Chilli Picante Megaways

Steg 1: Hur man börjar

RTP: 95.55%

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (eller någon chilisymbol) med början från vänster på någon av MEGAWAYS™ vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymboler

• Wildsymbolen ersätter andra symboler och hjälper dig bilda linjevinster (endast på hjul 2, 3, 4, 5 och 6).
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per linje betalas ut. Om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst, eller om de symbolerna bildar en vinst tillsammans med en annan symbol (totalt 4 symboler), ger endast den högsta av dem vinst.

GRATISSPEL

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger bonusen.
    • Under gratissnurr blir hombre-scattersymbolen aktiv. På alla snurr där en synlig hombre-symbol landar belönas du med priset för varje chilisymbol som också landar på spelplanen.
    • Om du samlar in 4 hombre-symboler kommer du få ytterligare gratissnurr, multiplicera kontantpottarnas värden och få en vinstmultiplikator för hombre-kontantinsamlingssymbolen:

Uppgradering 1: 10 extra snurr där hombre-scatterinsamling och de flammande heta kontantpottarna multipliceras med 2.

Uppgradering 2: 10 extra snurr där hombre-scatterinsamling och de flammande heta kontantpottarna multipliceras med 3.

Uppgradering 3: 10 extra snurr där hombre-scatterinsamling och de flammande heta kontantpottarna multipliceras med 5.

• Gratissnurr fortsätter tills de har förbrukats – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratissnurr används också under funktionen.

Bonusinsaten Flaming Hot (beroende på operatörens inställning)

• Bonusinsatsen Flaming Hot kan aktiveras under grundspelet
  • Vid aktivering snurrar hjulen och garanterar att minst 3 scattersymboler dyker upp, vilket aktiverar gratissnurr
  • Bonusinsatsen Flaming Hot spelas med en totalinsats på 100x

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Datum för senaste ändring: 2022-03-23