5 Pots O'Riches

Steg 1: Hur man börjar

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. RTP : 94.96%

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Det finns prispositioner ovanför alla hjul. Om en speciell lucky leprechaun-symbol landar på ett hjul inkasserar den priset ovanför motsvarande hjul.

Wildsymboler

• Wild ersätter alla symboler förutom scatter.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Lucky Leprechaun

• Under varje snurr finns chansen att Lucky Leprechaun-scattersymbolen dyker upp på hjulen. Lucky Leprechaun-symbolen kan dyka upp på samtliga hjul men inte i positionerna ovanför hjulen.
  • Om en Lucky Leprechaun landar på hjulen får du ett pris baserat på priset som finns i positionen ovanför hjulet:
  • Kontantpris: detta ger spelaren en kontantvinst.
  • Inkassera allt: ger alla priser som visas i positionerna ovanför hjulen (exklusive gratisspel och extraspel).
  • Emerald Wilds: Ett antal wilds läggs slumpmässigt till på hjulen (upp till 5 wilds).
  • Bonus: aktiverar gratisspelfunktionen.
  • Extraspel (endast under gratisspel): ger ytterligare snurr under gratisspelfunktionen.

Gratisspel

• Om en Lucky Leprechaun dyker upp med en gratisspelsymbol ovanför motsvarande hjul, tilldelas gratisspelbonusen.
  • Ett hjul dyker upp med ett antal gratisspel i varje fält innan den snurrar runt och sedan stannar för att avslöja antalet gratisspel som tilldelas.
  • Under gratisspel är Lucky Leprechaun aktiv på varje hjul, och positionerna ovanför hjulen berikas med högre värden och extra spelpositioner.
  • Insatsen som aktiverar gratisspel används också under själva gratisspelen.
  • Gratisspel kan återaktiveras.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Följande funktion är tillgänglig beroende på dina jurisdiktionsbestämmelser.
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Leprechaun Bet (beroende på operatörens inställning)

• Leprechaun Bet kan aktiveras under grundspelet.
  • När den aktiverats blir en extra rad med nya positioner aktiv där leprechaunen kan landa på hjulen och ge dig priset i positionen ovanför det berörda hjulet.
  • Leprechaun Bet spelas till kostnaden av ytterligare 0,25x totalinsatsen.

Information om utbetalningar och spelregler

• SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.