Western Gold 2

Om detta spel

 Välkommen till Western Gold 2.
 Det här är ett videoslotspel med 5 hjul och 4 rader.
 Det här spelet har 40 rader.
 Den innehåller gratissnurr, supergratissnurr, wild-symboler, köp gratissnurr, köp supergratissnurr, slumpmässiga kontantpriser och scatter-betalningar.

Allmän

 Vinst på en rad betalar sig om samma symbol dyker upp i följd på intilliggande hjul, från positionen längst till vänster till positionen längst till höger enligt VINSTTABELLEN.
 Endast den högsta vinsten per rad betalas ut.
 Samtidiga vinster på olika linjer läggs till.
 Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler, Wrangler-symboler, Mustang-symboler och scatters.
 Ersättning av vilda symboler ger den högsta möjliga vinstkombinationen på en rad enligt VATNINGSTABELL.
 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar i en vinstlinjekombination.
 Gratissnurr och scatter-betalningar kan inte utlösas i samma snurr.
 Super Free Spins och Scatter-betalningar kan inte utlösas i samma snurr.

Wrangler symboler

 Wrangler-symboler visas bara på hjul 1 och 5 i basspelet.
 Att landa 2 Wrangler-symboler utlöser Cash Barrel och betalar ut ett slumpmässigt kontantpris.
 Wrangler-symboler utlöser inte Cash Barrel på snurret som utlöser Super Free Spins.
 Cash Barrel-utbetalningar läggs till radvinster.

Strö

 I grundspelet betalas det ut att landa minst 4 scatters var som helst på hjulen i ett snurr.

 I grundspelet betalar Scatters när snurret är klart.
 Endast det högsta betalande antalet av scatters betalar ut.
 Scatter-utbetalningen delas ut som en multipel av den totala insatsen enligt VATNINGSTABELL.
 Scatter-utbetalningar läggs till linjevinster.

Gratissnurr

 Free Spins-symboler visas endast på hjul 2, 3 och 4 i basspelet.
 3 gratissnurr-symboler ger 3 gratissnurr.
 Gratissnurr börjar alltid med en multiplikator på x1.
 Gratissnurr har en Mustang-symbol som bara finns på hjul 5.
 Att landa en Mustang-symbol utlöser Feature Barrel.
 I gratissnurr kan Feature Barrel tilldela Cash Collect, Barrel Upgrade, Multiplier Boost, Reset Extra eller Super Free Spins.
 I gratissnurr betalar inte scatters när de landar, istället samlas de in.
 Insamlade scatters spåras på Cash Barrel.
 Scatter-lönen delas bara ut när funktionen är klar och baseras på det totala antalet insamlade scatter.
 Maximalt 12 scatters kan samlas in.
 När en eller flera Scatters samlas in i ett snurr, och det totala antalet insamlade Scatters är mindre än 12, nollställs Free Spins-räknaren i slutet av det snurret.
 När maximalt 12 Scatters har samlats in, kommer alla andra Scatters som finns kvar på det synliga hjulområdet inte att samlas in, och Free Spins-räknaren återställs inte.
 Den maximala kumulativa totala vinsten i gratissnurr är begränsad till 25000x insats.
 När locket nås avslutas funktionen.
 Den senast placerade insatsen i spelet används som insatssumman för Free Spins.

Super Free Spins

 Super Free Spins kan utlösas från basspelet eller Free Spins.
 Landar 3 gratissnurr och 2 Wrangler-symboler i basspelet ger 3 supergratissnurr med en startmultiplikator på x1.
 Om Super Free Spins utlöses från Feature Barrel, kommer alla insamlade Scatters och alla funktioner som är upplåsta i Free Spins att överföras till Super Free Spins.
 Den aktuella Scatter-lönen på Cash Barrel betalas ut i slutet av varje snurr.
 Insamlade scatters spåras på Cash Barrel.
 Maximalt 12 scatters kan samlas in.

 När en eller flera Scatters samlas in i ett snurr, och det totala antalet insamlade Scatters är mindre än 12, nollställs Free Spins-räknaren i slutet av det snurret.
 När maximalt 12 Scatters har samlats in, kommer alla andra Scatters som finns kvar på det synliga hjulområdet inte att samlas in, och Free Spins-räknaren återställs inte.
 Super Free Spins har en Mustang-symbol som bara finns på hjul 5.
 Den maximala ackumulerade totala vinsten i Super Free Spins är begränsad till 25000x insats.
 När locket nås avslutas funktionen.
 Att landa en Mustang-symbol utlöser Feature Barrel.
 I Super Free Spins kan Feature Barrel tilldela Barrel Upgrade, Multiplier Boost eller Reset Extra.
 Den senast placerade insatsen i spelet används som insatssumman för Super Free Spins.

Mustang symbol

 Mustang-symbolen finns endast på hjul 5 i Free Spins och Super Free Spins.
 När Mustang-symbolen landar återställer den Free Spins-räknaren och utlöser Feature Barrel.
 När 12 scatters har samlats in, återställer inte Mustang-symbolen räknaren.

