Voodoo Hex

Välkommen till Voodoo Hex, en högvolatil 3x3 videoslot med 5 vinstlinjer, Mystery Stack respins med en progressiv multiplikator och ett bonusspel med Free Spins!

OM SPELET

Året är 1921. Långt inne i New Orleans franska kvarter är en Voodoo-butik tänd i slutet av en mörk och slingrande gata. Medan Mardi Gras härjar genom staden arbetar den förre prästen. Trollformler kastas mot firandet, förhäxar musikanterna och förvandlar gatorna till en magisk ritual utan motstycke, allt för att vinna Oshuns gunst!

BASSPEL

Basspelet har en 3x3 layout med 5 vinstlinjer som räknas från vänster till höger. Funktionen Mystery Stack respins aktiveras när 2 hjul fylls med samma symbol. De aktiverande symbolerna förvandlas till Mystery Stacks och ger ett respin där övriga symboler snurrar. Dessa Mystery Stacks flyttar sig ett steg nedåt vid nästa snurr och funktionen fortsätter tills det inte längrew finns några mystery-symboler på spelplanen.

• Alla symboler betalar från vänster till höger på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
  • Enbart den högsta vinsten per linje utbetalas.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs samman.

WILD-SYMBOLER

Wild-symboler uppträder slumpmässigt på alla hjul och de ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen.

MYNT

Mynt ger en omedelbar vinst utan att vara en del av en vinstlinje. Myntsymboler visas under respins och free spins.

SCATTER

En Scatter-symbol i mitten av hjulen aktiverar Free Spins. Scatter-symboler kan uppträda i mittenhjulet.

MYSTERY STACK RESPINS

Funktionen Mystery Stacks respins aktiveras när minst 2 hjul fylls med samma symboler. Om det uppstår vinster beräknas dessa, de aktiverande symbolerna förvandlas till mystery-symboler, och ett respin tilldelas där övriga symboler snurrar. När snurret slutar avslöjar alla mysterie-symboler sig med en slumpmässigt vald symbol (inklusive mynt av slumpmässigt värde), och om det finns några vinster beräknas dessa. Alla symboler som motsvarar den avslöjade symbolen blir mystery-symboler igen. Mystery Stacks flyttar sig ett steg nedåt vid nästa snurr. Funktionen fortsätter tills det inte längrew finns några mystery-symboler på spelplanen. Varje respin som ger en vinst ökar den progressiva multiplikatorn med 1.

PROGRESSIV MULTIPLIKATOR

När funktionen Mystery Stacks respins startar initieras en progressiv multiplikator med värdet 1x. Vid varje påföljande respin med vinst ökar multiplikatorn med 1.

FREE SPINS

Landa 1 Scatter i mitten av hjulen i basspelet för att aktivera Free Spins. 7, 9, 12 eller 15 free spins tilldelas slumpmässigt. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Funktionen Mystery Stacks kan aktiveras under hela sessionen. Free spins startar med en global progressiv multiplikator med värdet 1, och ökar med 1 på varje snurr och respin med vinster.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wild-symboler kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.
  • Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.
  • Insats – Visar aktuell insats. Tryck för att välja/ändra insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknappen kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.
  • Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på dator.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%
  • Den maximala registrerade vinsten är x9800, och det skedde en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/contact

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutna spel att läggas till ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 15/11/2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Datum för senaste ändring: 2022-09-20