Epic Crystal Deluxe

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

Epic Crystal Deluxe är en videospelautomat med 6 hjul och 3 rader. Spelet spelas med 5 insatslinjer (fasta), med vinstutbetalning från vänster till höger. ”BONUS”-symbolen är en Scatter-symbol. Gratisspinnen aktiveras när en kombination av 3 eller fler Scatter-symboler visas någonstans på hjulen. Alla kristaller som hamnar på hjulen under gratisspinnen samlas in. Efter gratisspinnen fastställs värdet på kristallerna i Lock & Spin-bonusen. Spelaren tilldelas sedan detta värde för var och en av de insamlade kristallerna.

Maximal utdelning för den här spelautomaten är 5 000 x insatsen. Eventuella vinster som överstiger denna summa utbetalas inte då maximal utdelning är den högsta möjliga vinsten. Operatören kan ha satt ett vinsttak som skiljer sig från vinsttaket på 5 000 x insatsen. Om så är fallet går det inte att nå upp till vinsttaket på 5 000 x insatsen. Kontakta operatören för att få mer information om detta.

Endast den högsta vinsten per insatslinje utbetalas.

Flera vinster på flera vinstlinjer läggs ihop.

GRATISSPINNSFUNKTIONEN

Gratisspinnen aktiveras när 3 eller fler Scatter-symboler hamnar någonstans på hjulen. Gratisspinnen utdelas enligt följande tabell:

Antal Scatter-symboler Vunna gratisspinn
3 10
4 15
5 20
6 25

Alla kristaller som hamnar på hjulen under gratisspinnen samlas ihop och placeras vid sidan av hjulen. Kristallernas värde fastställs i Money Respin-bonusen.

JACKPOTTFUNKTIONEN

Få symboler med krona för att fylla jackpottmätaren.Efter varje spinn nollställs mätaren. Om alla symboler på hjulen har en krona utfaller jackpotten! Jackpottsumman visas längst upp på mätaren och utfaller med 5 000 gånger din insats.

KRISTALLVINST GENOM MONEY RESPINS

I Money Respin-bonusen fastställs värdet på kristallerna som samlades in under gratisspinnen. Vart och ett av de 24 hjulen snurras oberoende av varandra. Hjulen kommer antingen vara tomma eller visa ett värde. Värdena blir fastlåsta, varpå återstående hjul snurras på nytt. Om hjulen snurras tre gånger i rad utan att något värde visas kommer bonusen att avslutas. I bonusens slutskede samlas värdena ihop. Spelaren tilldelas detta samlade värde multiplicerat med antalet insamlade kristaller.

ÅTERAKTIVERING

Bonusen återaktiveras om 3 eller fler Scatter-symboler hamnar någonstans på hjulen under gratisspinnen. För dessa Scatter-symboler utdelas samma antal spinn som gällde för det utlösande spinnet under det ordinarie spelet.

DEFINITIONER

Engelsk text Lokaliserad definition
Bonus
Kristallvinst

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”AUTOSPEL”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Notera att autospel och turbo inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa. Du kan också välja att stoppa autospelet vid funktionsvinst.

HUR MAN SPELAR

• Välj insatssumma
  • Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
  • Det går även att starta ett nytt spel genom att trycka på mellanslagstangenten.
  • Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatsen. När du har nått den minsta/högsta insatsen inaktiveras de aktuella knapparna.
  • Tryck på autospelsmenyn för att ställa in och starta autospelen
  • Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.
  • Tryck på turboknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.
  • Tryck på knappen ”?” för att visa vinsttabellen.

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,03 %.

SPELINSTÄLLNINGAR

• Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
  • Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelreglerna.
  • Autospel – ställ in och starta autospelen

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2022-06-15