Mega Fire Blaze: Wild Pistolero

Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Mega Fire Blaze™: Wild Pistolero™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 30.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Vid vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda rad- och scattervinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets Wild-symbol är logotypenWild-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom symbolerna CylindermagasinSaloon och Kula, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wild-symbolen kan endast dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

Saloonsymbolen:

• Spelets Scatter-symbol är Saloon-symbolen. Minst 3 Saloon-symboler oavsett position aktiverar gratisspel-funktionen.
  • Scattervinster multipliceras med din totalinsats. Endast den högsta Scattervinsten betalas ut.

Symbolerna cylindermagasin, 1 kula och 2 kulor:

• Vilken symbolkombination som helst med minst 6 Cylindermagasin1 kula och 2 kulor oavsett position aktiverar Mega Fire Blaze omsnurr.

Gratisspel:

• När minst tre Saloon-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras gratisspel-funktionen.
  • 5 gratisspel tilldelas.
  • Cylindermagasinet dyker inte upp på hjulen under gratisspel.
  • Om minst 3 Saloon-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen under gratisspel belönas man med ytterligare 5 gratisspel.
  • Vilken symbolkombination som helst med minst 6 symboler av typen 1 kula eller 2 kulor oavsett position under gratisspel aktiverar Mega Fire Blaze omsnurr.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.

Mega Fire Blaze omsnurr:

• Vilken symbolkombination som helst med minst 6 Cylindermagasin1 kula och 2 kulor oavsett position aktiverar Mega Fire Blaze omsnurr.
  • I början av funktionen hålls alla symboler som aktiverade funktionen: Cylindermagasin1 kula och 2 kulor, och ytterligare 5 symbolrader visas med 2 hänglås var.
  • Alla symboler som landar på rader med hänglås bidrar inte till några tilldelade priser.
  • I början av funktionen får du 3 omsnurr. Alla symbolpositioner som inte är fasthållna snurrar oberoende av varandra.
  • Om det finns en eller flera nya aktiva symboler på en upplåst rad efter ett omsnurr hålls dessa fast och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • De aktiva symbolerna är: Cylindermagasin1 kula2 kulorCowboyKvinna och Bankman.
  • Varje Cylindermagasin visar ett kontantpris eller en stjärna. Om stjärnan visas blir priset efter funktionens slut: MINI (MINI-prisets värde = totalinsats x 20), MINOR (MINOR-prisets värde = totalinsats x 100) eller MAJOR (MAJOR-prisets värde = totalinsats x 500).
  • Alla symboler av typen 1 kula och 2 kulor som bidrog till funktionsaktiveringen eller som stannar på en upplåst rad eller under en omsnurr avlägsnar ett hänglås per kula från den låsta raden längst ner. Symbolen 1 kula avlägsnar ett hänglås. Symbolen 2 kulor avlägsnar två hänglås. När symbolerna 1 kula och 2 kulor tagit bort symboler förvandlas de till ett Cylindermagasin med ett pris.
  • När båda hänglåsen avlägsnats från en låst rad låses den upp.
  • Varje Cowboy som stannar på en upplåst rad ökar värdet på upp till 10 andra fasthållna symboler. Cowboy-symbolen förvandlas därefter till ett fasthållet Cylindermagasin som innehåller ett pris.
  • Varje Kvinna som stannar på en upplåst rad ger en multiplikator på raden hon stannade på. Den multiplikatorn multiplicerar sedan samtliga vinster på den raden vid funktionens slut. Efter att multiplikatorn har avslöjats förvandlas Kvinnan till ett fasthållet Cylindermagasin.
  • Om fler än en Kvinna stannar på samma upplåsta rad ökar multiplikatorn på den raden ett steg för varje Kvinna som stannar därefter.
  • Varje Bankman som stannar på en upplåst rad ger en snurr på hjulet.
  • Om 6 eller färre rader är upplåsta markerar hjulet ett multiplikatorpris eller en stjärna. När hjulet har snurrat förvandlas Bankmannen till ett fasthållet Cylindermagasin som innehåller det pris som är markerat på hjulet. Det priset betalas ut en gång efter funktionens slut. Om stjärnan avslöjas blir priset efter funktionens slut: MINI, MINOR eller MAJOR.
  • Om 7 rader eller fler är upplåsta markerar hjulet antingen GRAND-priset (GRAND-prisets värde = totalinsats x 2 000) eller inget pris. När hjulet har snurrat förvandlas Bankmannen till ett pris på 1x totalinsatsen.
  • Om alla tillgängliga symbolpositioner är låsta och GRAND-priset inte har tilldelats snurrar hjulet upp till 3 gånger. För varje snurr markerar hjulet antingen GRAND-priset eller inget pris. Om GRAND markeras tilldelas det priset och funktionen avslutas.
  • GRAND-priset kan bara vinnas en gång per funktion.
  • När alla tre omsnurr har förbrukats, eller när alla tillgängliga symbolpositioner har fyllts och GRAND-hjulfunktionen har spelats, avslutas funktionen.
  • Efter funktionens slut betalas alla priser som visas på upplåsta symbolpositioner ut.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.87%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01