Dwarf Riches

SPELREGLER

Dwarf Riches: Hjälp

Hej-ho, hej-ho, iväg för att hitta rikedomar vi går! Följ med dvärgarna på en gruvexpedition för att hitta ovärderliga rikedomar. Res djupt in i den magiska gruvan, där överallt du vänder dig ligger glittrande juveler och ädelstenar. Ta en hjälm, hacka och spade, och snart kommer du att skörda frukterna i denna roliga äventyrsautomat.

Dwarf Riches är en 5-hjuls, 3-rads slot med 25 vinstlinjer. Varje spinn har potential att ge stora belöningar tack vare Expanderande Rikedomar-funktionerna. När ett icke-vinnande spinn inträffar i basspelet, finns det möjlighet att symboler expanderar för att ge vinnande kombinationer. Landing av 3 Scatter Wilds ger 8 gratisspinn, som kan återutlösas och ge upp till 72 extraspinn.

Dvärgarna väntar på dig. Börja spinna och vinn nu med Dwarf Riches!

Information

Vinstlinjer:

Dwarf Riches har 25 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

25

Antal hjul och rader

5X3

Funktioner

·        Under basspelet finns det en chans på icke-vinnande spinn att en slumpmässig symbol expanderar.

·        Expanderande symboler behöver inte ligga intill på en vinstlinje för att betala.

·        Landa 3+ Scatter Wilds för att utlösa 8 Gratisspinn.

·        Gratisspinn börjar med en slumpmässig Expanderande Rikedomar-symbol.

·        Landa 3+ Scatter Wilds för att återaktivera 8 extra Gratisspinn upp till 72 Gratisspinn. Retriggers ger också en extra slumpmässig Expanderande Rikedomar-symbol upp till totalt 9 Expandering-symboler.

Återgå till spelare (RTP) med funktionen Köp Bonus under gratis spinn

94.73%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

93.89%

Hit Rate

29.87%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är aktiv i basspelet.

Köp bonus - Aktivera omedelbart gratisspinn när som helst under grundspelet.

• Betalar 100x totalinsats för att spela 8 gratisspinn

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen. Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinstlinjer betalar ut vinster när matchande symboler visas på intilliggande hjul, från det vänstra
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-07-20