Cash Truck 2

Om spelet

Cash Truck 2 är ett spel med 6 hjul som är 7 symboler höga och upp till 117 649 insatsvägar. Det bjuder dessutom på funktionerna NEDFALLANDE HJUL, COMPRESSOR, CLONER, TRUCK RAIDER BONUSSPELET, TRUCK RAIDER SUPERBONUSSPELET samt ett spelområde som expanderar för varje vinst. BONUS- respektive SUPERBONUSSPELET har en insamlingsfunktion för multiplikatorer.

Teoretisk utbetalning är 96.16%.

Så här spelar du

Spelautomater är väldigt lätta att spela på. Följ bara de 3 stegen:

1. Välj din totala insats
  2. Tryck på SPINN-knappen
  3. Kolla efter vinster i VINST-fältet

För ökad förståelse av inställningar, spelregler och spelfunktioner, läs texten nedan.

Beskrivning av spelets funktioner

Insats

Den totala insatsen visas i TOTAL INSATS-displayen. Ändra insatsen genom att klicka på displayen och välja din önskade totalinsats.

Spinn

Spelet startas genom att trycka på SPINN-knappen.
När hjulen snurrar kan du snabbstoppa spelet genom att trycka på skärmen (om tillgänglig).

Vinst

Eventuella totalvinster under en spelrunda kommer att visas i VINST-fältet.
Symbolvinster visas i vinsttabellen, som återspeglar den aktuella insatsinställningen.
Vägar betalar i följd från längst till vänster mot höger.
Endast den högsta vinsten per väg betalas.
Under gratisspinn visas enbart totalvinsten för varje spinn i VINST-fältet. Den ackumulerade vinsten för alla gratisspinn visas i TOTALVINST-fältet.

Vinsttabell

Alla vinstkombinationer visas i spelets vinsttabell, som du kommer åt genom att trycka på "i"-knappen i knappsatsen.

Autospel

Med autospel kan du spela flera spelrundor automatiskt.
Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta autospel.
Återstående antal spinn visas medan autospel är aktivt.
Autospel avslutas genom att trycka på STOPP-knappen.

Avancerade inställningar för autospel (när detta gäller)

Avancerade inställningar för autospel gör att spelaren kan ställa in antal spel, total förlustgräns för sessionen och enstaka vinstgräns.
Autospel avslutas när någon av gränserna överskrids.

Snabbspel (där det finns)

Snabbspelfunktionen används för att få kortast möjliga spelrunda.
Snabbspel startas med knappen i knappsatsen.

Inställningar för stationär dator (när detta gäller)

I inställningspanelen nere till vänster om spelet kan du välja:

Ljud

Med den här inställningen bestämmer du om spelet ska spela upp ljud och musik.

Använd MELLANSLAG för spinn

Med den här inställningen bestämmer du om du ska använda mellanslagstangenten på ditt tangentbord för att starta spelrundor.

Visa välkomstskärm vid start

Denna inställning gör att du kan stänga av och sätta på välkomstskärmen.

Inställningar för mobilversion

Spelarkontroller

HEM-symbolen går tillbaka till mobilspelslobbyn.
SPELKONTROLLER når du genom att trycka på ikonen SPELKONTROLLER.

Spelkontroller

Gå till SPELKONTROLLER för att ändra storlek på TOTALINSATS och göra inställningar för AUTOSPEL.
På sidopanelen går du till KLIENTINSTÄLLNINGAR genom att trycka på ikonen INSTÄLLNINGAR.
Under INSTÄLLNINGAR gör LJUD-alternativen att du kan välja om du vill ha ljud och musik under spelet.
Under INSTÄLLNINGAR tar OMSPEL dig till spelhistoriken.
Via ikonen VINSTTABELL kommer du till spelets VINSTTABELL.
’?' Symbolen öppnar SPELREGLER.

Spelfunktioner

MÅLET ELIMINERAT

En sammanlagd vinst på 35000x insatsen avslutar BONUSSPELET och ger spelaren 35000x insatsen.

FALLANDE HJUL

Symboler som ingår i vinstkombinationer avlägsnas och nya symboler faller ner från ovan för att fylla tomrummen. Hjulen fortsätter att rasa om nya vinstkombinationer bildas. Varje rasvinst går till totalvinsten.

EXPANDERANDE SPELOMRÅDE

Varje omgång i grundspelet börjar med ett spelområde bestående av 6 hjul som är 7 symboler höga. Men varje hjul har mellan 2–4 låsta symboler. Varje ras som skapar en vinstkombination expanderar över spelområdet genom att låsa upp 4 slumpmässigt utvalda plaster från det låsta området och avslöjar symbolen undertill. Expanderandet fortsätter tills inga fler ras bildar vinster.

