Full Moon Fever

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.

Steg 2: Så spelar man

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler, med början från hjulet längst till vänster, så vinner du.
  • Alla vinstsätt markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • Om minst 3 bonus-scattersymboler visas samtidigt aktiveras gratisspelbonusen. Under gratisspel kommer fullmåne-symbolen som landar på hjulet att uppgradera karaktärerna och ge extraspel.

Hjulvinster

• Vinster multipliceras med totalinsatsen.
  • Alla vinster från olika vinstsätt läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla vinstlinjesymboler måste vara på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta vinsten för varje vinstsätt betalas ut.
  • Scattervinster adderas till vinster oavsett håll.

Wildsymbol

• Fullmåne-wildsymbolen är aktiv på hjul 2–5 under huvudspelet och gratisspel.
  • Fullmåne-wildsymbolen expanderar och täcker alla 4 hjulpositioner och kan hjälpa till att bilda vinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom scatter- eller bonussymboler.

Gratisspel

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger 12 gratisspel.
  • Under gratisspel kommer varje fullmåne-wild att uppgradera karaktärerna till en varulv i ordningen som visas högst upp på spelskärmen. Dessutom ger 1, 2, 3 eller 4 fullmåne-wilds ytterligare 1, 3, 5 respektive 7 gratisspel.
  • Om ytterligare en wild landar när alla karaktärer har förvandlats till varulvar ändras varulven från att betala från vänster till höger till att betala på alla hjul.
  • Gratisspel fortsätter tills alla gratisspel har använts – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.

Köp extraspel

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

·  I slutet av bonusfunktionen kan spelaren välja att ta sin vinst eller köpa ett extra snurr för att fortsätta bonusen från den punkt de hade nått.

·  I slutet av ytterligare snurr kan spelaren välja att inkassera sina återstående vinster och återgå till huvudspelet.

Bonusinsats

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

·  Bonusköpet kan aktiveras under grundspelet.

·  Vid aktivering startas ett nytt spel där minst 3 bonussymboler garanterat landar på spelplanen och aktiverar gratisspel.

·  Bonusköp spelas till 75 gånger totalinsatsen.

Extrainsats(beroende på operatörens inställning)

• Extrainsatsen kan aktiveras under grundspelet.
  • När den är aktiv ökar chansen att aktivera en bonus.
  • Kostnaden för extrainsatsen är ytterligare 0,20 gånger totalinsatsen.

Autospel

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)
  • Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet ”Autospelsinsatser” du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på ”STOPP”-knappen.

Vinstinformation och spelregler

• Vinster multipliceras med värdet av insatsen i grundspelet.
  • Alla vinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (4 096 sätt är alltid aktiva). Endast den högsta vinsten för vinstsättet betalas ut.
  • Funktionssymboler är scattervinster och tilldelas när de dyker upp oavsett position på hjulen.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratisspel spelas med samma insats som det aktiverande spelet (4 096 sätt är alltid aktiva).
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

RTP : 95%

Datum för senaste ändring: 2023-10-18