machine-symboler och wild-symboler i free spins-bonusspelet INTE läggs till det totala antalet samlade symboler i den övre stapeln och måste synas helt samt inte vara ersatta med wilds.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

• Spelinställningar – Ändra spelhastighet, ljud på/av och andra inställningar.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Aktiva linjer – Visar antal linjer.

• Insats - Visar nuvarande insats och möjlighet att ändra insats.

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

• Autospel (om tillgängligt) – Ger spelaren åtkomst till autospel-panelen för att välja antalet autospel och gränser.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslag för att snurra (på desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.7%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• I händelse av fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster förklarade ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 08/12/2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact

ORDLISTA

ENGELSK TERM

ÖVERSÄTTNING

Ways

Sätt

Time

Tid

Stake

Insats

Autoplay

Autospel

Credit

Saldo

Free Spin

Gratissnurr

Winnings

Vinster

Big Win

Storvinst

Huge Win

Enorm vinst

Massive Win

Massiv vinst

Pay Rise Reels

Vinsthöjande hjul

Reach Level 4 to trigger Free Spins Bonus

Nå nivå 4 för att aktivera free spins bonus

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-09