Bolt X Up

Om detta spel

 Detta är ett 5-hjuls 3-rads videoslot.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
 Detta spel innehåller 243 sätt.

X UP-funktion

 2 landade scatter-symboler ger en X UP-token. Ingen token delas ut för 3 landade scatter-symboler.
 Tilldelade X UP-tokens samlas in och markeras i X UP Multiplier Trail-enheten.
 Vinstmultiplikatorer för större gratissnurr aktiveras när fler X UP-tokens samlas in.
 När Free Spins startas kommer alla aktiva Free Spins-vinstmultiplikatorer att gälla från början av funktionen.
 När gratissnurr startas kommer alla insamlade X UP-tokens att föras in i funktionen.
 Att samla in 1 X UP-token aktiverar multiplikatorn för 2x gratissnurr.
 Att samla in 3 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn för 3x gratissnurr.
 Att samla in 5 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 4x gratissnurr.
 Att samla in 8 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn för 5x gratissnurr.
 Att samla in 11 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 6x gratissnurr.
 Att samla in 15 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 7x gratissnurr.
 Att samla in 19 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 8x gratissnurr.
 Att samla in 23 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 10x gratissnurr och startar gratissnurrfunktionen.
 Insamlade X UP-tokens och alla aktiverade Free Spins-multiplikatorer lagras och används per insatsbelopp.
 Insamlade X UP-tokens tas bort när gratissnurr har slutförts för det aktuella insatsbeloppet.

Upsizer-funktion

 Innan gratissnurr-funktionen börjar har du möjlighet att köpa en högre multiplikator för gratissnurr.

 När du har valt en multiplikator uppmanas du att bekräfta ditt val och kostnaderna för att öka din startmultiplikator.
 Funktionen är endast tillgänglig när gratissnurr utlöses av scatter-symboler som landar med en multiplikator mindre än 10x.
 Funktionen kan vara begränsad eller göras otillgänglig medan din insats överstiger ett specificerat belopp.
 Funktionen kanske inte är tillgänglig i alla regioner.

Gratissnurr

 3 scatter-symboler var som helst på hjulen 2, 3 och 4 utlöser 8 gratissnurr.
 Alla aktiverade X UP Free Spins vinstmultiplikatorer kommer att gälla från början av spelet.
 Under gratissnurr kommer att landa 2 scatters att ge ytterligare 2 gratissnurr och en X UP-token.
 Ytterligare X UP-tokens kan samlas in under gratissnurr vilket kan öka den aktiva vinstmultiplikatorn för X UP gratissnurr.
 Alla spel som spelas är samma som snurret som utlöste denna funktion.
 Maximalt 10x X UP Free Spins vinstmultiplikator kan uppnås.
 Alla sätt att spela är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till vinster i basspelet.
 Gratissnurr kan inte återaktiveras.
 Gratissnurr spelas ut automatiskt.

Köpfunktion

 Genom att trycka på den aktiva Köp Bonus-knappen öppnas Köp-funktionen.
 Köp-funktionen låter dig köpa 8 gratissnurr, med början på en slumpmässigt tilldelad freespins-multiplikator.
 Den tilldelade multiplikatorn kan vara lika med eller högre än din nuvarande multiplikator.
 Att trycka på '✓' bekräftar ditt val att köpa en slumpmässigt tilldelad multiplikator.
 Genom att trycka på "X"-knappen stängs köpfunktionen.
 Köpbonusfunktionen och eventuella köpta gratissnurr spelas på det för närvarande valda spelet.
 Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
 Funktionen kan vara begränsad eller göras otillgänglig medan din insats överstiger ett specificerat belopp.
 Funktionen kanske inte är tillgänglig i alla regioner.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med kostnaden för 30.

Vägregler

 Detta spel innehåller 243 sätt.
 Ett sätt är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper över hjulen.
 En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra i detta mönster.
 Sättvinster körs från vänster till höger, med början från det första hjulet.

Utbetalningsregler

 Vägvinster baseras på den första insatsen.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och scattervinster som är resultatet av ett snurr.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
 Om flera vinnande kombinationer landar på ett enda sätt delas endast den högsta vinsten ut.

Vilda symboler

 Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
 Wild-symboler expanderar för att fylla rullen.
 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatters.
 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar på ett sätt.

Scatter-symboler

 I basspelet visas denna symbol endast på hjul 2, 3 och 4.
 I gratissnurr visas denna symbol endast på hjul 2 och 4.
 Scatters kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar var som helst på hjulen.
 Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Satsningsinställningar

 Snabbsatsning: Visar en rad snabbsatsningsalternativ för att välja ditt totala insatsbelopp.
 Avancerat: (+) eller (-) Väljer det totala beloppet du vill satsa.
 Max insats: Tillgängligt i både snabbinsats och avancerat läge, placerar den högsta tillåtna insatsen.
 Insatsalternativen skiljer sig åt mellan spelen. Ditt spel kanske inte har alla dessa alternativ.

Om detta spel

 Detta är ett 5-hjuls 3-rads videoslot.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
 Detta spel innehåller 243 sätt.

