Kodiak Kingdom

Om det här spelet

• l VälkommentillKodiakKingdom.
  • l Det här är envideospelsautomat med6hjuloch4rader.
  • l Det här spelet har 4096Ways. l Det har FreeSpins, Multiplier Wild, ochBuyFreeSpins.

Allmänt

l Way-vinster ger utbetalningomdedyker uppiradpåintilliggandehjul, frånvänster till höger enligt VINSTTABELLEN. l Endast denhögstavinstenbetalasut per Way. l Vinster somsker samtidigt påolikaWaysläggsihop.

Wild-symboler

• l Wild- ochMultiplier Wild-symboler ersätter allaandrasymboler utomFreeSpins-

symboler.

• l ErsättandeWild- ochMultiplier Wild-symboler ger högstamöjligavinnandekombination påenWayenligt VINSTTABELLEN. l Basspelet ochFreeSpinsbörjar medenmultiplikator påX1.
  • l Multiplikatornökar med1för varjeMultiplier Wildsomdyker uppiett spel.
  • l WildsochMultiplier Wildsdyker endast upppåhjul2, 3, 4och5. l Varjeenskildvinst ibasspelet multiplicerasmednuvarandemultiplikator.

Free Spins

• l I basspelet ger 3, 4, 5eller 6FreeSpins-symboler någonstanspåhjulen10, 15, 20 respektive30FreeSpins. l FåytterligareFreeSpins-symboler iFreeSpins-funktionenför att fåextraFreeSpins.
  • l 1, 2, 3, 4, 5och6FreeSpins-symboler ger 1, 3, 10, 15, 20respektive30extraFree Spins.
  • l Multiplikatornökar med1för varjeMultiplier Wildsomdyker uppiFreeSpins.
  • l Varjemultiplikatorökningbehållsunder FreeSpins. l Varjeenskildvinst iFreeSpinsmultiplicerasmednuvarandemultiplikator. l Vinster under FreeSpinsläggstillidentotalavinsten. l Densistainsatsendugjordeispelet användssominsatsbeloppför FreeSpins.

Buy Free Spins

• l I funktionenBuyFreeSpinskangaranteradeFreeSpinsköpasför enmultipelav nuvarandeinsats. l Minst 10FreeSpinskanköpasför 90X nuvarandeinsats.
  • l När duväljer funktionenBuyFreeSpinsplaceras3FreeSpins-symboler ut påhjul1, 2 och3.
  • l När duväljer funktionenBuyFreeSpinsfinnschansenatt fåextraFreeSpins-symboler påhjul4, 5och6. l BuyFreeSpins-funktionenär kanskeintetillgängligför det spelduspelar. l BuyFreeSpins-funktionenkanendast användasnär dukanändradininsats.

Översättning av speltermer

• l Följandelistagäller endast språkandraänengelska
  • l KODIAK KINGDOM- KUNGADÖMET KODIAK l MULTIPLIER MOUNTAIN - MULTIPLIKATORBERG l 4096WAYS - 4 096VÄGAR l BUY FREE SPINS - KÖP FREE SPINS l FREE SPINS - FREE SPINS l LAND +X1MULTIPLIER - FÅ +X1-MULTIPLIKATOR l MULTIPLIER - MULTIPLIKATOR
  • l MULTIPLIER WILD / MULTIPLIER WILDS - MULTIPLIKATOR-WILD /

MULTIPLIKATOR-WILDS l WAY / WAYS - VÄG/ VÄGAR l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER l BIGWIN - STORVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l MEGA WIN - MEGAVINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelmeny

l Avanceradeinställningar: Gåtillsidornaför ansvarsfullt spelande. l Avanceradeinställningar: Öppnar menynför avanceradeinställningar. l Avanceradeinställningar: Slåpåeller stängavsnabbspel. l Lobby: Gåtillbakatilllobbyn. l Banktjänster: Gåtillbanktjänstsidorna. l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ. l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler. l Ljudinställningar: Slåpåeller stängavljudet. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Spelkontroller

• lInställningar för autospel: Väljantalspelför autospel. Startaochstoppaautospelmed knappenSpela. l Saldofält: Visar nuvarandekontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarandeinsatsbelopp. l Insatsinställningar: Väljett insatsbelopp.
  • lKnappenSpela: Startaspelet meddet nuvarandeinsatsbeloppet somvisasi insatsfältet. Att klickaeller tryckapåhjulenunder ett spelvisar resultatet snabbare. Det påverkar interesultatet. l Vinstfält: Visar utbetalningenför vinstomgångar. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Inställningar för autospel

• l Förlustgräns: Ställer inenförlustgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasom saldot minskar meddettabelopp.
  • l Vinstgräns: Ställer inenvinstgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasomen vinst uppnår det beloppet. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Återbäring till spelare

• lÅterbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte.
  • lDet här spelet har enRTP om 94.06% medBuyFreeSpins. l Det här spelet har enRTP om94.06% utanBuyFreeSpins.

Ytterligare information

l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.

Datum för senaste ändring: 2021-11-16