Agent of Hearts

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Spelregler

Agent of Hearts är en videoslot som spelas på ett rutnät med symbolhöjden 7-7-5-5-5-7-7.

Symboler faller ned i rutnätet för att skapa vinster. 5 eller fler intilliggande symboler som sitter ihop i ett kluster ger en vinst. Enbart högsta vinsten i ett kluster betalas ut. Vinstsymboler tas bort. Nya symboler faller ned för att fylla tomrummen. Flera kluster av samma symbol som inte sitter ihop betalas ut som separata kluster.

På alla icke-vinstgivande spinn finns en chans att 4 till 7 slumpmässiga Heart Wilds läggs till på rutnätet. Heart Wilds ersätter alla symboler utom Keys.

Agent-symboler samlas in när de ingår i en vinnande kombination – samla in 6 för att låsa upp den tillhörande Agent-funktionen. Alternativt kan White Rabbit dyka upp slumpmässigt och direkt låsa upp en Agent-funktion. Agent-funktioner aktiveras när vinnande kombinationer och kaskader är slut. Om flera Agent-funktioner blir upplåsta samtidigt, spelas de ut efter varandra enligt följande: Cupcake Splat, Smokin’ Phat, Grinning Cat, Mad Hat. Agent-funktioner kan inte återaktiveras och är garanterade i Queen’s Heart Free Spin. Agent-funktioner återställs i början av varje spinn.

I funktionen Cupcake Splat springer Dormouse över rutnätet från toppen till botten och lämnar ett spår av cupcake-bomber efter sig. Cupcake-bomberna exploderar och tar antingen bort de underliggande symbolerna eller omvandlar dem till en slumpmässigt vald symbol.

I funktionen Smokin' Phat blåser Caterpillar 1 till 3 spår av rök över rutnätet i diagonala linjer. Röken tar antingen bort de underliggande symbolerna eller omvandlar dem till en slumpmässigt vald symbol.

I funktionen Grinning Cat dyker Cheshire Cat-leendet upp över rutnätet. Leendet tar antingen bort de underliggande symbolerna eller omvandlar dem till en slumpmässigt vald symbol.

I funktionen Mad Hat dyker 6 till 9 Mad Hatter-hattar upp över rutnätet. Hattarna snurrar och tar bort alla angränsande symboler innan de omvandlar underliggande symboler till en slumpmässigt vald symbol.

Samla 3 Keys på 1 spinn för att aktivera Queen’s Heart Free Spin. Queen’s Heart Free Spin är ett enda free spin som inte kan återaktiveras eftersom Keys tas bort från rutnätet och inga ytterligare Keys kan landa under den här funktionen.

I Queen’s Heart Free Spin blir varje Agent-funktion upplåst och spelas ut efter varandra: Cupcake Splat, Smokin’ Phat, Grinning Cat, Mad Hat. När alla kaskader har avslutats, släpper Queen’s Heart Mega Wild lös den slumpmässiga Heart Wilds-funktionen innan den själv hoppar ut på rutnätet i form av en 3x2 Mega Wild-symbol som ersätter alla symboler.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

RTP:96.25%

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2021-08-17