Wild Fishin' Wild Ways

Välkommen till Wild Fishin'™ Video Slot med Wild Ways™.

OM SPELET

Wild Fishin'™ Wild Ways™ är en 5x3 slot med 243 sätt att vinna som inkluderar Free Spins, en Wild Fishin'™ Wild Ways™-modifierare och expanderande hjul.

Wild Fishin'

• Håll utkik efter Wild Fishin' som aktiveras av 2 wild-symboler på hjul 1 och 2.
  • När Wild Fishin' landar kan alla fiskar som visas på hjul 3 fångas. Om du fångar 1 eller fler fiskar på hjul 3 kommer hjul 4 att aktiveras för att fånga fisk. Om fler fiskar landar på hjul 4, kommer slutligen hjul 5 att aktiveras för att fånga fisk.
  • Alla fiskvinster betalas ut tillsammans med total linjevinst.
  • Aktivera Free Spins med Wild Fishin' med 2 wilds på hjul 1 och 2 och en Bonussymbol på hjul 3, 4 eller 5.
  • Wild ersätter alla symboler utom Bonus och Fisk.
  • Under Free Spins kan ytterligare vinstvägar aktiveras med 2 wilds på hjul 1 och 2. Hjul 3, 4 och 5 kan expandera upp till 6 symbolers höjd.

Fisksymboler

• Fisksymboler har multiplikatorvinster som kan vinnas under Wild Fishin'.
  • Fisk kan enbart fångas när Wild Fishin' är aktiverad.
  • Fisksymboler kan bara visas på hjul 3, 4 och 5.
  • Följande multiplikatorer kan vinnas från Fisk under Wild Fishin':
    • Hjul 3: 0,5x, 1x, 2x, 3x, 4x
    • Hjul 4: 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x
    • Hjul 5: 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x

Få och spela free spins

• Bonus kan aktiveras på två olika sätt:
    • 3 Bonussymboler på hjul 3, 4 och 5
    • Wild på hjul 1 och 2 och en Bonussymbol på hjul 3
  • Bonus ger alltid 10 Free Spins.
  • Under Free Spins kan spelaren aktivera Wild Fishin' genom att få en wild på hjul 1 och 2.
  • Wild Fishin' under Free Spins kan få hjul 3, 4 och 5 att expandera till 6 symbolers hög vilket ger 1944 sätt att vinna på alla Free Spins.
  • Expanderade hjul återställs i början av varje Free Spin.
  • Free spins spelas med samma insats som i basspelet.
  • Återaktivering är möjlig under Free Spins med wild på hjul 1 och 2 och en Bonussymbol på hjul 3. Detta ger ytterligare 5 Free Spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att starta spelet.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED "SÄTT ATT VINNA"

• För att beräkna antal sätt att vinna, lägg samman alla symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början på hjulet längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller fler med början längst till vänster eller höger, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovan innehåller inte free spin-symboler vilka inte behöver vara på efterföljande hjul för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finnas en viss skillnad mellan summan av individuella vinster i free spins och den totalsumma som visas på skärmen när free spins är färdig. Totalsumman på slutskärmen visar den slutgiltiga avrundade vinsten.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom bonussymbolen.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstsätten.
  • Spelregler - öppnar spelets regler.
  • Spelhistorik - om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

SPELPANEL

• Verktygsfält - spelare kan se vinsttabell, läsa spelregler eller se över sin spelhistorik.
  • Ljud - ljud av eller på.
  • Hem-knapp - lämnar spelet och tar spelaren tillbaka till huvudmenyn.
  • Saldo - visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst - visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Insats - visar nuvarande insats.
  • Satsningsvärde – ändrar insatsstorleken genom att ändra insatsvärdet.
  • Autospel (om tillgängligt) – spelare kan spela utan att behöva klicka på snurr-knappen inför varje spin. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Snurrknapp - satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

Slumpen

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

Ytterligare information

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 08/09/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Datum för senaste ändring: 2022-09-23