Masters of Valhalla

Om det här spelet

• lMålet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
  • lVinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet. l Det här spelet spelas enbart med krediter.
  • lDet här spelet har 1024 vägar. l Det finns 5 hjul och 4 rader i basspelet.
  • lFler hjul kan aktiveras.
  • lValhalla Bonus-funktionen börjar med 20 hjul och 4 rader, och kan expanderas till

maximalt 30 hjul och 6 rader.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP för olika spellägen. l Det här spelet har en RTP om 94% l Spelet har en RTP om 94.03% vid köp av Valhalla Bonus-funktionen. l Spelet har en RTP om 94.12% vid köp av Valhalla Bonus - Berserk-funktionen.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

• lVinster multipliceras med den totala insatsen. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning. "Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel. l Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Utbetalningsgräns

• lDet här spelet har en vinstgräns på 20 000x insatsen. l Alla efterföljande vinster under spelet begränsas. l Vinstuppräkningen fortsätter tills spelets utbetalningsgräns uppnås.
  • lOm free spins spelas överges alla återstående free spins och spelet fortsätter till funktionsoutroskärmen.
  • lUtbetalningsgränsen går att nå i Valhalla Normal Bonus-funktionen och Valhalla Berserk Bonus-funktionen.

Regler för vägar

• lEn väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.
  • lDet här spelet har 1024 vägar. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan ersätta alla symboler utom Valhalla Bonus-symboler.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de landar i en

vägkombination.

Valhalla Bonus-funktion

• lValhalla Bonus är en free spin-funktion. l Free spins spelas automatiskt. l Free spins är gratis för spelaren. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
  • lOm 3 Valhalla Bonus-symboler dyker upp på hjulen aktiveras Valhalla Bonusfunktionen.

Valhalla Bonus-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5. l Valhalla Bonus-funktionen börjar med 20 hjul. l Varje hjul har 1 rad.

• lDet maximala antalet hjul under Valhalla Bonus-funktionen är 30. l 3 free spins delas ut. l Free Spins kan återställas till det tilldelade antalet spel.
  • lBonussymbolerna som aktiverade Valhalla Bonus ersätts med sköldsymboler som avslöjar ett värde på 1–50x.
  • lNär en ny sköld eller en ny gudssymbol dyker upp under ett spel återställs free spinräknaren till antalet free spins som spelaren startade Valhalla Bonus med.
  • lDen vanliga ordningen som gudssymbolernas multiplikatorer appliceras på hjulen är från övre vänstra hjulet ner till nedre högra hjulet, rad för rad.
  • lOm en Freya-symbol finns på hjulen appliceras dess multiplikator först.
  • lValhalla Bonus-funktionen avslutas när det sista spelet är färdigt och inga nya

symboler dyker upp.

• lFunktionen avslutas när alla synliga hjul har fyllts med en symbol, och då betalas ett pris på 500x insatsen ut utöver den totala vinsten.
  • lNär Valhalla Bonus-funktionen avslutas läggs varje symbols multiplikatorvärde ihop och multipliceras med nuvarande insats och betalas ut som bonusens totalvinst.
  • lInsatsen som används för att beräkna den totala vinsten är insatsen som användes

när Valhalla Bonus-funktionen aktiverades.

Valhalla Bonus - Berserk-funktion

l Samma regler gäller i den här funktionen som i Valhalla Bonus-funktionen, med undantag för nedanstående. l 4 free spins delas ut.

Valhalla Bonus-funktion – symboler

• lEn Odin-symbol avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.
  • lEn Odin-symbol lägger till sitt multiplikatorvärde till alla synliga symbolers multiplikatorvärde i alla spel till slutet av Valhalla Bonus-funktionen. l När en Freya-symbol dyker upp avslöjas ett multiplikatorvärde på 2–9x.
  • lEn Freya-symbol multiplicerar värdet för varje symbol som dyker upp på hjulet med dess värde.
  • lEn Freya-symbol multiplicerar inte symboler från föregående spel.
  • lFreya-symbolvärdet används för att multiplicera värdet av symbolerna som dyker upp i efterföljande spel under hela Valhalla Bonus-funktionen.

En symbols multiplikatorvärde kan endast multipliceras av en Freya-symbol under Valhalla Bonus-funktionen.

• lEn Freya-symbol kan bara dyka upp en gång under Valhalla Bonus-funktionen. l En Garmr-symbol avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x när den dyker upp.
  • lGarmr-symbolen lägger till varje synlig symbols multiplikatorvärde till dess multiplikatorvärde. l En Hel-symbol avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.
  • lEn Hel-symbol lägger till varje synlig symbols multiplikatorvärde till dess multiplikatorvärde i alla spel till slutet av Valhalla Bonus-funktionen. l En Hugin & Munin-symbol avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x när den dyker upp. l Hugin & Munin-symbolen lägger till dess multiplikatorvärde till varje synlig symbol. l När en Thor-symbol dyker upp avslöjas ett multiplikatorvärde på 1–9x.
  • lNär en Thor-symbol dyker upp på ett hjul aktiverar den Thor Reel Expansionfunktionen som expanderar antalet hjul med 5. l En Thor-symbol kan endast dyka upp 1 gång per spel. l En Thor-symbol kan bara dyka upp 2 gånger under Valhalla Bonus-funktionen. l När en träsköld dyker upp avslöjas ett multiplikatorvärde på 1–9x. l När en guldsköld dyker upp avslöjas ett multiplikatorvärde på 10–50x.
  • lEn träsköld vars multiplikatorvärde överskrider 9x förvandlas till en guldsköld. l En gudssymbol applicerar inte sin egen multiplikator till sitt eget värde.

