Champions Goal

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

20 vinstlinjer (10 vänster till höger och 10 vice versa)

Hjul

5 hjul

Rader

3 rader

Träffpotential

~ 36,2 %

Åter till Spelaren

95,7%

Namn

Champions Goal

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.
1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Champion’s Goal är en video-slot med 5 hjul och upp till 20 vinstlinjer beroende på symbol.
2. Blå symboler betalar ut vänster till höger och röda symboler höger till vänster. Neutrala symboler betalar ut åt båda hållen.
3. Spelet erbjuder 12 insatsnivåer för vald valuta.
4. Symbolvinster i vinsttabellen är baserade på vald insats nivå.
5. En spelrunda startas på vald insatsnivå när spelaren klickar på Spin-knappen.
6. Autospel (Auto play) spelar automatiskt spelet med så många rundor som valts i Autospel-menyn. Menyn fälls upp genom att hålla ned Spin-knappen.
7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut i enlighet med vinsttabellen.
8. Alla vinster presenteras i vald valuta.
9. Enbart den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.
10. Inga insatser kan ändras under pågående en spelrunda eller i Derby Free Spins.
11. Vid fel i spelets funktion hävs alla påverkade insatser och vinster.
12. Teoretisk återbetalning (RTP) är 95.7%
13. Linjevinster inkluderar inte vinster från Cascading Tifo eller Frispark.
14. Fotbollssymbolen triggar Frispark och efterföljande linjevinst multipliceras med 5.
15. Domarsymbolen triggar Sticky Corners och Sticky WILDs täcker hörnorna under 1 re-spin.
16. Champion's Goal-symbolen är WILD och ersätter samtliga symboler förutom Fotbolls-, Pokal- eller Domarsymbolerna.
17. 3 Pokalsymboler på mittenhjulet startar Derby Free Spins.
18. Derby Free Spins spelas över 7 rundor. Pokalsymbolen lägger till +1 i extratid, dvs 1 extra spin. Max extratid är +3. Derby Free Spins avslutas med en chans att träffa Champion’s Goal. Om spelaren träffar, stoppas hjulen omedelbart och spelet återgår till normal läge.
19. När hjul 1, 2 och 3 täcks med blå symboler eller hjul 3, 4 och 5 täcks av röda symboler triggas Cascading Tifo. WILD-symbolen är färgneutral och bidrar inte till Cascading Tifo. Cascading Tifo spelas som 3 rundor med 3 Sticky WILDs.
20. Högsta vinst är baserad på högsta insats.
21. Högsta vinsten är 2000 gånger insatsen.

Datum för senaste ändring: 2019-06-21