Royal League Book of Raider

Om detta spel
Detta är ett videoslotspel med 5 hjul och 3 rader.
Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer. Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
Vinstlinjeregler
Detta spel innehåller 10 vinstlinjer.
Antalet vinstlinjer som spelas är fast.
En vinstlinje är ett mönster av angränsande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen. En vinst delas ut när matchande symboler landar bredvid varandra på en vinstlinje. Vinstlinjerna löper från vänster till höger, med början från det första spelautomathjulet.
Spelregler
Varje snurr som spelas kostar ett insatsbelopp.
Den totala insatsen baseras på den initiala insatsen på varje spelad vinstlinje. Den initiala insatsen är den aktuella insatsen delat med antalet spelade vinstlinjer. Utbetalningsregler
Vinstlinjevinster baseras på den första insatsen.
Utbetalningsvärdet är baserat på den vinnande kombinationen som bildas.
Om flera vinnande kombinationer landar på en enda vinstlinje delas endast den högsta vinsten ut. Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster på vinstlinjer och scattervinster som är resultatet av ett snurr.
Vinsten upp till det visade värdet avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr. Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
Vinsttabellen visar utbetalningarna i en spelares valuta.
Vilda symboler
Wild-symbolen är också en scatter och betalar var som helst på hjulen. Wild har en utbetalning för 3 eller fler symboler.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler.
Gratissnurr
3, 4 eller 5 Wild-symboler var som helst på hjulen utlöser denna funktion. 10 gratissnurr delas ut.
När funktionen utlöses väljs slumpmässigt en av de vanliga symbolerna för en speciell expanderande symbol. Specialsymbolen kommer att expandera längs aktiva vinstlinjer, endast när ytterligare priser kan delas ut.
De utökade symbolerna behöver inte dyka upp bredvid en vinstlinje för att resultera i en vinnande kombination. 3, 4 eller 5 Wild-symboler på hjulen belönar ytterligare 10 gratissnurr.
Ytterligare gratissnurr läggs till de återstående gratissnurren.

Vinster som tilldelas under funktionen läggs till basspelets vinster. Alla spel som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion. Royal League-inslag
Funktionen kan utlösas slumpmässigt på vilket basspel som helst. Funktionen spelas på ett rutnät med 49 brickor.
Det finns 4 brickfärger som motsvarar ett specifikt pris. Funktionen har 2 tärningar - Direction tärning och Steg tärning.
Baserat på resultatet av riktningsmatrisen väljs en riktning. Baserat på resultatet av stegen väljs tärningssteg att göra.
Baserat på färgen på brickan finns det olika sannolikheter för att collect ska dyka upp på Direction-tärningen. Funktionen slutar när collect landar på en tärning.
Spelaren vinner ett pris enligt brickfärgen som samlades in. Vinster som tilldelas under funktionen läggs till basspelet.
Funktionen kan endast utlösas i basspelet.
Token-funktion
Tokens visas på hjulen i basspelet. Varje token som landar samlas i en Token-bar. Gyllene snurr
Funktionen kan endast utlösas i basspelet. Samla 100 tokens för att aktivera den här funktionen.
Den första spelarsessionen börjar med 90 insamlade tokens. 1 av 3 objekt kan väljas.
Det valda föremålet kan belöna 8, 12 eller 16 Golden Spins. Golden Spins är inte gratis och kostar per aktuellt insatsbelopp.
Sannolikheten för att utlösa Royal League under denna funktion är 2 gånger högre. Boost Mode kan slås på när som helst under denna funktion.
När Boost Mode är avstängt, återgår spelaren till Golden Spins, vid den punkt Boost Mode slogs på.
Boost-läge
Denna funktion är endast tillgänglig i basspelet. Den totala insatsen ökas x2.
Funktionen utlöses genom att välja PÅ och AV-knappen.
Under denna funktion är chansen att trigga Royal League 10 gånger större. Under denna funktion är Golden Spins inte tillgängliga.

Spelkontroller

Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.
Genom att trycka på Spin-knappen under pågående snurr stoppas hjulen snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran. Autoplay-stoppknapp: Avslutar den aktuella Autoplay-sessionen.
Mute-knapp: Inaktiverar spelljud och musik. Slå på ljudet-knapp: Aktiverar spelljud och musik. Hjälpknapp: Visar hjälp och ytterligare information.

Banking-knapp: Visar kassan. Hemknapp: Avslutar spelet.
Bet: Visar den aktuella totala insatsen.
Win: Visar den senaste vinsten. Saldo: Visar aktuella saldon.
Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ. Insatsökningsknapp: Ökar den aktuella insatsen. Satsa minska knapp: Minskar den aktuella satsningen.
Turbo Mode-knapp: Aktiverar Turbo Mode för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran. Autoplay-knapp: Visar Autoplay-alternativ.
Autospela
Autospel låter ett valt antal snurr spelas ut automatiskt.
Totala snurr: Ställer in antalet snurr för autospelsessionen. Autospelet avslutas när dessa snurr har spelat ut. Förlustgräns: Anger en förlustgräns för Autoplay-sessionen. Autospelet avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vinnfunktion: Välj det här alternativet för att avsluta Autoplay-sessionen när funktionen aktiveras.
Single Win: Anger en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en enda vinst når detta belopp. Antalet snurr som återstår i Autoplay-sessionen visas i spelet.
Snurr spelas på den aktuella insatsen.
Spelmeny

Insatsknapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen. Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler. Hjälpknapp: Visar hjälp och ytterligare information.
Utbetalningsknapp: Visar utbetalningen för det senaste snurret. Historikknapp: Visar historiken för resultatet av snurr. Aviseringsknapp: Visar aviseringar.
Inställningar-knapp: Visar spelinställningarna. Stäng-knapp: Stänger spelmenyn.
ytterligare information
Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet. Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spel.
I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår. Resultaten från det senast spelade spelet visas.
Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet. Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
Återgå till spelare
Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden. Detta värde är fast och ändras inte.

Detta spel har en RTP för olika spellägen. Detta spel har en RTP på 94,08%.
RTP under Boost Mode är 92,23 %.

Datum för senaste ändring: 2022-06-09