25000 Talons

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas. l Spelet innehåller 10 vinstrader.

Fire Spin-funktion

• l Funktionen aktiveras slumpmässigt under basspelet.
  • l En slumpmässig hög symbol eller wild-symbol expanderar och bildar en symbolstapel på hjul 1 och 2. l Stora höga symboler, wild- och bonussymboler om 3x3 snurrar över hjul 3, 4 och 5. l De stora symbolerna snurrar och skapar möjliga vinnande kombinationer. l Om ett fullt bonushjul stannar aktiveras hjulbonusen. l Den här funktionen kan inte återaktiveras. l Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för funktionen. l Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Hjulbonusspel

• lDet här spelet aktiveras när en fullständig aktiveringssymbol för bonushjul visas under Fire Spin-funktionen. l Du kan vinna ett av fyra garanterade priser.
  • lDet här spelet består av ett hjul som är uppdelat i olika färgsegment. Varje segment är associerat med ett visst pris. l Beroende på var hjulet stannar kan du vinna något av följande priser: l Megapriset ger ett multiplikatorvärde på 25 000x. l Major-priset ger ett multiplikatorvärde på 1 000x. l Lilla priset ger ett multiplikatorvärde på 75x. l Mini-priset ger ett multiplikatorvärde på 20x. l Multiplikatorvärdet multipliceras med din nuvarande insats i basspelet. l Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för funktionen. l Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Free spins

• l Free spins aktiveras när 3 eller fler scatter-symboler dyker upp på hjulen. l Innan free spins börjar måste ett val av eldspårsdjur göras.
  • l Om free spins aktiveras med 3 scatter-symboler kan du välja att starta eldspåret med:
  • l Puma - Pumasymbolen aktiveras och 8 free spins delas ut. l Bison - Bisonsymbolen aktiveras och 6 free spins delas ut. l Björn - Björnsymbolen aktiveras och 4 free spins delas ut.
  • l Om free spins aktiveras med 4 scatter-symboler kan du välja att starta eldspåret med:
  • l Puma - Pumasymbolen aktiveras och 10 free spins delas ut. l Bison - Bisonsymbolen aktiveras och 8 free spins delas ut. l Björn - Björnsymbolen aktiveras och 6 free spins delas ut.
  • l Om free spins aktiveras med 5 scatter-symboler kan du välja att starta eldspåret med:
  • l Puma - Pumasymbolen aktiveras och 12 free spins delas ut. l Bison - Bisonsymbolen aktiveras och 10 free spins delas ut. l Björn - Björnsymbolen aktiveras och 8 free spins delas ut.
  • l Den aktiva symbolen på eldspåret skapar en stapel med matchande symboler på hjul 1 och 2.
  • l Symbolerna staplas på hjul 1 och 2 och hålls kvar tills nästa eldspårssymbol aktiveras.
  • l Höga symboler, wild- och Ny nivå-symboler förvandlas och blir till stora symboler på hjul 3, 4 och 5. l De stora symbolerna snurrar och skapar möjliga vinnande kombinationer.
  • l Om en full Ny nivå-symbol stannar aktiveras den näst högsta symbolen på eldspåret och ger ytterligare 4 free spins.
  • l Wild är den sista symbolen på eldspåret. Om en Ny nivå-symbol stannar efter att ha aktiverats ger den ytterligare 4 free spins under funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins spelas automatiskt. l Free spins kan inte omaktiveras.

Insatsregler

• l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader. l Den totala insatsen baseras på din ursprungliga insats på varje spelad vinstrad.
  • l Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med

kostnaden för de spelade vinstraderna.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 10 vinstrader. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
  • lVinstrader går från vänster till höger från det första hjulet. l Antalet vinstrader som spelas är fast.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l "Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

• l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
  • l Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Scatter-symboler

l Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen. l Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen. l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Bonushjulssymboler

l Den här symbolen dyker bara upp i Fire Spin. l Den här symbolen ger inte vinst.

Ny nivå-symboler

l Den här symbolen dyker bara upp i free spins. l Den här symbolen ger inte vinst.

Insatsinställningar

• l Snabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats.
  • l Avancerat: (+) eller (-) väljer det totala insatsbeloppet.
  • l Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats och är tillgänglig i både Snabbinsats och avancerade lägen.
  • l Insatsalternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Spelkontroller

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

• l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• l Saldo: Visar nuvarande saldon.

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Spelmeny

• l Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

• l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• l Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Bank: Visar banksidan.
  • l Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

• l Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
  • l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

• l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 92,09 %.

Datum för senaste ändring: 2022-04-05