Lucky Leprechaun Clusters

Om detta spel
l Detta är ett 7-hjuls 7-rads videoslotspel.
l Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
l Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
Cluster Chase™-regler
Kluster med 5 eller fler av samma symboltyp utgör en vinnande klusterkombination. Vinnande kluster kan bildas var som helst på hjulen. Symboler måste ligga intill horisontellt eller vertikalt för att bilda ett kluster.
Spelregler
Varje spelad snurr kostar ett totalt insatsbelopp. Den första insatsen är den aktuella totala insatsen dividerad med insatsmultiplikatorn på 10.
Utbetalningsregler
l Vinster i kluster baseras på den första insatsen. Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas. Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination. Den totala utbetalningen är summan av alla klustervinster som är resultatet av snurret.
l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
l Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär det högsta
möjlig vinst som kan uppnås på ett enda snurr.
Vilda symboler
l Wild-symboler har ingen utbetalning. Wild-symboler kan ersätta alla symboler.
l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
l Wild-symboler som deltar i flera klustervinster kommer att räknas som individuella symboler för varje kombination. Olika Wild-symboler kan inkluderas i samma klustervinst. Extra Wild-symboler kan läggas till på hjulen.
l Wild-symboler visas bara på hjulen under funktionerna Lucky Coin, Pots 'o Gold, Clovers och Rainbow Road.
Rolling Reels™-funktion
l Denna funktion utlöses efter en vinst.
l Vinnande symboler tas bort från hjulen och symbolerna ovan flyttas till de tomma utrymmena. Om nya vinnande kombinationer bildas utlöses funktionen igen. Funktionen fortsätter tills inga vinnande kombinationer finns på hjulen.
Funktionsförloppsmätare

l Det totala antalet vinnande symboler samlas i mätaren för varje snurr. Varje vinnande symbol kommer att öka mätarens framsteg med 1. Funktionsförloppsmätaren har 5 nivåer. Varje nivå som nås belönar en funktion.  Ordningen för de första fyra funktionerna ändras vid varje snurr.
l Nivå 1 låses upp genom att samla 21 vinnande symboler och belönar en slumpmässig funktion.
l Nivå 2 låses upp genom att ackumulera 42 vinnande symboler och belönar en slumpmässig funktion.
l Nivå 3 låses upp genom att samla 63 vinnande symboler och belönar en slumpmässig funktion.
l Nivå 4 låses upp genom att ackumulera 84 vinnande symboler och belönar en slumpmässig funktion.
l Nivå 5 låses upp genom att samla 125 vinnande symboler och belönar Trail 'o Fortune-bonusen.
l Funktioner utlöses när alla vinster är klara. Tilldelade funktioner kommer att utlösas i följd. Varje funktion utlöses en gång per snurr. Funktionsförloppsmätaren återställs i början av nästa snurr.

l Visar funktioner som har låsts upp.

l Visar färdig funktion.