Feature Barrel

 Feature Barrel kan ge en av följande funktioner:
 Cash Collect delar ut kontantpriset för de scatters som för närvarande samlas in på Cash Barrel.
 Cash Collect-funktionen är tillgänglig efter att ha samlat in 4 scatters.
 Barrel Upgrade uppgraderar alla priser på Cash Barrel.
 Barrel Upgrade-funktionen kan utlösas upp till 4 gånger.
 Multiplier Boost uppgraderar multiplikatorn med x1.
 Multiplikatorn har ett tak vid x3.
 Multiplikatorn gäller endast för linjevinster.
 Reset Extra ökar återställningsvärdet för Free Spins-räknaren med 1.
 Free Spins-räknaren har ett tak på 6 snurr.
 Super Free Spins uppgraderar de nuvarande gratissnurren till Super Free Spins.
 Cash Collect och Super Free Spins är inte tillgängliga i Feature Barrel i Super Free Spins.

Köp gratissnurr

 I funktionen Köp gratissnurr kan garanterade gratissnurr köpas till en multipel av den aktuella insatsen.
 3 gratissnurr kan köpas för 85x den aktuella insatsen.
 När du väljer funktionen Köp gratissnurr placeras 3 gratissnurr på hjul 2, 3 och 4.
 Det finns en chans att utlösa Super Free Spins på ett vanligt Free Spins-köp.
 Funktionen Köp gratissnurr kanske inte är tillgänglig i det spel du spelar.
 Funktionen Köp gratissnurr kan endast användas när en insatsändring kan ske.

Köp Super Free Spins

 I funktionen Köp Super Free Spins kan garanterade Super Free Spins köpas till en multipel av den aktuella insatsen.
 3 Super Free Spins kan köpas för 500x den aktuella insatsen.
 När du väljer funktionen Köp supergratissnurr placeras 3 gratissnurr-symboler på hjul 2, 3 och 4 och 2 Wrangler-symboler placeras på hjul 1 och 5.
 Funktionen Köp supergratissnurr kanske inte är tillgänglig i det spel du spelar.
 Funktionen Köp Super Free Spins kan endast användas när en insatsändring kan ske.

Spelvillkor Översättningar

 Följande lista är endast tillämplig på ett annat språk än engelska
 WESTERN GOLD 2 - WESTERN GOLD 2
 DUBBEL FAT - DUBBEL FAT
 SCATTER / SCATTERS - SCATER / SCATTERS
 VILD - VILD
 WRANGLER - WRANGLER
 WRANGLER SPIN - WRANGLER SPIN
 MULTIPLIERARE - MULTIPLIERARE
 MULTIPLIER BOOST - MULTIPLIER BOOST
 FATUPGRADERING - FATUPGRADERING
 RESET EXTRA - RESET EXTRA
 KONTANT INHÄMNING - KONTANT INHÄMNING
 SISTA SPINN - SISTA Snurr

 FREESPINS - FREESPINS
 SUPER FREE SPINS - SUPER FREE SPINS
 KONTANTFAT - KONTANTFAT
 KÖP - KÖP
 KÖP FREE SPINS - KÖP FREE SPINS
 KÖP SUPER FREE SPINS - KÖP SUPER FREE SPINS
 STOR VINST - STOR VINNING
 MEGA VIN – MEGA VIN
 EPIC WIN - EPIC WIN
 BARA FÖR VINSTEN - BARA FÖR VINTEN

Spelkontroller

 Inställningar för autospel: Välj ett antal snurr att spela automatiskt genom att välja ett värde. Starta och stoppa Autoplay genom att trycka på snurrknappen.
 Saldofält: Visar aktuellt kontosaldo.
 Insatsfält: Visar aktuell insatsstorlek.
 Satsningsinställningar: Ändra satsningsstorleken genom att välja ett värde.
 Snurrknapp: Starta spelet med den aktuella insatsstorleken som visas i insatsfältet. Genom att klicka eller knacka var som helst på hjulen under ett snurr visas resultatet av ditt snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Vinstfält: Visar betalningen i en vinnande omgång.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Spelmeny

 Avancerade inställningar: Navigera till sidorna för ansvarsfullt spelande.
 Avancerade inställningar: Öppna menyn Avancerade inställningar.
 Avancerade inställningar: Slå på eller av Quick Spin.
 Banking: Navigera till Banking-sidorna.
 Lobby: Navigera tillbaka till lobbyn.
 Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ.
 Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.
 Inställningsknapp: Visar spelinställningarna.
 Ljudinställningar: Slå på eller av ljudet.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden speglar den genomsnittliga förväntade avkastningen och förändras inte.
 RTP med köp gratissnurr: 96,15%.
 RTP utan köp gratissnurr: 96,15%.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala möjliga utbetalningarna med de totala möjliga resultat som är tillgängliga i spelet.

ytterligare information

 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
 Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.

Datum för senaste ändring: 2022-05-09