Hit Bar

Spelautomat med 5 hjul och 10 rader

• Hit Bar™ går ut på att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Så spelar man:

• Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.

• Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.

• Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.

• Tryck på blixtknappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Under hjulsnurren inaktiveras SNURRA-knappen.

• Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

• Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.

• För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.

• Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Hit Bar omsnurr aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.

• Under autospel visas det återstående antalet snurr.

• Autospel avslutas när:

• Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du inte längre har råd med nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilknappen.

Vinstrader:

• Det här spelet har 10 fasta rader.

• Totalinsats = radinsats × antal rader.

• Radinsats = totalinsats / antal rader.

• Endast högsta vinsten per rad betalas ut. Vinstkombinationer ger utdelning från vänster till höger. Radvinster multipliceras med radinsatsen.

• Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Symbolen som pryds av ”Wild” är spelets WILD-symbol.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler, förutom HIT BAR-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Scattersymbol

• Spelets SCATTER-symbol är symbolen som pryds av orden ”HIT BAR”.
  • När minst 5 HIT BAR-symboler stannar någonstans på hjulen i huvudspelet aktiveras funktionen Hit Bar gratisspel.

Hit Bar omsnurr

• Funktionen Hit Bar omsnurr aktiveras när minst 5 HIT BAR-symboler stannar på hjulen. Alla symboler hålls på sina platser.
  • Under funktionens gång snurrar varje cell var för sig, och de enda symboler som syns är HIT BAR-symboler.
  • Ytterligare HIT BAR-symboler som stannar under Hit Bar omsnurr hålls på sina positioner och återaktiverar omsnurren.
  • Du kan samla ihop upp till 15 HIT BAR-symboler under funktionens gång.
  • Observera: Utbetalningsstegen visar den aktuella vinsten. Du hittar utbetalningsstegen till vänster om hjulen.
  • Funktionen avslutas när inga nya HIT BAR-symboler stannar på hjulen.
  • När alla omsnurr har fullbordats summeras vinsterna från funktionen på en vinstskärm.
  • Tryck på -knappen för att återvända till huvudspelet.

Utdelning till spelaren:

• Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 96.00%.

Vid tappad anslutning:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel kommer snurren att slutföras automatiskt, men ytterligare snurrar kommer inte att påbörjas automatiskt.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-18