The G.O.A.T

spelinstruktioner

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. Base Game RTP: 94.95%
  4. The GOAT RTP 94.97%

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (eller någon [X]-symbol) på någon av vinstlinjerna med start från vänster vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Vinstsätt

• Varje snurr har 4 096 sätt att vinna på.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scatter- eller bonussymboler.

Symbolen G.O.A.T

• Symbolen G.O.A.T visas bara på hjul 2, 3, 4 eller 5.
  • Symbolen G.O.A.T kan avslöja antingen X-wild, X-vinster eller diamantsymboler.
  • Symboler som avslöjas multipliceras med motsvarande multiplikator på det översta hjulet.
  • När X-wilds avslöjas expanderar de och täcker hela hjulet och de ger en multiplikator på alla vinster som innehåller X-wildsymbolen.
  • När X-vinster avslöjas multiplicerar de alla synliga vinster med motsvarande multiplikator.
  • När diamanter avslöjas tillämpas den motsvarande multiplikatorn och de fyller på bonusmätaren.

Bonusaktivering

• När minst 100 diamantsymboler samlas in aktiveras gratissnurr-bonusen.
  • Om spelaren ändrar sin grundinsats under spelet kommer diamantmätaren att återställas. (Diamanter som redan har ackumulerats innan ändringen av insatsen sparas)

Bonusriskspel

• När minst 50 symboler samlas in aktiveras bonusriskspelet.
  • Om du väljer att riskspela så satsar du motsvarande antal diamanter som visas i riskspelspanelen.
  • En landning i den gyllene sektionen fyller mätaren och ger bonusen. Om du landar i den röda sektionen resulterar det i ett förlorande snurr där diamanterna förloras och du går tillbaka till grundspelet.
  • Om du väljer att inte riskspela så går du tillbaka till grundspelet.
  • Om du inte tar riskspelet erbjuds det igen vid nästa gräns. Gränserna för riskspelet är 50, 60, 70, 80 eller 90 insamlade diamanter.

X-wildgratissnurr

• Du får 10 X-wildgratissnurr.
  • Om den gyllene X-wildsymbolen avslöjas under X-wildgratissnurr expanderar den och täcker hela hjulet.
  • Den gyllene X-wildsymbolen kommer att låsas under återstående gratissnurr.
  • Varje gyllene X-wildsymbol som avslöjas ger dig även 1 extra gratissnurr.
  • X-wilds multiplicerar alla vinster som innehåller X-wildsymbolen.
  • Gratissnurr kan återaktiveras under gratissnurren genom att fylla diamantmätaren, vilket ger samma antal gratissnurr som det aktiverande spelet.

X-vinstgratissnurr

• Du får 10 X-vinstgratissnurr.
  • Om X-vinstsymbolen avslöjas under X-vinstgratissnurr multipliceras alla synliga vinster.
  • Varje X-vinstmultiplikator från gratissnurr läggs till i den ökande multiplikatorbanken för återstående gratissnurr
  • Varje gyllene X-vinstsymbol som avslöjas ger dig även 1 extra gratissnurr.
  • Gratissnurr kan återaktiveras under gratissnurren genom att fylla diamantmätaren, vilket ger samma antal gratissnurr som det aktiverande spelet.

G.O.A.T-insats (beroende på operatörens inställning)

• När du har tryckt kan du välja mellan 2 alternativ.
  • Bonusinsats: när bonusmätaren aktiveras fylls den automatiskt till toppen och aktiverar gratissnurr.
  • Bonusinsatsen spelas med en totalinsats på 81x. Kostnaden för bonusinsatsen minskas när en diamant läggs till i bonusmätaren.
  • G.O.A.T-chans: beroende på spelets pris kan du öka chansen att en G.O.A.T-symbol visas i spelet.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Gäller från:

Dag:07

Månad:01
År:2022

Datum för senaste ändring: 2022-01-26