Viking Riches

Spelets mål:

Viking Riches är ett slotspel med 5 rullar, 20 betalningslinjer och 3 funktionsspel samt Gamble-funktion. Det finns 3 olika scattersymboler (tjej, båt och sköld). Om 3 eller fler tjejsymboler visas på rullarna, kommer "Wench of wealth"-funktionsrutan att visas. Efter att en av tjejsymbolerna valts kommer multiplikatorns värde att visas. Om 3 eller fler båtsymboler visas på rullarna, kommer FJORD of riches funktionen att visas. Klicka på spin-knappen för att snurra hjulet och bestämma antalet steg som ska tas under din resa. När 3 sköldar visas på rullarna 2, 3 och 4, aktiveras Win Berserker rutan. Här kommer lådor att snurra kring vikingen och dessa stannar när vikingen krossar en av dessa för att se multiplikatorns värde. Spelarna har chansen att vinna FJORD of riches funktionen via Gamble-funktionen.

Betalningstabell.

Betalningslinjer.

Spelinformation:

• Spelet spelas med 20 variabla linjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Den totala INSATSEN är antalet valda linjer multiplicerade med insatsen per linje..
  • Insatsen per linje kan ändras med ett klick på hamburgar-menyn  och med ändring av Insats per linje mätaren.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger, utom scatter-symboler.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrund-animationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Snurra: SPIN-knappen  är längst ned på spelskärmen i porträtt-modus och till höger om spelskärmen i landscape-modus.
  • Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per linje på  och med ändring av insats per linje mätaren som visat nedan.

• MAX INSATS: Klicka på MAX-INSATS  för att välja den högsta möjliga insatsen. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • AUTOSNURRA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "handsfree"-spel.
  • Klicka på knappen för att använda funktionen "AUTOSNURRA". När autosnurra-fönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Klicka på "OK" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i antal spins mätaren. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • Autospinspel avslutas när TheBigOne Jackpot funktionen startas mellan Autospins.

• När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN . Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Klicka på Meny-symbolen  för att se optioner som Betalningstabell, Spelinställningar, Auto spin, Inställningar, i-knappen och Kassa.
  • Klicka på alternativet "Lobby"  för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på alternativet "VINSTTABELL"  för att se skärmen med vinsttabell.
  • Klicka på  knappen för att komma tillbaka till spelet.
  • Klicka på ikonen "Ljud"  för att spela upp eller stänga av spelets musik.
  • Klicka på alternativet "Kassa"  för att gå till skärmen för insättning
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning, höjer eller sänker du SATSNINGSVÄRDET.
  • Det totala vinstbeloppet visas i  VINST-mätaren .
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO" , dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • Klicka på "Quick Spin"  symbolen för att minska spin-tiden.

SPELREGLER:

• Spelaren kan spela med 20 variabla betalningslinjer..
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till ditt totala vinstbelopp.
  • Wildsymbolen (guldmyntet) ersätter alla symboler förutom tjejen, skölden och båten.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger med undantag för scattersymboler.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.0

GAMBLE FOR FUNKTIONEN:

1. Gamble-funktionen aktiveras när linjevinsten är större än eller lika med 5 gånger den totala insatsen och mindre än eller lika med 217 375 gånger insatsbeloppet.
  2. En cirkel med två segment visas och segmentområdet baseras på linje-vinstbeloppet.
  3. Spelaren kan välja mellan gamble och collect (samla).
    1. Om spelaren väljer gamble-optionen:
      1. Om svärdet stannar i "Fjord"-området, kommer "Fjord of Riches" funktionen att aktiveras och vinstbeloppet som spelaren vann i feature-omgången kommer att läggas till spelsaldot direkt.
      2. Om svärdet stannar inom det röda området, kommer spelaren att förlora det satsade beloppet.
    2. Om spelaren väljer collect-optionen:
      1. Vinstbeloppet läggs till direkt i spelsaldot.
  4. Om en funktion aktiveras med en linjevinst, kommer gamble inte att vara aktiverad.
  5. Multiplikatorn i Fjord of Riches multipliceras med totala insatsen i stället för linjevinster.
  6. Speltemaspelet är inte tillgängligt under Autosnurrningar.

WENCH OF WEALTH FUNKTIONEN:

1. Wench of Wealth aktiveras när 3 eller fler tjejsymboler (wench) visas var som helst på rullen.
  2. Spelaren måste välja en av tjejsymbolerna för att se multiplikatorn som delas ut.
  3. Det totala insatsbeloppet multipliceras med multiplikatorn och vinstbeloppet läggs till i spelarens saldo.
  4. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 2 och 500 i denna feature-omgång.

WIN BERSERK FUNKTIONEN:

1. Win Berserk funktionen aktiveras när 3 sköld-symboler visas var som helst på rullarna 2, 3 och 4.
  2. Spelaren ser sedan 12 kistor längs spin-knappen och med ett klick på spin-knappen kommer kistorna att snurra och vikingen krossar en av kistorna för att se multiplikatorn.
  3. Multiplikatorn som delas ut multipliceras sedan med den totala insatsen och vinstbeloppet läggs till spelsaldot.
  4. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 50 och 500 i denna feature-omgång.

FJORD OF RICHES FUNKTIONEN:

1. FJORD of Riches funktionen aktiveras när 3 eller fler båtsymboler visas på rullarna.
  2. Spelaren tas sedan till feature-rutan för att hitta Fjord Of Riches funktionen.
  3. Spelaren kommer att se ett hjul med en spinknapp som omges av 6 segel- och 2 samlings-optioner.
  4. Vid spelets start kommer pilen i hjulet att vara på Collect och spelaren måste klicka på snurrknappen för att starta funktionen.
  5. Efter klicket på spinknappen kommer hjulet att snurra och stannar sedan antingen på segel- eller samla-optionerna.
  6. Om hjulet stannar på segeloptionen kommer båten att segla och en multiplikator delas ut slumpmässigt.
  7. Spelaren måste klicka på spinknappen tills hjulet stannar på "Samla" optionen.
  8. Spelaren får den senaste vunna multiplikatorn innan "Samla" optionen visas.
  9. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 8 och 1 000 i denna feature-omgång.

Jackpotspel:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurrning, autosnurrning eller efter speltemaspelet.
  • Om jackpotten aktiveras när gamble-funktionen är aktiv, spelas jackpotten efter att gamble-funktionen är över.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpotter och deras värden finns listade på vänster sida och en rulle visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter och var och en har sin egen färg. Alla fem färger visas på rullen:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SPIN-knappen visas i mitten av kontrollpanelen. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar rullen och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar längst upp på spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna jackpotten.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94,08 %.

Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" inom spelet.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i speltemaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.