Bison Rising Reloaded Megaways

Steg 1: Kom igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och motsvarande valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

Steg 2: Så spelar man

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som dyker upp på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (med början från hjulet längst till vänster) på någon av dina MEGAWAYS™, så vinner du. Vinster du har kommer att markeras. Detta orsakar en explosion och fler symboler faller ner.
  • Vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Fallande symboler

• Alla vinstsymboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna kommer att tas bort från hjulen och ersättas av nya symboler som kommer ovanför hjulen.
  • Det finns symbolpositioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att bilda vinster och är de enda positionerna som kan avslöja wildsymboler. Dessa kommer att ersättas från höger.
  • Symboler fortsätter falla tills inga fler vinstsymboler genereras.

Megaways™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 sätt att vinna på.
  • En vinst utgörs av matchande, sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinstkombinationer läggs ihop.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens från Big Time Gaming.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan endast dyka upp på positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Hemlig symbol

• Den hemliga symbolen kan dyka upp var som helst.
  • Alla hemliga symboler på spelplanen avslöjar samma slumpmässiga symbol.
  • Den hemliga symbolen kan inte avslöja scattersymboler.

Scatter

• Scattersymbolen kan dyka upp på alla hjul men inte på positioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • 4 synliga scattersymboler ger 15 gratissnurr. Varje extra scattersymbol lägger till ytterligare 4 gratissnurr.
  • Scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.

Riskspela

• Innan gratissnurr startar kan spelaren välja att riskspela antalet snurr, antalet megaways och/eller startmultiplikatorerna.
  • ”Tryck för att riskspela” på valfri paj för att snurra motsvarande hjul.
  • Ett vinnande resultat av pajen kommer att uppdatera alla riskspelspajer för nästa riskspel.
  • Ett förlorande riskspel tar spelaren tillbaka till grundspelet.
  • Riskspelet har ett tak på 30 snurr, 117 649 megaways och en multiplikator på x10.

Gratissnurr

• Under gratissnurr finns en aktiv obegränsad vinstmultiplikator som börjar på 1 och ökas med 1 efter varje symbolfall.
  • Under gratissnurr kan positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5 avslöja gratissnurr-scatters och ge extra gratissnurr.
  • 3 gratissnurr-scatters = 5 extra gratissnurr.
  • 4 gratissnurr-scatters = 10 extra gratissnurr.
  • Insatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Köp Bonus (beroende på operatörens inställning)

• Bonusen kan aktiveras under grundspelet
  • Välj en av fyra tillgängliga alternativ för den stora insatsen: 32x, 70x, 175x och 350x insatsen.
  • Efter att ha valt kommer spelaren att tas direkt till riskspelsskärmen (samma som om bonusen aktiverades naturligt).

Autospel

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)
  • Det finns en funktion för Autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet ”Autospelsinsatser” du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på ”STOPP”-knappen.

Vinstinformation och spelregler

• FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2023-11-29