Valhalla Bonus-funktion – hotspots

l Maximalt 3 Hot Spots kan dyka upp på hjulområdet samtidigt. l Hot Spots kan dyka upp på insatsområdet när hjulen snurrar. l Det finns en större chans att en gudssymbol dyker upp på ett hjul med en Hot Spot.

Wild God Respins-funktion

• lDen här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Respins är gratis. l Wild-symbolen som aktiverade funktionen stannar kvar på hjulet.
  • lDet finns 4 olika God Wild Respins: Wild Odin Respin, Wild Freya Respin, Wild Thor Respin och Wild Hel Respin.
  • lDet finns Wild-symboler med 4 olika färger (gröna, orange, blåa och lila).
  • lAlla Wilds oavsett färg ger samma vinst. l Wild God Respins kan inte återaktiveras i funktionen.

Valhalla Bonus-funktionen och Valhalla Berserk Bonus-funktionen kan inte aktiveras i Wild God Respins-funktionen. l Funktionen ger ett Respin. l Att få en Wild-symbol ger en chans att aktivera Wild God Respins-funktionen.

• lEndast en Wild kan dyka upp per spel i basspelet. l 1–19 ytterligare Wilds med samma färg placeras på hjulen innan de stannar.
  • lRespin-resultatet staplas med guden som matchar färgen för den Wild som aktiverade funktionen.
  • lOm en grön Wild dyker upp är Freya den enda gudssymbol som kan dyka upp i Respin.
  • lOm en orange Wild dyker upp är Odin den enda gudssymbol som kan dyka upp i Respin.
  • lOm en blå Wild dyker upp är Thor den enda gudssymbol som kan dyka upp i Respin. l Om en lila Wild dyker upp är Hel den enda gudssymbol som kan dyka upp i Respin.

Berserk Booster-funktion

• lNär bonussymboler dyker upp på hjul 1 och 3 under ett spel ökar Berserk Boostermätaren med ett steg. l Berserk Booster-mätaren har totalt 10 steg.
  • lNär Berserk Booster-mätaren har fyllts på öppnas Valhalla Bonus - Berserkfunktionen istället för Valhalla Bonus-funktionen när den aktiveras. l Berserk Booster återställs när Valhalla Bonus - Berserk-funktionen är avslutad. l Berserk Booster-framsteg sparas per insats. l Att ändra insats visar den nya insatsens Berserk Booster-framsteg.

Köpfunktion

• lDen här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Aktivering av den här funktionen aktiverar motsvarande funktion direkt.
  • lKöpfunktionen påverkar inte Berserk Booster-funktionen l Kostnaden för att köpa Valhalla Bonus-funktionen är 50x insatsen. l Kostnaden för att köpa Valhalla Bonus - Berserk-funktionen är 100x insatsen.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lLjud: Aktiverar spelljud. l Saldo: Visar nuvarande saldon.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Knappen Buy Bonus: Ger dig möjligheten att köpa bonusfunktioner.

Spelmeny

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Vinsttabeller: Visar vinsttabeller.

Insatsinställningar l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelinställningar l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Speltermer

l MASTERS OF VALHALLA™ = VALHALLS MÄSTARE l WILD = WILD l BIG WIN = STORVINST l MEGA WIN = MEGAVINST l EPIC WIN = EPISK VINST l VALHALLA WIN = VALHALLAVINST l EXTRA BONUS SPINS = EXTRA BONUSSPEL l VALHALLA BONUS = VALHALLABONUS l FREE SPINS = FREE SPINS l WILD GOD RESPINS = WILD GOD-OMSNURR l THOR REEL EXPANSION = EXPANDERANDE THOR-HJUL l WILD FREYA RESPIN = WILD FREYA-OMSNURR l WILD ODIN RESPIN = WILD ODIN-OMSNURR l WILD THOR RESPIN = WILD THOR-OMSNURR l WILD HEL RESPIN = WILD HEL RESPIN l THOR = THOR l FREYA = FREYA l HEL = HEL l ODIN = ODIN l HUGIN & MUNIN = HUGIN & MUNIN l GARMR = GARMR l BUY BONUS = KÖP BONUS l HOT SPOTS = HOT SPOTS l BERSERK BOOSTER = BÄRSÄRKBOOSTER l VALHALLA BONUS - BERSERK = VALHALLSBONUS - BÄRSÄRK l FREYA RESPIN = FREJA-OMSNURR l ODIN RESPIN = ODEN-OMSNURR l THOR RESPIN = TOR-OMSNURR l HEL RESPIN = HEL-OMSNURR l BONUS = BONUS

Datum för senaste ändring: 2022-03-24