Let it Slide

Välkommen till Let It Slide slot med free spins, glidande wilds, sticky wilds och multiplikatorer.

Let It Slide är en slot med 6 hjul, 5 rader och 20 fasta vinstlinjer. Vinster skapas genom minst 3 matchande symboler placerade längs en av vinstlinjerna. Vinnande kombinationer kan formas med start både från hjulet längst till vänster och hjulet längst till höger.

Denna slot har 10 vanliga symboler och 7 specialsymboler.

Specialsymboler:

• Wild - visas på samtliga hjul både i huvudspelet och i free spins. Ersätter alla vanliga vinstsymboler för att skapa en vinstkombination.
  • Glidande wild - visas både i huvudspelet och i free spins under Let It Slide-funktionen.
  • Glidande multiplicerande wild - visas både i huvudspelet och i free spins under Let It Slide-funktionen. Multiplicerar alla vinster den är en del av med värdet den bär.
  • Sticky wild - visas både i huvudspelet och i free spins under Let It Slide-funktionen.
  • Sticky multiplicerande wild - visas både i huvudspelet och i free spins under Let It Slide-funktionen. Multiplicerar alla vinster den är en del av med värdet den bär.
  • Staplad wild - vertikal 3x1 symbol som visas både i huvudspelet och i free spins, men bara på hjul 1 och 6.
  • Is-ram - visas både i huvudspelet och i free spins under Let It Slide-funktionen. Är inaktiv till dess en glidande wild eller en glidande multiplicerande wild överlappar dess position vilket leder till att den blir en sticky wild eller en multiplicerande sticky wild.

Let It Slide-funktion

• En staplad wild som visas på hjul 1 eller hjul 6 aktiverar denna funktion. Alla efterföljande snurr, tills funktionen är avslutad, är gratis respins.
  • En glidande wild släpps lös på ett intilliggande hjul från mittenpositionen av den staplade wild-symbolen.
  • Vid nästa respin kommer den glidande wild-symbolen att färdas mot motsatta sidan av skärmen i ett diagonalt mönster med ett steg per respin (spelet väljer riktningen på det första steget - upp eller ned - slumpmässigt med 50/50 sannolikhet).
  • När en glidande wild når hjul 1 (om den startade på hjul 5) eller 6 (om den startade på hjul 2) finns det en chans att den studsar tillbaka och fortsätter serien med respins. En studs sker när glidande wild-symbolen överlappar någon del av den staplade wild-symbolen (helt eller delvis synlig). Glidande wilds multiplikator ökar med 1 (och blir en glidande multiplicerande wild) och påbörjar sin färd åt motsatt håll ännu en gång. Antal studsar och multiplikatorvärde på glidande wild multiplikatorsymboler är obegränsade under funktionens varaktighet.
  • En eller två is-ramar visas var som helst på hjul 2, 3, 4 eller 5 efter första respin. Is-ramar är till en början inaktiva. En glidande wild eller en glidande multiplicerande wild som träder in i is-ramens position kommer förvandla den till en sticky wild eller en multiplicerande sticky wild med samma multiplikatorvärde som den glidande multiplicerande wild som aktiverade is-ramen. När en is-ram blir till en sticky wild kommer en ny inaktiv i-ram att läggas till på slumpmässigt vald position på hjul 2, 3, 4 eller 5. Maximalt antal is-ramar (både tomma och förvandlade till sticky wilds) på skärmen är 15.
  • Två eller fler glidande wilds, glidande multiplicerande wilds, sticky wilds eller multiplicerande sticky wilds som överlappar samma position kommer få sina multiplikatorvärden sammanslagna under aktuellt respin. Staplad wild, vanlig wild, glidande wild och sticky wild multiplikator har ett grundvärde på 1 som läggs samman om närvarande på samma vinstlinje.
  • Om två eller fler glidande wilds med olika multiplikatorvärden går in i samma is-ram under ett och samma respin kommer värdet på multiplicerande sticky wild att väljas slumpmässigt.
  • När glidande wild överlappar staplad wild i något av de 4 hörnen kommer glidande wild att studsa tillbaka samma väg som den kom.

Free spins-funktion

• Free spins-funktionen aktiveras genom att två staplade wilds landar på hjul 1 och hjul 6 under samma spin eller respin. Bonusrundan spela på samma sätt som Let It Slide-funktionen med två glidande wilds på skärmen från början.
  • Free spins startar med två glidande wilds och fortsätter så länge minst en glidande wild är synlig på skärmen.
  • Antal free spins är obegränsade.
  • Fler glidande wilds kan läggas till genom att landa ytterligare fullt synliga staplade wilds.
  • Antal is-ramar från start ökar från 1-2 till 2-4.
  • Om free spins aktiveras under ett respin i Let It Slide-funktionen i huvudspelet kommer Let It Slide-funktionen att fortsätta med respins efter att bonusspelet är över.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster och/eller höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där hittar du värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad, 5 i rad eller 6 i rad. Endast den högsta vinstkombinationen per linje ger vinst. 6 i e rad ger dubbel vinst, en från vänster och en från höger.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finns avvikelser mellan summan av enskilda vinster i samlingen av free spins och vad som visas i total vinst-rutan. Total vinst-rutan visar den slutliga vinsten.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.
  • Fullskärm – Slår på och av fullskärmsläget. (Endast Desktop)

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer. (Endast Desktop)
  • Insatsnivå - Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Maxinsats - Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Om tillgängligt)
  • Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelare kan spela utan att klicka på knappen för varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska återbetalningen över ett väldigt stort antal snurr av åtskilliga spelare över en längre tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.5%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 07/03 2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version, vänligen använd kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-04-19