Cash Strike

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen på hjulen bildar en rad av 3 matchande symboler på en av vinstlinjerna vinner du. Alla vinnande linjer markeras på spelplanen och betalas ut till ditt kontosaldo.

Wildsymboler

• Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Wild ersätter alla symboler utom insamlings-, kontant- och kontantpottsymboler.

KONTANTINSAMLING

• INSAMLINGS-symbolen är aktiv på hjul 2.
  • Om en insamlings-scattersymbol landar på hjul 2 under snurr där en kontantsymbol också landar på spelplanen, aktiveras kontantinsamlingsfunktionen.
  • Alla kontantsymboler ackumuleras på insamlingssymbolen.
  • Om du landar kontantpottsymboler tillsammans med en insamlingssymbol (Mini, liten, stor och jätte) får du pottvärdet.

Kontantfynd-bonus

• Om du får en kontant- eller kontantpottsymbol på hjul 1 och 3 tillsammans med en insamlingssymbol på hjul 2 aktiveras bonusen.
  • Insamlingssymbolen stannar kvar under hela funktionen och samlar in alla kontant- eller kontantpott-symboler som landar på spelplanen.
  • Spelaren har 3 snurr på sig att få en ny symbol.
  • Varje gång en kontant- eller kontantpottsymbol landar på spelplanen läggs den till på alla insamlingssymboler innan den tas bort från hjulen och återställer snurren till 3.
  • Ytterligare insamlingssymboler kan landa på hjul 2 (upp till högst 3).
  • Kontantfynd-bonusen fortsätter tills alla snurr har använts och spelaren får den totala summan som har ackumulerats på alla synliga insamlingssymboler.

Guldfynd-funktion

• Alla insamlings-, kontant- eller kontantpottsymboler som landar läggs till på kontantfynd-logotypen, vilket ger dig chansen att få guldfynd-funktionen.
  • Om guldfynd-funktionen aktiveras läggs symboler till på hjulen som garanterar att kontantfynd-bonusen aktiveras.

AUTOSPEL

• (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Funktionens frekvens och volatilitet kan variera beroende på antalet spel som spelas.
  • Hjulvinster multipliceras med värdet av insatsen i grundspelet.
  • Vinster från olika vinstsätt läggs ihop.
  • Alla vinstlinjesymboler måste vara på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (5 linjer är alltid aktiva).
  • Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett spel.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • Kontantfynd-bonusen spelas med samma insats som det aktiverande spelet.
  • Insamlingsfunktionen är endast för visuella ändamål och påverkar inte spelresultaten.
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Gäller från

Dag/Månad/År: 24/01/2024 v2.0

Datum för senaste ändring: 2024-02-15