Joker Diamond

SPELREGLER

Joker Diamond: Hjälp

The Joker är redo att sätta upp en spektakulär show för dig, men det här är inte likt någon cirkus du har varit på tidigare. När du tar in de fängslande synerna och ljuden, förbered dig på att bli överös med oändlig underhållning och överdådiga priser. För att få igång showen behöver du bara börja snurra på hjulen!

Joker Diamond är en 5x3, 50-vinstlinjers slot fylld med fängslande funktioner och enorma belöningar. Ovanför varje hjul finns generösa kontantpriser och gratissnurr som kan vinnas när en diamantsymbol landar under grundspelet eller gratisspinn. Plus, om en diamantsymbol landar på ett hjul med 'Collect Pots' på, får du snurra på ett hjul för att vinna Mini, Minor, Major eller Grand pris. Ta dina vinster till nästa nivå med slumpmässiga prismultiplikatorer, staplade Wilds och mer.

Spela Joker Diamond nu och gör dig redo att bli trollbunden!

Information

Vinstlinjer:

Joker Diamond har 50 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp Video-slot

Antal vinstlinjer 50 linjer

Antal hjul och rader 5X3

Funktioner

• Funktionen för hjulpriser – Ovanför varje hjul finns det möjliga priser som kan vinnas när diamantsymbolen landar på hjulet. Priser på hjul 2 och 4 är låsta i grundspelet. De möjliga priserna inkluderar ett kontantpris, gratisspinn och ett spinn på Collect Pots-hjulet.

• Slumpmässig multiplikator – Den slumpmässiga multiplikatorn kan öka vinsterna som visas ovanför hjulen.

• Collect Pots hjul – Spelaren får snurra Collect Pots-hjulet om diamantsymbolen landar på rullen med ett Collect Pots-pris ovanför.

• staplade Wilds och Reel Tilt – Wilds landar i staplar om 3 och en slumpmässig lutning kan inträffa på vissa hjul för att avslöja ytterligare Wilds.

• Gratisspinn – När en diamantsymbol landar var som helst på ett hjul med ett gratisspinn-pris ovanför, utlöses gratisspinn.

Andel som betalas ut till spelarna (RTP) 94.49%

Hit Rate 36.43%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin.

Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag på tangentbordet.

• Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.

• Slå på funktionen i inställningarna.

• Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

• Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar

• Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.

• Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.

• Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.

• Systemfel nollställer alla utbetalningar.

• Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.

• Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/autospel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt: (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.

• Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt: (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.

• Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-11-22