Star Clusters

Presentation av spelet:

• Star Clusters är en MEGACLUSTERS™-spel som börjar med 4 rader och 4 kolumner i basspelet och 8 rader och 8 kolumner i gratisspinn.
  • Vinnande symboler delar på sig och reagerar, vilket gör att upp till 256 symboler kan finnas under gratisspinn.

Så här spelar du:

• Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.
  • Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spinn.

Autospel:

• För att ställa in Autospel trycker du på autoknappen. Detta visar Autospelskärmen som spelaren kan använda för att ändra antalet spinn, ställa in en förlustgräns och en vinstgräns. Spelaren kan välja Starta för att påbörja autospel när en förlustgräns har ställts in.
  • När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående Autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta Autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som har angivits uppnås eller om något sker som kräver att spelaren agerar.

Starta spinnet:

• Tryck på spelknappen för att starta ett spinn med vald insats.
  • De 4 hjulen kommer snurra för att sedan stanna och visa resultatet.

Megaclusters™:

• ETT MEGACLUSTERS™-spel är ett symbolmatchande spel där vinnande symboler delar på sig och reagerar.Star Clusters är en MEGACLUSTERS™-spel som börjar med 4 rader och 4 kolumner i basspelet och 8 rader och 8 kolumner i gratisspinn.
  • Vid vinst ersätts varje vinnande symbol av fyra mindre symboler. Vid vinst med dessa mindre symboler kollapsar symboler av samma storlek ovanför dem nedåt. Nya symboler faller ner från toppen av skärmen för att fylla tillgängliga positioner på brädet. Reaktionerna fortsätter tills det inte blir några fler vinster.

Symbolvinster:

• 5 eller fler matchande symboler av valfri storlek ger vinst – horisontellt eller vertikalt intill varandra.
  • Högsta vinst som betalats per vinnande kluster.
  • Utbetalningarna multipliceras med insatsen.
  • Alla vinnande kombinationer räknas ihop. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Wilds:

• En vanlig Wild ersätter alla symboler förutom Gold Wild.En Gold Wild kan ersätta vilken symbol som helst.Du kan få upp till två Gold Wilds.

Gold Wild-multiplikatorn:

• Gold Wild-multiplikatorn börjar på x1 och ökar med 1 varje gång en eller flera Gold Wilds ersätter vid vinst.
  • Gold Wild-multiplikatorn läggs på innan några vinster betalas ut.
  • Gold Wild-multiplikatorn återställs i slutet av varje snurr om inte gratisspinn aktiveras.

Gratisspinn:

• När 5 eller fler reaktioner inträffar i basspelet, aktiveras gratisspinn.
  • 2 gratisspinn tilldelas plus ett för varje reaktion utöver den femte.
  • Gold Wild-multiplikatorn överförs från det utlösande spelet till gratisspinn.
  • Varje gång Gold Wild-multiplikatorn når en multipel av 10, tilldelas ytterligare 2 gratisspinn.
  • Den insats som användes för att utlösa dina gratisspinn kommer att användas så länge dina gratisspinn varar.
  • När det är slut på gratisspinn visas den totala vinsten för alla spinn. Eventuella vinster krediteras spelarens konto och därefter fortsätter det vanliga spelet.

Allmän information:

• Spelet har en teoretisk återbetalningsgrad (RTP) på 96,53 %.
  • Systemfel avbryter alla utbetalningar och spel.

Datum för senaste ändring: 2021-10-25