Infectious 5x Ways

Spelregler

• Infectious 5 xWays är en videoslot med följande funktion(er):

- xWays & Infectious xWays

- Infectious Spins: Toxic Hazard

- Infectious Spins: Lock n' Load

- Infectious Spins: Mayhem Mode

• En videoslot med 5 hjul, upp till 8 rader och 14 symboler.
  • 1024 vinstvägar som standard, upp till 110 592 vinstvägar (se vinsttabellen för mer information).
  • Den teoretiska utbetalningen för det här spelet är 94,27 %.
  • Den teoretiska utbetalningen vid köp av 3 Bonus Infectious Spins är 94,54 %.
  • Den teoretiska utbetalningen vid köp av 4 Bonus Infectious Spins är 94,63 %.
  • Den teoretiska utbetalningen vid köp av Infectious Spins: Mayhem Mode är 94,79 %.
  • Optimal teoretisk utbetalning uppnås genom att välja Infectious Spins: Toxic Hazard bonusläget.
  • Den simulerade högsta utbetalningen är 55555 gånger insatsen (1:27000000 rundor).
  • Mayhem Mode: Ingen Bonussymbol kommer att landa.
  • Wildsymboler ersätter den största möjliga vinstkombinationen i enlighet med utbetalningstabellen.
  • Sammanfallande vinster på flera kombinationer betalas ut.
  • En vinstkombination betalas från vänster till höger.
  • Olika hjulkonfigurationer används beroende på spelläge (huvudspel eller något av bonuslägena).
  • Symbolernas utbetalningsvärden i utbetalningstabellen visas i samma valuta som insatserna som görs.
  • Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.
  • Tekniska fel i spelets hårdvara/programvara: alla berörda insatser återbetalas.
  • Spelrundor som inte avslutats inom 90dagar kommer avslutas automatiskt. Då betalas även eventuella ackumulerade vinster ut som är kopplade till den spelrundan. Dessa omgångar kan inte spelas om.
  • Spelrundor med en vinst som kan spelas, och som inte avslutats inom 24timmar, avslutas automatiskt. Ackumulerade vinster som är kopplade till den spelrundan betalas ut.
  • Autospel spelar det valda antalet rundor automatiskt eller när någon av de avancerade inställningarna för autospel har uppfyllts.
  • Om du ändrar inställningar för autospel under en spelrunda kommer alla inställningar att träda i kraft när rundan eller funktionen har avslutats.
  • Vissa autospelfunktioner kan vara obligatoriska i vissa jurisdiktioner.
  • När du spelar med kryptovaluta så återställs alla spelrundor och spellägen automatisk efter 24 timmar. Eventuell ackumulerad vinst kommer utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2023-09-05