Orca's Wild Bonanza

OM SPELET

Välkommen till videospelautomaten Orca's Wild Bonanza™. Den har 5 hjul, 3 rader och följande funktioner:

• KASKADBONUS
  • SMITTSAM WILD-FUNKTION
  • BONUS-FREESPINS

REGLER

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.
  • Bonusmätare – Visar bonusbeloppen.
  • Nivåmätare Smittsam wild: Visar aktuell nivå för Smittsam wild.

SPELREGLER

• Spela 25 linjer för 25 krediter.
  • Den högsta vinsten betalas för varje vinstlinje.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och fortsätter till höger på efterföljande hjul.
  • WILD ersätter alla symboler förutom SNÄCKA och SCATTER BONUS.
  • SNÄCKAN dyker endast upp på hjul 3.
  • Det finns ett maximalt vinsttak i spelrundan på 12 500 gånger totalinsatsen. Om spelrundans totalvinst vid något tillfälle under en spelrunda når 12 500 gånger totalinsatsen eller mer, avslutas spelrundan omedelbart och 12 500 gånger totalinsatsen tilldelas (alla aktiveringar av free spins och/eller free spins annulleras när taket på 12 500 gånger totalinsatsen nås).
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

WILDSYMBOL

• WILD ersätter alla symboler förutom SNÄCKA och SCATTER BONUS Alla WILD som dyker upp ökar WinMulti-multiplikatorn med 1.

SNÄCKA-SYMBOL

• När en SNÄCKA dyker upp ändras symbolerna bredvid SNÄCKA-symbolen till WILD, beroende på vilken Smittsam wild-nivå man befinner sig på.

SCATTER BONUS-SYMBOL

• 3 SCATTER BONUS eller fler ger 5 BONUS-FREESPINS

KASKADBONUS

• Varje vinstsymbol blir del av en reaktion och ersätts med nya symboler som kommer ovanifrån på hjulen.
  • Att aktivera bonus-freespins skapar inte någon reaktion.

WINMULTI™

• Alla WILD-symboler som dyker upp ökar WinMulti-multiplikatorn med 1.
  • Alla vinster multipliceras med aktuell WinMulti-multiplikator.
  • Efter varje snurr i grundspelet återställs WinMulti-multiplikatorn till 1.

SMITTSAM WILD-FUNKTION

• Under varje spin i grundspelet ökar Smittsam wild-nivån med 1 upp till maximalt 3.
  • När Smittsam wild-nivån når 3 återställs den till 1 i samband med nästa ökning.
  • Ändras symbolerna bredvid SNÄCKA-symbolen till WILD, beroende på vilken Smittsam wild-nivå man befinner sig på.
  • Smittsam wild-nivå 1: Alla symboler av typerna DELFIN bredvid SNÄCKA ändras till WILD.
  • Smittsam wild-nivå 2: Alla symboler av typerna DELFIN, BLÄCKFISK bredvid SNÄCKA ändras till WILD.
  • Smittsam wild-nivå 3: Alla symboler av typerna DELFIN, BLÄCKFISK, SKÖLDPADDA bredvid SNÄCKA ändras till WILD.
  • Smittsam wild-nivå 4: Alla symboler av typerna DELFIN, BLÄCKFISK, SKÖLDPADDA, MANET bredvid SNÄCKA ändras till WILD.
  • SNÄCKA ändras till WILD efter att alla eventuella ändringar gjorts.
  • Nivå 4 är endast tillgänglig i bonus-freespins.
  • Smittsam wild-nivå sparas för varje insatsnivå.

BONUS-FREESPINS

• 3 SCATTER BONUS eller fler ger 5 BONUS-FREESPINS.
  • Winmulti-multiplikatorn återställs inte förrän alla bonus-freespins spelats klart.
  • Endast snurr som ger vinst dras från de återstående snurren.
  • Winmulti-multiplikatorn startar på det värde som gällde under det spin som aktiverade bonus-freespins.
  • Bonus-freespins spelas med samma insats och antal linjer som under det spin som aktiverade funktionen.
  • Bonus-freespins kan återaktiveras.
  • Bonus-freespins spelas på Smittsam wild-nivå 4.
  • Efter att alla bonus-freespins spelats klart återställs nivån för Smittsam wild till den nivå som gällde i samband med att funktionen aktiverades.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2023-06-07