COMPRESSOR-FUNKTIONEN

Den här funktionen identifierar alla symboler med standardbetalning och avlägsnar dem från skärmen. Det skapar tomma platser på skärmen vilket orsakar ett nytt ras. Efter detta utvärderas spelområdet på nytt och nya ras äger rum. Efter att rasen är färdiga exploderar compressor-symbolen på sin plats och avlägsnar alla symboler med standardutbetalning på spelplanen. Om det finns några låsta symboler på spelplanen avlägsnas de inte utan låses istället upp. Efter det äger ett nytt ras och en ny vinstberäkning rum.

CLONER-FUNKTIONEN

Den här funktionen väljer ut en upplåst symbol med standardutbetalning från det första hjulet och klonar den till andra positioner på skärmen. Även cloner-symbolen själv förvandlas till den utvalda symbolen. När symbolerna har omvandlats utvärderas skärmen varefter eventuella nya ras äger rum.

TRUCK RAIDER BONUSSPEL

Om man stannar 3 olåsta BONUS-symboler någonstans på skärmen i grundspelet vinner man BONUSSPELET. Om det finns fler än 3 BONUS-symboler startar BONUSSPELET med en extra EXPANDER-symbol för varje BONUS-symbol. Alla symboler i BONUSSPELET visas som multiplar av insatsen i grundspelet. BONUSSPELET startar med 3 liv. Varje snurr använder 1 liv. Om man stannar en symbol någonstans på skärmen under BONUSSPELET eller SUPERBONUSSPELET återställs antalet liv till 3. BONUSSPELET avslutas när liven är slut. Kontant- eller specialsymboler kan stanna under varje snurr. De symboler som stannar håller sig kvar på sina platser till BONUSSPELETS slut, om de inte avlägsnas av en annan funktion.

TRUCK RAIDER SUPER BONUSSPEL

Om SUPER BONUS-symbolen låses upp på grundskärmen samtidigt som det finns minst två vanliga BONUS-symboler aktiveras SUPERBONUSSPELET istället för det vanliga BONUSSPELET. SUPERBONUSSPELET går till på samma sätt som det vanliga BONUSSPELET. SUPER BONUS-symbolen förs över till BONUSSPELET men omvandlas till någon av symbolerna DOUBLER, SUPER BOOSTER eller SUPER GRABBER.

Specialsymboler

EXPANDER

EXPANDER-symbolen låser upp 3 slumpmässigt valda platser från det låsta området.

BOOSTER

BOOSTER-symbolen lägger till sitt värde till alla andra symboler i det upplåsta spelområdet när de landar.

SUPER BOOSTER

SUPER BOOSTER-symbolens värde förs över på alla andra symboler i det upplåsta spelområdet i samband med att den stannar. Det gäller också för varje efterföljande snurr under BONUSSPELETS gång.

GRABBER

GRABBER-symbolen lägger till värdet av alla andra symboler i det upplåsta spelområdet till sitt eget värde när de landar.

SUPER GRABBER

SUPER GRABBER-symbolen adderar summan av alla övriga symbolers värden i det upplåsta spelområdet till sitt eget i samband med att den stannar. Det gäller också för varje efterföljande snurr under BONUSSPELETS gång.

DOUBLER

DOUBLER-symbolen dubblerar sitt värde varje gång spinnräknaren återställs till 3.

CLONER

CLONER-symbolen identifierar och väljer det högsta värdet på den upplåsta skärmen, antar summan själv och klonar den till några tomma platser.

COMPRESSOR

COMPRESSOR-symbolen antar summan av alla kontantsymbolers värden i det upplåsta området och avlägsnar dessa kontantsymboler från skärmen vilket skapar fler tomma platser.

KÖPFUNKTION

• Köpfunktionen kan aktiveras från basspelet.
  • Genom att betala 85x insatsen kan du köpa tillgång till BONUSSPELET med minst 3 BONUS-symboler.
  • Genom att betala 250x insatsen kan du köpa tillgång till SUPERBONUSSPELET med minst en SUPER BONUS-symbol och 2 BONUS-symboler.
  • RTP för funktionsköpet är 96.66% i BONUSSPELET och 96.80% i SUPERBONUSSPELET.

Vissa Köpfunktionsnivåer är inte tillgängliga på alla marknader.

Regler

Felfunktioner gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Oavslutade spel avgörs automatiskt efter två dagar. Alla vinster från automatisk avgjorda spel sätts in på spelarens konto.

LEXICON : LEXIKON

• SOLID HIT : STORVINST
  • HEAVY HIT : SUPERVINST
  • MASSIVE HIT : MEGAVINST
  • MONSTER HIT : EPISK VINST
  • TERMINATING HIT : TOTAL VINST
  • TARGET ELIMINATED : MÅLET ELIMINERAT

Datum för senaste ändring: 2023-12-07