Temple Stacks Splitz

OM SPELET

Temple Stacks: Splitz är en 5x3 Video Slot med 243 basvinstsätt; det finns inga vinstlinjer men alla kombinationer av 3 eller fler identiska symboler på efterföljande hjul, från vänster, kommer att ge en vinst. Denna slot innehåller 5 högt betalande symboler och 5 lågt betalande symboler. Det finns en free spin-symbol och en hybrid-symbol som kan fungera som en wild eller en free spin-symbol. Wilds substituerar alla symboler förutom Mystery-symboler och free spin-symboler.

Splitz Mystery Stacks

Mystery Stacks kan visas på alla hjul i basspelet och i free spins. Stacks kan landa för att fylla ett hjul eller delvis täcka 1-2 hjulpositioner. Mystery Stacks delas in i 3-9 identiska symboler i basspelet och 3-12 symboler i free spins, vilket effektivt ökar antalet vinstsätt i det här spelet upp till 248 832 sätt. Alla Mystery Stacks på hjulen förvandlas till samma symbol. Mystery Stacks avslöjar aldrig hybrid- eller free spin-symboler. När flera Stacks befinner sig på hjulen och en vinst är garanterad blir 3 potentiella vinster synliga på toppen av hjulen.

Respins

När 2 free spin-symboler hamnar på hjulen förvandlas de till free spin- eller wild-symboler och ger 1 respin. Under respin kommer alla hjul med en Hybrid-symbol låsas i sin position medan de andra hjulen snurras. Under respin kan spelare landa på fler free spin-symboler för att fullfölja free spin-aktiveringen.

Free spins

Landa på 3 free spin-symboler aktiverar free spins + 20 mynt. Landa på 4 free spin-symboler aktiverar free spins + 200 mynt. Landa på 5 free spin-symboler aktiverar free spins + 2 000 mynt. Det finns 4 olika free spin-lägen. De första 4 gångerna spelaren startar free spins kommer en ett nytt free spin-läge att låsas upp. Spelare kan välja vilket olåst free spin-läge de vill spela i. Alla free spin-lägen har olika attribut listade nedan.

Nivå Splitz 3 Scatters 4 Scatters 5 Scatters
Stål 3-9 15 free spins 20 free spins 35 free spins
Brons 4-10 9 free spins 12 free spins 21 free spins
Silver 5-11 6 free spins 8 free spins 14 free spins
Guld 6-12 3 free spins 4 free spins 7 free spins
Landning på 3+ free spin-symboler i free spin-läget lägger till ytterligare free spins motsvarande listan ovan. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret, och i samma free spin-läge.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj värde på dina mynt.
  • Tryck på Spin-knappen för att börja spela.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER BASERAT PÅ VINSTSÄTT

• För att beräkna vad din totala myntvinst blir ska du lägga samman alla dina enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början på hjulet längst till vänster eller längst till höger.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller fler med början längst till vänster eller höger, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på hjul 1, tre symboler på hjul 2 och två symboler på hjul 3, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Det ovannämnda avser ej free spin-symboler som kan landa varsomhelst på hjulen och ge vinst.
  • Alla vinstsätt summeras efter snurren.
  • Räkna ut din totala vinst i din valuta genom att multiplicera din totala myntvinst med myntvärdet.
  • Spelet har ett vinsttak för en enstaka snurr på 25 000 gånger insatsen.

SPELVAL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstsätten.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Öppnar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.
  • Fullskärm – Slår på och av fullskärmsläget.

SPELPANEL

• Vinstsätt – Visar antalet sätt du kan vinna på. Antalet vinstsätt kan ändras beroende på hur många Splitz som finns.
  • Myntvärde – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. Du kan konvertera alla insatser eller vinster till din valuta genom att multiplicera antalet mynt (20) med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 20 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knappen – Sätter igång spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • {autoplay}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1%.

SLUMPGENERATOR

Hjulen snurras med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 22.01.2020. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2024-02-28