Skadi's Hunt

Blås i hornet och häng med på skattjakt i Skadi’s Hunt! Aktivera bonusrundan med gratissnurr och välj den nivå av spänning i jakten som passar din spelstil genom att välja antalet gratissnurrar och motsvarande multiplikatorvärde. Med 243 sätt att vinna på är det hejdundrande bra tider i Skadi’s Hunt!

Så satsar du

Skadi’s Hunt erbjuder 243 sätt att vinna på.

Meny för insatsinställningar

Tryck på kugghjulet eller TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatsinställningar.

MULTIWAY – 243 SÄTT

Visar det aktuella antalet sätt att vinna på som används i spelet. Insatsen är fast på 243 sätt.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Så här ändrar du insatsen:

Välj önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (–) för att minska myntvärdet, eller att trycka på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatsinställningar.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar med 243 sätt att vinna på och till aktuell total insats.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, och där så är tillgängligt, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

MultiWay-funktionen

Med MultiWay-funktionen finns det 243 sätt att vinna på för varje snurr. MultiWay-vinster utbetalas för matchande symboler oavsett position i angränsande kolumner, med början från kolumnen längst till vänster. 1 Fler än en matchande symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten. Jokersymbolen ersätter alla symboler utom vargscattersymbolen. Endast den högsta MultiWay-vinsten för varje symbol utbetalas per snurr.

Exempel på en MultiWay-utbetalning:

Följande diagram visar ett exempel på hjulutfall med pilsymbolen. Eftersom det finns minst 1 pil- eller jokersymbol i var och en av de fyra första kolumnerna har spelaren vunnit MultiWay-vinsten med 4 pilar som betalar 24 mynt per sätt.

Exempel på utbetalning: 1 x 2 x 3 x 1 pilar = 6 vinnande sätt:

Kolumn 1 Kolumn 2 Kolumn 3 Kolumn 4 Kolumn 5
Pilar   Joker
  Joker  Joker
  Joker  Joker  Pilar
1 pil 2 pilar 3 pilar 1 pil

För att bestämma utbetalning för den här kombinationen:

1. Räkna antalet pil- och jokersymboler i varje kolumn.
  2. Beräkna antalet vinnande sätt (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Multiplicera antalet sätt med vinsten som innehåller 4 pilsymboler (6 x 24 = 144). Vinsten är 144 mynt.

Det faktiska vinstbeloppet i vald valuta baseras på myntvärdet.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 3 eller fler vargscattersymboler dyker upp på intilliggande hjul med början från hjulet längst till vänster. Antalet vargscattersymboler avgör valalternativen för gratissnurrar. Välj antalet gratissnurrar och motsvarande multiplikator från följande alternativ för att starta bonusen:

Antal vargscattersymboler Gratissnurrar tilldelade
3
  • 30 gratissnurrar med en 1x-multiplikator
  • 15 gratissnurrar med en 2x-multiplikator
  • 10 gratissnurrar med en 3x-multiplikator
  • 7 gratissnurrar med en 5x-multiplikator
4
  • 40 gratissnurrar med en 1x-multiplikator
  • 20 gratissnurrar med en 2x-multiplikator
  • 15 gratissnurrar med en 3x-multiplikator
  • 9 gratissnurrar med en 5x-multiplikator
5
  • 60 gratissnurrar med en 1x-multiplikator
  • 30 gratissnurrar med en 2x-multiplikator
  • 20 gratissnurrar med en 3x-multiplikator
  • 14 gratissnurrar med en 5x-multiplikator

Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när 3 eller fler vargscattersymboler dyker upp på intilliggande hjul med början från hjulet längst till vänster. Återaktivering av bonusrundan med gratissnurr ger 1 extra val från belöningstabellen baserat på antalet återaktiverande vargscattersymboler.

Bonusen kan återaktiveras flera gånger. Om antalet tilldelade gratissnurrar är högre än 440 kommer alla tidigare tilldelade men icke spelade val att makuleras, och om den aktiverande kombinationen dyker upp igen tilldelas endast bonusscattervinsten och inga ytterligare val.

De hjul som används i Bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

MultiWay-vinster utbetalas för samma symbol oavsett position i angränsande kolumner. Samma symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten.

MultiWay-vinster betalar från vänster till höger.

Endast den högsta MultiWay-vinsten för varje symbol utbetalas per snurr.

Sammanfallande MultiWay-vinster från olika symboler läggs ihop.

MultiWay-vinster multipliceras med myntvärdet.

Jokersymboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Jokersymbolen ersätter alla symboler utom vargscattersymbolen i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Endast den högsta scattervinsten betalas ut. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Scattervinster är fristående från MultiWay-vinster och läggs också ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonusvinster är fristående från MultiWay-vinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 96.14%

Datum för senaste ändring: 2022-03-03