Xibalba

Välkommen till Xibalba, en högvolatil videoslot med signaturfunktionen Growing Falls, kaskader med obegränsade multiplikator, vinst längs alla vägar, respins med Gigantor-funktion, jättesymboler, wilds, växande wilds och ett free spins bonusspel med en obegränsad progressiv multiplikator!

OM SPELET

De tolv demonfurstarna av Xibalba, dödsgudarna, härskar över underjorden med fast hand. Män kallas, och de faller, ty vägarna som leder till Xibalba är fyllda med svek och gudarna fulla av förrädiska trick. Endast tvilling-hjältarna kan besegra dem och låsa upp skatterna som legat dolda så länge.

BASSPEL

Basspelet har en 5x3 layout med 7 776 sätt att vinna som beräknas från vänster till höger längs samtliga vägar. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje utbetalas. Vinster på olika betalande vägar läggs samman. Fel på spelet ogiltigförklarar alla insatser och spel. Vinster aktiverar en kaskad. Symboler som ingår i en vinst tas bort, symboler ovanför dem ramlar ner för att fylla tomrummen. När tomma fält är fyllda kommer Growing Falls-funktionen öka storleken på de hjul som är en del av kaskaden med en extra rad. Kaskader fortsätter tills det inte längre bildas någon vinst. En progressiv och obegränsad multiplikator kommer att öka vid varje kaskad. Den startar på 1x och det finns ingen övre gräns.

• När 2 scatters landar på hjulen aktiveras Gigantor-funktionen.

• När 3 scatters landar på hjulen låser de upp free spins-bonusspelet och 15 free spins tilldelas.

• Om respin och free spins aktiveras samtidigt kommer respins att spelas först, därefter aktiveras free spins.

GROWING FALLS

När en kaskad påbörjas kommer tomma fält att fyllas med nya symboler. Dessutom kommer en extra symbol att falla ned på samtliga hjul som var en del av vinsten, vilket ökar storleken på de hjulen och antalet vinstlinjer. Hjul kan växa upp till 6 rader.

GIGANTOR

Funktionen aktiveras när 2 scattersymboler visas på två hjul. Deras positioner avgör storleken på de synkade hjulen. Ett respin tilldelas där hjulen med scatters rör sig synkroniserat och visar jättesymboler.

• Scatters på hjul 2,3 eller 3,4 kommer visa symboler som är 2x2 i storlek.

• Scatters på hjul 2,4 kommer visa symboler som är 3x3 i storlek.

Under respins fungerar kaskader som vanligt vid vinst.

• Innevarande hjulstorlek och multiplikator kommer vara kvar under funktionen.

• Om jättesymbolerna visas på ojämna hjul kommer det mindre hjulet att expandera till samma storlek som det andra synkade hjulet.

• Växande wilds visas inte under funktionen.

FREE SPINS

Free spins aktiveras när 3 scattersymboler landa på hjulen. 15 free spins tilldelas. Free spins spelas med alla funktioner, alltså obegänsade multiplkatorer under kaskader, växande wilds och Gigantor-funktion. I början av free spins-spelet kommer multiplikatorn att ställas på 1x och sedan öka vid varje kaskad.

• Multiplikatorn återställs inte när kaskaden är över och har ingen övre gräns.

• 3 scatters på fältet återaktiverar free spins-spelet med ytterligare 15 free spins.

SCATTERS

Scatters kan endast visas på hjul 2, 3 och 4. Scatters räknas efter alla kaskader är över.

• Om 2 scatters visas kommer huvudsnurret fortsätta och Gigantor-funktionen aktiveras.

• Om 3 scatters visas när huvudspelet är över aktiveras free spins bonusspel.

• Scatters beräknas i slutet av snurret.

WILDS

Wild visas enbart på hjul 2, hjul 3, hjul 4 och hjul 5; den kan ersätta alla andra symboler utom scattersymbolen.

VÄXANDE WILDS

Detta är speciella wilds som inte försvinner under kaskaderna när den är en del av en vinst. När de visas kommer alla symboler ovanför dem att ersättas med wilds.

HUR MAN BERÄKNAR VINSTER MED "7 776 vinstsätt"

• För att beräkna din totala vinst med 7 776 vinstsätt ska du lägga samman alla symbolvinster.

• För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.

• Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.

• Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 gånger vinst enligt vinsttabellen.

• Ovan inkluderar inte några free spin-symboler som betalas på någon särskild vinstlinje.

• Alla dina vinstsätt summeras efter snurren.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstsätten.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.

• Insats – Visar aktuell insats. Tryck för att välja/ändra insats.

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

• Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.

• Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra (desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1%

• Den maximala registrerade vinsten är x20000, och det skedde en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 10/12 2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-01-20