l Visar funktioner som inte har uppnåtts ännu.
Klöver regler
l En slumpmässig låg symbol väljs varje snurr. Alla förekomster av den symbolen är markerade med en klöver. Vinnande kluster med klöversymbolen kommer att bilda minst en Clover Wild på hjulen.
l Vilda klöver kommer att placeras i en slumpmässig position där klustervinsten inträffade.
l I händelse av flera klöverkluster kommer varje klustervinst att ha sina egna Clover Wilds.
Lucky Charms regler
l Den här funktionen kan utlösas slumpmässigt på alla icke-vinnande snurr. 1 av de 4 låga symbolerna kommer att väljas slumpmässigt.
l Den valda symbolen dupliceras i valfri riktning på hjulen och ersätter symboler av en annan typ. Den valda symbolen dupliceras inte om den är omgiven av symboler av samma typ.
Pots o' Gold Rules
l Den här funktionen låses upp via funktionsmätaren. Mellan 2 och 6 Wild-symboler placeras slumpmässigt på hjulen.
l Symbolerna till vänster, höger, ovanför vänster, över höger och ovanför de nya Wild-symbolerna tas bort.
l Befintliga Wild-symboler kommer inte att ersättas under denna funktion.
Regnbågens vägregler
l Den här funktionen låses upp via funktionsmätaren. Denna funktion utlöses över en slumpmässig rad och kolumn. Alla symboler på den valda raden och kolumnen tas bort. En Wild-symbol placeras vid skärningspunkten.
l Mellan 0 och 4 ytterligare Wild-symboler läggs till på hjulen i slumpmässiga positioner som ersätter de borttagna symbolerna. Existerande Wild-symboler kommer inte att ersättas under denna funktion.
Lucky Coin Regler
Denna funktion låses upp via funktionsmätaren. Alla höga eller låga symboler eller Wild Coin väljs. Mellan 10 och 15 Wild-symboler placeras slumpmässigt på hjulen. Existerande Wild-symboler kommer inte att ersättas under denna funktion.
Shamrock Shake Rules
l Den här funktionen låses upp via funktionsmätaren. 4 höga eller låga symboltyper väljs slumpmässigt. Varje symboltyp tas bort en i taget från hjulen. En slumpmässig multiplikator på mellan 1 och 3 väljs för funktionen. En 2x eller 3x multi l När alla instanser av dessa symboler har tagits bort, kan en multiplikator visas och sedan startar Rolling Reels™-funktionen.
Trail o' Fortune bonusspelregler
l Denna funktion låses upp när 125 vinnande symboler har uppnåtts genom funktionsmätaren.

l Spin-knapp: Startar hjulsnurrandet. Positioner på leden kommer att avancera med det antal steg som anges på hjulet.
l Varje position visar ett multiplikatorvärde. Landning på en position med en regnbåge kommer att avancera till den anslutna positionen ovanför den. En extra spin kan beviljas om ett hjulresultat landar på den hemliga multiplikatorn. Den maximala multiplikatorn som kan uppnås är 1500x. Tilldelade multiplikatorvärden multipliceras med det totala insatsbeloppet.
Vinn historia
l Vinsthistorikkontrollen kommer att innehålla alla kluster- och bonusvinster från det senaste snurret. Kontrollen blir interaktiv när alla kast och bonusen är klara. Två pilar kan väljas för att se listan över vinster för varje snurr.
l Om det inte finns några vinster ovan kommer den övre pilen att inaktiveras. Om det inte finns några vinster nedan kommer den nedre pilen att inaktiveras. Vinster kan också ses genom att dra listan uppåt eller nedåt. Klustervinster visas i vit text och bonusvinster visas med gul text.
Spelkontroller

l Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.

l Stoppknapp: Stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
l Ett klick eller tryck på hjulen stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

l Autouppspelningsknapp: Visar alternativ för automatisk uppspelning.

l Stoppknapp för automatisk uppspelning: Avslutar den aktuella autouppspelningssessionen. Krediter: Visar aktuella saldon. Insats: Visar den aktuella totala insatsen.

l Bet-knapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen.

l Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ. Vinstvärden kommer att visas ovanför eller på hjulen.
Spelmeny
l Hem-knapp: Avslutar spelet. Banking-knapp: Visar banksidan. Knapp för utbetalningstabell: Visar utbetalningstabeller och spelregler. Ljud: Aktiverar spelljud.
l Quickspin-knapp: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran. Introduktionsskärm: Aktiverar funktionsskärmen att visa när spelet öppnas.
Satsningsinställningar

Myntstorlek: Ställer in myntvärdet. Mynt: Ställer in antalet mynt som ska satsas. Snabbsatsningsknappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.
ytterligare information
l Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
l Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
l I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår. Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat. Resultaten från det senast spelade spelet visas.
l Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet. Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
l Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med rådande
tillsynskrav.
Återgå till spelare
l Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
l Detta värde är fast och ändras inte. Det här spelet har en RTP på 96,31 %.

Datum för senaste ändring: 2022-03-15