X UP-funktion

 2 landade scatter-symboler ger en X UP-token. Ingen token delas ut för 3 landade scatter-symboler.
 Tilldelade X UP-tokens samlas in och markeras i X UP Multiplier Trail-enheten.
 Vinstmultiplikatorer för större gratissnurr aktiveras när fler X UP-tokens samlas in.
 När Free Spins startas kommer alla aktiva Free Spins-vinstmultiplikatorer att gälla från början av funktionen.
 När gratissnurr startas kommer alla insamlade X UP-tokens att föras in i funktionen.
 Att samla in 1 X UP-token aktiverar multiplikatorn för 2x gratissnurr.
 Att samla in 3 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn för 3x gratissnurr.
 Att samla in 5 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 4x gratissnurr.
 Att samla in 8 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn för 5x gratissnurr.
 Att samla in 11 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 6x gratissnurr.
 Att samla in 15 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 7x gratissnurr.
 Att samla in 19 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 8x gratissnurr.
 Att samla in 23 X UP-tokens aktiverar multiplikatorn med 10x gratissnurr och startar gratissnurrfunktionen.
 Insamlade X UP-tokens och alla aktiverade Free Spins-multiplikatorer lagras och används per insatsbelopp.
 Insamlade X UP-tokens tas bort när gratissnurr har slutförts för det aktuella insatsbeloppet.

Upsizer-funktion

 Innan gratissnurr-funktionen börjar har du möjlighet att köpa en högre multiplikator för gratissnurr.

 När du har valt en multiplikator uppmanas du att bekräfta ditt val och kostnaderna för att öka din startmultiplikator.
 Funktionen är endast tillgänglig när gratissnurr utlöses av scatter-symboler som landar med en multiplikator mindre än 10x.
 Funktionen kan vara begränsad eller göras otillgänglig medan din insats överstiger ett specificerat belopp.
 Funktionen kanske inte är tillgänglig i alla regioner.

Gratissnurr

 3 scatter-symboler var som helst på hjulen 2, 3 och 4 utlöser 8 gratissnurr.
 Alla aktiverade X UP Free Spins vinstmultiplikatorer kommer att gälla från början av spelet.
 Under gratissnurr kommer att landa 2 scatters att ge ytterligare 2 gratissnurr och en X UP-token.
 Ytterligare X UP-tokens kan samlas in under gratissnurr vilket kan öka den aktiva vinstmultiplikatorn för X UP gratissnurr.
 Alla spel som spelas är samma som snurret som utlöste denna funktion.
 Maximalt 10x X UP Free Spins vinstmultiplikator kan uppnås.
 Alla sätt att spela är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till vinster i basspelet.
 Gratissnurr kan inte återaktiveras.
 Gratissnurr spelas ut automatiskt.

Köpfunktion

 Genom att trycka på den aktiva Köp Bonus-knappen öppnas Köp-funktionen.
 Köp-funktionen låter dig köpa 8 gratissnurr, med början på en slumpmässigt tilldelad freespins-multiplikator.
 Den tilldelade multiplikatorn kan vara lika med eller högre än din nuvarande multiplikator.
 Att trycka på '✓' bekräftar ditt val att köpa en slumpmässigt tilldelad multiplikator.
 Genom att trycka på "X"-knappen stängs köpfunktionen.
 Köpbonusfunktionen och eventuella köpta gratissnurr spelas på det för närvarande valda spelet.
 Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
 Funktionen kan vara begränsad eller göras otillgänglig medan din insats överstiger ett specificerat belopp.
 Funktionen kanske inte är tillgänglig i alla regioner.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med kostnaden för 30.

Vägregler

 Detta spel innehåller 243 sätt.
 Ett sätt är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper över hjulen.
 En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra i detta mönster.
 Sättvinster körs från vänster till höger, med början från det första hjulet.

Utbetalningsregler

 Vägvinster baseras på den första insatsen.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och scattervinster som är resultatet av ett snurr.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
 Om flera vinnande kombinationer landar på ett enda sätt delas endast den högsta vinsten ut.

Vilda symboler

 Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
 Wild-symboler expanderar för att fylla rullen.
 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatters.
 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar på ett sätt.

Scatter-symboler

 I basspelet visas denna symbol endast på hjul 2, 3 och 4.
 I gratissnurr visas denna symbol endast på hjul 2 och 4.
 Scatters kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar var som helst på hjulen.
 Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Satsningsinställningar

 Snabbsatsning: Visar en rad snabbsatsningsalternativ för att välja ditt totala insatsbelopp.
 Avancerat: (+) eller (-) Väljer det totala beloppet du vill satsa.
 Max insats: Tillgängligt i både snabbinsats och avancerat läge, placerar den högsta tillåtna insatsen.
 Insatsalternativen skiljer sig åt mellan spelen. Ditt spel kanske inte har alla dessa alternativ.

Spelkontroller

• l Saldo: Visar nuvarandesaldon.
  • l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen. l Vinst: Visar densenastevinsten.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel. l Att tryckapåknappenSpelaunder pågåendeautospelavslutar autospelet.

• l KnappenHem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

 Ljud: Aktiverar spelljud.
 Quickspin: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

ytterligare information

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.
 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.
 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
 Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala möjliga utbetalningarna med de totala möjliga resultat som är tillgängliga i spelet.
 Värden speglar den maximala förväntade avkastningen och ändras inte.
 Return to Player definieras i olika stadier eller lägen av spelet.
 Sannolikheten för att utlösa vissa spelhändelser kan ändras under spelandet beroende på det aktuella spelläget eller framsteg.
 Total RTP: 94,04 %.
 Köp Feature RTP: 94,04%.

Datum för senaste ändring: 2022-05-26