12 Super Hot Diamonds

SPELREGLER

12 Super Hot Diamonds: Hjälp

Vill du ha HOT action? Då är 12 Super Hot Diamonds ditt slot. Du behöver inte gräva efter rikedomar när hjulen är fyllda med diamanter som betalar generöst. Med 4 SUPER HOT bonusfunktioner och 9 jackpottar att vinna, kommer denna slot i Vegas-stil att få dig att känna dig som en storspelare på nolltid.

12 Super Hot Diamonds är en 5x3 slot med 30 vinstlinjer, men när Free Spins Rising-funktionen utlöses utökas den till 5x6 med 105 vinstlinjer för ännu fler vinstchanser. De 3 diamantsymbolerna är din biljett till att utlösa 1 av 9 jackpottar. Handlingen fortsätter med Hot Diamonds Respins-funktionen för en chans att vinna upp till 2 500 gånger din insats. Dessutom låter Köp bonus-alternativet dig aktivera bonusen när du vill.

12 Super Hot Diamonds är HOT, HOT, HOT! Spela nu!

Information

Vinstlinjer:

Det finns 30 upp till 105 vinnande vinstlinjer i 12 Super Hot Diamonds.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

Basspel = 30 vinstlinjer Gratisspinn = 30-105 vinstlinjer

Antal hjul och rader

Basspel = 5x3

Free Spins Rising-funktionen = 5x3 upp till 5x6 Hot Diamonds Respins-funktionen = 4x3

Funktioner

9 JACKPOTNIVÅER

·        Varje diamantsymbol som landar räknas för att utlösa en jackpott enligt Jackpotmätaren

·        Jackpottpriserna är en multiplikator av den totala insatsen

BONUSFUNKTION

·        Välj funktionen Free Spins Rising eller Hot Diamonds Respins när 3 bonussymboler landar var som helst på hjulen

HOT DIAMONDS RESPINS-FUNKTION

·        Vinn upp till 2 500X i Hot Diamonds Respins- funktionen

FUNKTIONEN FREE SPINS RISING

·        Ökande rader lägger till fler vinstlinjer KÖP BONUS

·        Aktivera bonusfunktionen när som helst under basspelet med alternativet "Köp bonus".

·        Välj ett alternativ att spela och njut av de unika alternativen för de olika funktionerna som finns tillgängliga.

Återgå till spelare (RTP) med funktionen Köp Bonus Free Spins Rising

95.01%

Återgå till spelare (RTP) med Köp bonus Hot Diamonds Respins-funktionen

95.00%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94%

Hit Rate

26.39%

Funktioner

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är aktiv i basspelet.

Köpbonus – Aktiverar omedelbart funktionen Free Spins eller Hot Diamonds Respins när som helst under basspelet.

• Om du väljer knappen "Köp bonus" öppnas en popup som visar alternativen och beloppet som ska betalas för att aktivera en
  • Mängden krediter som ska betalas är en multiplikator av det aktuella insatsbeloppet
  • Betala 150x total insats för att spela funktionen

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen. Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer betalas ut per aktiv linje. Kombinationer skapas i följd från det vänstra till det högra hjulet (förutom vinster med bonus-symboler och diamanter).
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens

Utbetalningsregler för funktioner

• Bonusfunktioner spelas med samma insats som omgången som triggade

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-03-30