Power of Gods: Hades

SPELREGLER

• Spelet har 5 hjul, 3 rader och 243 sätt att vinna.
  • Alla vinster betalas för kombinationer med 3, 4 eller 5 symboler på en aktiv vinstlinje, från vänster till höger.
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas.
  • Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom bonussymboler.
  • Bonussymbolens priser är insatsvärdet multiplicerat med x1–x10, x12 eller x15.
  • Vinster för Bonussymboler betalas bara under Hold the Jackpot Bonus.
  • När alla vinster har betalats ersätts vinstsymbolerna med andra symboler som faller ovanifrån.
  • Vinster på olika betalkombinationer läggs ihop.

SPECIALEFFEKTER

FASTKLISTRADE BONUSSYMBOLER
  • Under grundspelet kan Bonussymboler visas som en fastklistrad symbol.
  • Fastklistrade Bonussymboler har en nedräknare som startar på 5 som minskar för varje snurr. När nedräknaren når 0 blir symbolen en vanlig Bonussymbol.
Hold the Jackpot Bonus
  • Om man får minst 6 Bonussymboler under grundspelet aktiveras Hold the Jackpot Bonus.
  • Alla symboler rensas från hjulen, förutom Bonussymbolerna som aktiverade Hold the Jackpot Bonus. Fastklistrade Bonussymboler förvandlas till vanliga Bonussymboler.
  • Bonussymbolerna som aktiverade Hold the Jackpot Bonus och de som visas under bonusen stannar kvar på hjulen.
  • Bonussymboler under Hold the Jackpot Bonus inkluderar: eldklot, blåa eldklot, Mystery och Hades Mystery.
  • Hold the Jackpot Bonus spelas på 15 oberoende hjul.
  • 3 omsnurr tilldelas i början på bonusrundan.
  • Varje gång en Bonussymbol visas återställs antalet omsnurr till 3.
  • När en Blåeldboll-symbol visas är dess värde summan av alla Eldboll- och Blåeldboll-symboler som finns på hjulen.
  • Mystery-symbolen kan ta värdet av andra Bonussymboler, inklusive Eldbollen med en slumpmässig multiplikator på x1–x10, x12 eller x15, Blåeldboll, MINI, LITEN och STOR.
  • Hades Mystery-symbolen kan ta värdet av symbolerna MINI, LITEN och STOR.
  • Mystery- och Hades Mystery-symbolernas värden avslöjas i slutet av Hold the Jackpot Bonus.
  • Bonusen avslutas när alla omsnurr tar slut eller alla hjul är fyllda med bonussymboler.
  • När Hold the Jackpot Bonus avslutas betalas priset enligt Bonussymbolernas värde.
  • STÖRSTA priset betalas när alla 15 hjul är fyllda med Bonussymboler.
  • Hold the Jackpot Bonus spelas med samma insatsnivå och Volatility Levels™ som snurret som aktiverade bonusen.

