Wildfire Wins

Om det här spelet

l Välkommen till Wildfire Wins. l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader. l Har klibbiga Wilds, Wildfire Respins och Wildfire Wheels. l Det här spelet har 50 rader.

Allmänt

• lRadvinster ger utbetalning om samma symbol visas i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN. l Endast den högsta vinsten betalas ut per rad. l Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop. l Wild-symboler ersätter alla symboler utom Bonus-symboler.
  • lErsättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. l Den maximala totala vinsten i Wildfire Wheels har ett tak på 10 000x. l När taket nåtts avslutas funktionen.

Wildfire Respins

• lVinster med minst en specialsymbol aktiverar Wildfire Respins i basspelet. l Specialsymbolerna är glödheta versioner av låga symboler. l Specialsymbolen aktiveras när den är en del av en vinst. l Aktiverade specialsymboler visas på en insamlingsmätare.
  • lNär en specialsymbol aktiveras blir alla specialsymboler av samma sort som är

synliga på hjulområdet klibbiga Wilds.

• lSpecialsymbolen dyker inte upp under resten av Wildfire Respins, men normala låga symboler kan fortfarande dyka upp. l Klibbiga Wilds stannar kvar på samma plats under hela funktionen.
  • lFunktionen fortsätter om minst en av specialsymbolerna är en del av en vinst. l Aktivera alla specialsymboler för att få en sista Wildfire Respin.
  • lAlla vinster i det sista spelet multipliceras med en slumpmässig multiplikator. l Multiplikatorerna är x2, x3, x5 och x10.

Wildfire Wheels

• l3 Bonus-symboler aktiverar Wildfire Wheels i basspelet eller i Wildfire Respins. l Få totalt 3 Bonus-symboler i Wildfire Respins för att aktivera Wildfire Wheels. l Bonus-symboler dyker bara upp på 1, 3 och 5. l Wildfire Wheels består av 3 snurrande hjul som börjar på nivå 1. l Varje hjul har 8 olika segment. l De första 2 nivåerna har kontantpriser på 7 hjulsegment. l Det 8:e segmentet ger en uppgradering till nästa nivå.
  • lDen 3:e och sista nivån har ett 10 000x-segment istället för ett

uppgraderingssegment.

• lNär hjulet stannar på ett segment med ett kontantpris samlas kontantpriset in och segmentet förvandlas till ett collect-segment.
  • lFunktionen avslutas om hjulet stannar på ett collect-segment. l De möjliga kontantpriserna på nivå 1 är 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x och 15x insatsen. l De möjliga kontantpriserna på nivå 2 är 3x, 5x, 7x, 10x, 15x, 25x och 100x insatsen.
  • lDe möjliga kontantpriserna på nivå 3 är 5x, 10x, 20x, 30x, 50x, 100x, 250x och 10 000x insatsen.
  • lOm hjulet stannar på 10 000x-segmentet på nivå 3 delas ett kontantpris på 10 000x

insatsen ut och funktionen avslutas.

Översättning av speltermer

• lFöljande lista gäller endast språk andra än engelska l WILDFIRE WINS - WILDFIRE WINS l BONUS – BONUS l COLLECT - TA UT l LEVEL UP - NY NIVÅ l RESPIN / RESPINS - OMSNURR / OMSNURR l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER
  • lWILDFIRE RESPIN / WILDFIRE RESPINS - WILDFIRE RESPIN / WILDFIRE

RESPINS l WILDFIRE WHEELS - WILDFIRE WHEELS l BIG WIN - STORVINST

• lMEGA WIN - MEGAVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

• lInställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. l Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp. l Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
  • lVinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.
  • lKnappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Att klicka eller trycka på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte resultatet.

Spelmeny

• lAvancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande. l Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar.
  • lAvancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel. l Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
  • lLobby: Gå tillbaka till lobbyn. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. l Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna. l Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94.09%.

Ytterligare information

l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-04-20