Blazing Piranhas

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Spelet innehåller 20 fasta vinstrader.
Antalet vinstrader som spelas är fast.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul. Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den aktuella insatsen delat med kostnaden för vinstraden.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel. Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Wild-symboler

Piraya-Wild är Wild-symboler.

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler och bonussymboler.
När en vinnande rad startar med en Hög värde-symbol, kommer Wild att ersätta för att skapa den högst betalande kombinationen. Mellan 1x och 6x kan dyka upp direkt i Basspelet.
Mellan 3x och 6x kommer att dyka upp direkt i Free Spins.

Om en Högt värde-symbol finns till vänster om Piraya Wild-symbolen, förvandlas Högt värde-symbolen till Wild. När Piraya Wild-symbolen har ersatt Högt Värde-symbolen, kommer en Vanlig Wild-symbol att kvarstå.
Piraya Wild-symboler och Vanliga Wild-symboler blir kvar på hjulen under hela spelet.

Scatter-symboler

Free spin-symboler är scatter-symboler.

Den här symbolen kan dyka upp i basspelet och free spins. Free spins-symboler ger inte utbetalning.

Free spins

3, 4 eller 5 free spins-symboler var som helst på hjulen aktiverar den här funktionen.

När free spins aktiveras väljer spelaren antalet spel och wild-symboler baserat på antalet scatter-symboler som visas.

3 Scatter-symboler ger ett val mellan: 12 Free Spins med 3 Wilds eller 10 Free Spins med 4 Wilds eller 7 Free Spins med 5 Wilds eller 5 Free Spins med 6 Wilds.

4 Scatter-symboler ger ett val mellan: 24 Free Spins med 3 Wilds eller 20 Free Spins med 4 Wilds eller 14 Free Spins med 5 Wilds eller 10 Free Spins med 6 Wilds.

5 Scatter-symboler ger ett val mellan: 36 Free Spins med 3 Wilds eller 30 Free Spins med 4 Wilds eller 21 Free Spins med 5 Wilds eller 15 Free Spins med 6 Wilds.

Antalet wild-symboler som först valts visas slumpmässigt på brädet under free spins.

Free spins kan återaktiveras för att ge ytterligare spel och wild-symboler motsvarande det ursprungligen valda antalet. Free spins spelas automatiskt.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. Vinster från den här funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Jackpotthjul

Fyll Jackpotthjulets Framstegsmätare för att aktivera Jackpotthjulet.

Varje mynt som landar i Basspelet, i Free Spins och i LockNWin®-funktionen ökar Jackpotthjulets framstegsmätare. Framstegen på Jackpotthjulets framstegsmätare sparas per insatsnivå.
Jackpotthjulet ger 1 av 5 Jackpottpriser.

När vinstindikatorn dyker upp på ett Framstegssegment på hjulet, belönas det med ett extra spel och det spelas på nästa nivå på Jackpotthjulet.

LockNWin®-funktion

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och i free spins. Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
När 6 eller fler myntsymboler dyker upp var som helst på hjulen så utlöser det LockNWin®-funktionen. 3 omsnurr delas ut.
Alla symboler tas bort utom Mynt, som låses på hjulen när de dyker upp.

Ytterligare rader kan låsas upp. Låsta rader är inaktiva.
Om hela brädet är upplåst och fylld med Mynt, tilldelas Mega-jackpotten. Mynt på inaktiva rader bidrar inte till utbetalningen.
När ett Mynt dyker upp i ett aktivt område återställs antalet omsnurr till 3. LockNWin® slutar när räknaren når noll eller hjulen är fulla av Mynt.
Vanliga myntsymboler ger kontantpriser på mellan 1 -12 x insatsen.

Multiplikator-myntsymboler multiplicerar alla mynt i det aktiva området med upp till 5x och ger kontantpriser med 5x insatsen. Centrala myntsymboler låser upp ytterligare rader och ger kontantpriser mellan 1 och 5x insatsen.
Stjärnmynten aktiverar Jackpotten LockNWin® i slutet av LockNWin®.

Jackpottfunktionen LockNWin®

Jackpotten LockNWin® aktiveras i slutet av LockNWin®-funktionen genom att samla in 1 eller fler Stjärnmynt under LockNWin®. Enbart ett Jackpottpris går att vinna per Jackpottfunktionen LockNWin®.
Stjärnmynt dyker upp i varje spel i Jackpottfunktionen LockNWin®.

När 3 Stjärnmynt samlas in på en rad, belönas det med motsvarande Jackpott.

Autospel

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet. Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet. Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.
Storvinst: Stoppar autospel efter en storvinst

Autospel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Få åtkomst till köp-menyn genom att trycka på knappen Köp Bonus. Aktivera Köpfunktionen direkt för att aktivera den valda funktionen. Kostnaden för Free spins är 53,15 x den totala insatsen.
Kostnaden för LockNWin® är 31,59 x den totala insatsen. Kostnaden för Jackpotthjulet är 31,91 x den totala insatsen.
Kostnaden för Jackpotten LockNWin® är 32,37 x den totala insatsen.

Insatsnivån i funktionen kan väljas i köpmenyn.

Den genomsnittliga utbetalningen för valda köpfunktioner kan förändras jämfört med de funktioner som aktiverades under normalt spelupplägg.

Spelkontroller

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen. Saldo: Visar nuvarande saldon.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Maxinsats: Höjer insatsen till den maximalt tillgängliga nivån. Vinst: Visar den senaste vinsten.
Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information. Knappen Meny: Öppnar spelmenyn.
Knappen Info: Öppnar vinsttabellsmenyn.

Insatskontroller: Öka eller minska insatsen med plus- och minussymbolerna.

Spelmeny

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna. Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Stäng: Stänger spelmenyn. Ljud: Aktiverar spelljud.
Aktivera storvinst: Välj om storvinstfirande ska visas.

Aktivera introsida: Välj om introsidan ska visas.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Insatsbelopp: Ställer in  nuvarande  insatsvärde. Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.
Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. Knappen Satsa minimum: Ställer in nuvarande insats till minsta möjliga värde. Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Spelinställningar

Knappen Vänsterhänt läge: Aktiverar det vänsterhänta läget. Musik: Aktiverar spelmusik.
Ljud: Aktiverar spelljud.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Aktivera introsida: Välj om introsidan ska visas.

Storvinst: Aktiverar animeringar för storvinst

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Speltermer

Blazing Piranhas™ = Blazing Piranhas™ FREE SPINS = FREE SPINS
WILD =  WILD JACKPOT = JACKPOTT
EPIC WIN = EPISK VINST

MEGA WIN = MEGAVINST SUPER WIN = SUPERVINST BIG WIN = STORVINST MAX BET = MAXINSATS

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
RTP: 94,02 %.

RTP i Köp Free Spins: 94,03%. RTP i Köp Jackpotthjul: 94,03%. RTP i KöpLockNWin®: 94,02%.
RTP i Köp Jackpotten LockNWin®: 94,03%.

Datum för senaste ändring: 2023-06-05