Reel of Riches

Om det här spelet

• lDet här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
  • lVissa hjul kan expandera till 5 rader i FREE SPINS, SUPER-FREE SPINS och MEGA-FREE SPINS.
  • lHjul 3 expanderar till 5 rader i FREE SPINS. l Hjul 1 och 3 expanderar till 5 rader i SUPER-FREE SPINS. l Hjul 1, 3 och 5 expanderar till 5 rader i MEGA-FREE SPINS.

Regler för vinstrader

• lDet här spelet har 20 vinstrader i basspelet. l Spelet innehåller 24 vinstrader i FREE SPINS. l Spelet innehåller 28 vinstrader i SUPER-FREE SPINS. l Spelet innehåller 32 vinstrader i MEGA-FREE SPINS.
  • lVinster utdelas när minst 3 matchande symboler hamnar bredvid varandra på en vinstrad. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

• lDen här symbolen dyker upp i basspelet, FREE SPINS, SUPER-FREE SPINS och MEGA-FREE SPINS.
  • lDen här symbolen staplas på hjul 3. l 9 staplade wild-symboler finns på hjul 3 i basspelet.
  • lHjul 3 fylls med wild-symboler i FREE SPINS, SUPER-FREE SPINS och MEGAFREE SPINS. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Scatter-symboler

• l2 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen GUDOMLIG FÖRVANDLING.
  • l3 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 7 FREE SPINS. l 4 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 7 SUPER-FREE SPINS. l 5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 7 MEGA-FREE SPINS. l Den här symbolen ersätts inte med wild-symboler. l Den här symbolen ger inte vinst. l Scatter-symboler ger vinst oavsett position.

Funktionen RIKEDOMSHJUL

• lWild-symboler staplas på hjul 3. l 9 staplade wild-symboler finns på hjul 3 i basspelet.
  • lHjul 3 fylls med wild-symboler i FREE SPINS, SUPER-FREE SPINS och MEGAFREE SPINS.

Funktionen GUDOMLIG FÖRVANDLING

• lDen här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.
  • l2 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l Alla scatter-symboler förvandlas till wild-symboler. l Wild-symboler kan inte ersätta andra symboler för att aktivera den här funktionen.

FREE SPIN-LÄGEN

• l3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen.
  • lDet finns totalt 3 olika lägen: FREE SPINS, SUPER-FREE SPINS och MEGA-FREE SPINS.

FREE SPINS

• l3 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 7 FREE SPINS delas ut. l FREE SPINS spelas med funktionen RIKEDOMSHJUL.
  • lFREE SPINS kan inte återaktiveras. l FREE SPINS spelas automatiskt.
  • lAlla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

SUPER-FREE SPINS

l 4 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 7 SUPER-FREE SPINS delas ut. l SUPER-FREE SPIN spelas med funktionen RIKEDOMSHJUL. l SUPER-FREE SPINS kan inte återaktiveras. l SUPER-FREE SPINS spelas automatiskt. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

MEGA-FREE SPINS

• l5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 7 MEGA-FREE SPINS delas ut. l MEGA-FREE SPINS spelas med funktionen RIKEDOMSHJUL. l MEGA-FREE SPINS kan inte återaktiveras. l MEGA-FREE SPINS spelas automatiskt.
  • lAlla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Saldo: Visar nuvarande saldon. l Krediter: Visar nuvarande saldon. l Total insats: Visar den totala insatsen per spel. l Rader: Visar antalet spelade rader per spel. l Vinst: Visar den senaste vinsten.
  • lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.
  • lKnappen Hoppa över: Hoppar över händelser för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
  • lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
  • lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.
  • lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Insatsregler

• lVarje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • lDen ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader.

Insatsinställningar

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
  • lInsatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde. l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Återbäring till spelare

• lÖvergripande RTP: 96,45 %.
  • lRTP FÖR FREE SPIN-LÄGEN: 67,26 %. l GUDOMLIG FÖRVANDLING-funktionens RTP: 6,24 %.
  • lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Ytterligare information

l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.