Vid fel ogiltigförklaras alla utbetalningar och insatser

Spelets genomsnittliga utbetalning per spelare: 96.14%

HUVUDSPEL

SpelknappKlicka för att spela med nuvarande insatsnivå.
autospel-inställningar (om tillgängligt)Klicka för att öppna inställningsmenyn för Autospel:Antal spel: Välj antal snurr.Vid vinst: Stoppar Autospel vid vinst.Vid bonusspel: Stoppar Autospel när bonusspel börjar.Om enskild vinst överstiger: Stoppar Autospel om en enskild vinst överskrider det inställda beloppet.Om pengar ökar med: Stoppar Autospel om saldot ökar med det inställda beloppet.Om pengar minskar med: Stoppar Autospel om saldot minskar med det inställda beloppet.
Du kan ändra insatsvärdet genom att:Klicka på en av knapparna med insatsvärdet på dem.Om du klickar på den sista knappen anges insatsen till maxvärde.Om du klickar på plus- och minusknapparna ökar och minskar insatsen med en nivå.Klicka och håll in knapparna minus eller plus för att sätta insatsnivån på lägst eller högst.
Aktiva räknare:Vinst - Nuvarande vinst.Total insats - Nuvarande insats i kontanter.
BalansNuvarande kontobalans.
ChansaRiskera din vinst för chansen att dubbla den.
Samla vinsterHämta din vinst utan nästa snurr.
SnabbspelKlicka för att byta mellan normala, snabba eller ultrasnabba (om tillgängligt) spellägen.
KöpaKlicka här för att köpa en av de bonusar som finns i spelet.
SpelinställningarKlicka här för spelinställningar och information:Helskärmsläge: Klicka för att växla till eller från helskärmsläge.Använd mellanslag: Använd mellanslagstangenten som en snurrknapp.Big Screen Mode: Klicka för att förstora hjulens storlek på skärmen.Energisparläge: Använd energisparläget för att spara på batteriet.Animering vid stor vinst: Klicka för att sätta på eller av animeringar vid stora vinster.Spelhistorik: Klicka för att visa din senaste spelhistorik.Avancerat/unikt spelande: Klicka för att välja standardriskmekanismen.Standard/kortspel: Klicka för att välja en snabb riskmekanism.
LjudinställningarKlicka för att komma åt ljudinställningarna:Tyst: Klicka för att stänga av ljudet för alla ljudeffekter och musik.Ljudvolym: Klicka för att sätta på eller av ljud.Musikvolym: Klicka för att sätta på eller stänga av musik.
SpelreglerKlicka här för att se spelets regler.
VinsttavlaKlicka här för att se vinstkombinationer och utbetalningar.
SpelhistorikKlicka för att visa din senaste spelhistorik.Spelhistoriken är bara tillgänglig i spel med riktiga pengar.
Stäng helskärmKlicka här om du vill stänga helskärmsläget.

Volatility Levels

Välj hur du vill spela
Low volatility: Utbetalningarna som du får i det här läget kommer oftare men är i flesta fall mindre. Den här nivån är perfekt för spelare som vill spela kortare spelsessioner.
Standard volatility: Det här läget är en blandning av låg och hög och är dedikerad till spelare som vill känna spänningen av stora vinster med rättvisa intervall.
High volatility: I det här läget kan du få STORA VINSTER men de kommer inte så ofta som vinsterna i låga läget. Hög är ett utmärkt läge för spelare som inte är rädda för att ta en risk för att vinna stort.

Big Screen Mode

SpelknappKlicka för att spela med nuvarande insatsnivå.
ChansfunktionRiskera din vinst för chansen att dubbla den.
Samla vinsterHämta din vinst utan nästa snurr.
autospel-inställningar (om tillgängligt)Klicka för att öppna inställningsmenyn för Autospel.
Volatility LevelsVälj hur du vill spela.
Max insatsStäll in till högsta insatsen
Öka insatsvärdeKlicka för att öka insatsvärdet.
Minska insatsvärdeKlicka för att minska insatsvärdet.
Stäng fullskärmslägeKlicka för att minska hjulens storlek på skärmen eller för att stänga fullskärmsläget
SnabbspelKlicka för att byta mellan normala, snabba eller ultrasnabba (om tillgängligt) spellägen.

Chansfunktion

• Funktionen Riskspela ger chansen att dubbla varje vinst.
  • När du har aktiverat funktionen Riskspela kan du:
    • ta vinsten och avsluta funktionen Riskspela,
    • fortsätta spela funktionen Riskspela genom att välja en av de två symbolerna.
  • När du har valt en symbol görs en dragning för att bestämma den vinnande symbolen.
  • Spelaren kan avsluta funktionen Riskspela efter varje omgång.
  • Vid förlust förlorar spelaren det vinstvärde som anges i räknaren Nuvarande vinst och återgår till huvudspelet.
  • Funktionen Riskspela har sju omgångar.
Nuvarande vinst – vinstbelopp som kan tas.
Dubbla till – vinstbelopp efter en korrekt gissning.

ÖVRIG INFORMATION

Följande funktioner och inställningar i spelet kan påverkas av spelsidans användarvillkor. För mer information, vänligen se:

• Spelrundor som ej avslutats hanteras såhär.
  • Inaktiva spelrundor avslutas efter den här tiden.

I händelse av att ett fel inträffar i spelets hårdvara eller mjukvara kommer alla spelets insatser och utbetalningar att avbrytas och insatserna återbetalas.

Spel som inte har avbrutna rundor rullas antingen tillbaka och insatsen återbetalas, eller avslutas genom att tilldela en vinst. Spel som har avbrutna rundor och inte är färdiga gäller i 90 dagar.

Spelversion: 1.0Hjälpversion: 4.3.0.2