Aquanauts

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
Det här spelet har 3125 vägar.

Rolling Reels™-funktion

Funktionen är aktiv i basspelet och free spins.
Den här funktionen aktiveras efter varje vinst.
Alla vinstsymboler tas bort från hjulen och alla återstående symboler faller ner.
Nya symboler flyttas till hjulen ovanifrån för att fylla de tomma platserna.
Om nya vinstkombinationer bildas aktiveras funktionen igen.
Funktionen fortsätter tills det inte längre finns några vinnande kombinationer på hjulen.
Funktionen inkluderar ett multiplikatorspår.
Multiplikatorspåret innehåller olika vinstmultiplikatorer.
De potentiella vinstmultiplikatorerna är obegränsade.
Vinstmultiplikatorerna börjar på 1x.
Vinstmultiplikatorn ökar med 1 för varje aktivering av Rolling Reels™ i följd i basspelet.
Multiplikatorspåret återställs när alla spel spelats färdigt i basspelet.
Vinstmultiplikatorn ökar med 1, 2 eller 3 för varje aktivering av Rolling Reels™ i följd under free spins.
Multiplikatorspåret återställs inte under free spins.
Scatter-symboler tas inte bort från hjulen under Rolling Reels™.

Funktionen Echo Roll™

Funktionen kan aktiveras i basspelet och free spins.
Echo Roll™ ger ytterligare en slumpmässig symbolvinst efter en föregående vinst.
Echo Roll™ fyller alla tomma positioner på hjulen med en slumpmässigt vald symbol för att ge en garanterad vinst.

Echo Roll™ ger inga scatter-symboler.
En Echo Roll™-modifierare går att vinna genom att snurra bonushjulet innan free spins börjar.
Echo Roll™-modifierare går att köpa i funktionen Upsizer.
Echo Roll™-modifierare tas bort när free spins avslutas.

Bonushjul

Bonushjulet visas och måste snurras innan free spins kan börja.
Hjulet kan snurras en gång per aktivering.
Hjulets snurras utan kostnad.
Interagera med hjulet för att snurra det.
När hjulet stannar ger vinstsegmentet ett free spins-funktionsmodifierarpris.
Funktionsmodifierarpriser som går att vinna:
2 ytterligare inledande free spins.
4 ytterligare inledande free spins.
Free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 2.
Free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 3.
Modifiera Echo Roll™-funktionen så att den inte ger låga symboler.
Modifiera Echo Roll™-funktionen så att den endast ger wild-symboler.
2 ytterligare inledande free spins och free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 2.
2 ytterligare inledande free spins och låga symboler tas bort från Echo Roll™.
Free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 2 och låga symboler tas bort från Echo Roll™.
4 ytterligare inledande free spins, free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 3 och Echo Roll™ ger endast wild-symboler.
Knappen ? visar en dialogruta med beskrivningar om funktionsmodifierarna.
Funktionsmodifierare återställs när free spins är slut.

Funktionen Upsizer

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.
Den här funktionen erbjuds efter bonushjulet.

Den här funktionen gör det möjligt att köpa fler funktionsmodifierare innan free spins börjar.
Vunna funktionsmodifierare i bonushjulet påverkar vilka funktionsmodifierare som är tillgängliga för köp.
Alla tillgängliga funktionsmodifierare visas med respektive kostnader.
När en modifierare väljs visas ett fönster med information om köpet.
Tryck på knappen "Starta free spins" för att starta free spins-funktionen.
Funktionen är eventuellt begränsad eller otillgänglig om din insats överskrider ett visst belopp.
Det maximala antalet ytterligare inledande free spins som går att vinna i bonushjulet och funktionen Upsizer är 4.
Alla funktionsmodifierare innehåller:
2 ytterligare inledande free spins.
4 ytterligare inledande free spins.
Free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 2.
Free spins-multiplikatorspåret ökar i steg om 3.
Modifiera Echo Roll™-funktionen så att den inte ger låga symboler.
Modifiera Echo Roll™-funktionen så att den endast ger wild-symboler.
Knappen ? visar en dialogruta med beskrivningar om funktionsmodifierarna.
Funktionsmodifierare återställs när free spins är slut.

Free spins

3 scatter-symboler på hjulen i basspelet aktiverar bonushjulet och 8 free spins.
I basspelet lägger alla scatter-symboler utöver de 3 aktiverande scatter-symbolerna till 2 free spins utöver spelets inledande 8 free spins.
Antalet aktiverande scatter-symboler utvärderas i slutet av Rolling Reels™-snurr.
Free spins-vinstmultiplikatorn ökar med varje vinst.
Free spins-vinstmultiplikatorn sammanräknas och återställs inte förrän i slutet av funktionen.
Free spins-vinstmultiplikatorn kan öka i steg om 1, 2 eller 3 under funktionen.
Varje Scatter-symbol som landar ger ett extra free spin.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins kan inte omaktiveras.
Den totala vinsten per transaktion är begränsad till 50 000x insatsen.
En transaktion är alla utbetalningar och spel som en insats kan ge.
Om transaktionens vinstgräns nås delas vinsten ut och återstående vinster, Rolling Reels eller free spins går förlorade.
Free spins avslutas när det sista vinstbeloppet delas ut.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 30.

Regler för vägar

Det här spelet har 3125 vägar.
En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.
Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.
Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vägkombination.

Scatter-symboler

Den här symbolen ger inte vinst.
3 eller fler scatter-symboler var som helst på hjulen i basspelet aktiverar bonushjulet och free spins.
Antalet aktiverande scatter-symboler utvärderas i slutet av Rolling Reels™-snurr.

Alternativ för autospel

Alternativ för autospel skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.
Antal spel: Ange antal spel du vill spela.
Insatsinställningar: Välj vilket insatsbelopp du vill spela med.
Till stopp: Ställ in sessionen att spela tills du väljer att stoppa. Det påverkar inte resultatet.
Avsluta om vinsten motsvarar eller överstiger: Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.
Vinstgräns eller om du vinner minst: Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.
Förlustgräns eller om summan sjunker med: Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.
Stoppa när alla spel är slutförda: Stoppa efter det valda antalet spel.
Avsluta vid vinst: Stoppa sessionen om du vinner på ett spel.
Avsluta om krediterna ökar med: Stoppa sessionen om ditt saldo överstiger eller hamnar på valt belopp.
Avsluta om krediterna minskar med: Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.
Stoppa vid funktion: Stoppa om free spins eller annan bonusfunktion aktiveras.

Insatsinställningar

Snabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats.
Avancerat: (+) eller (-) väljer det totala insatsbeloppet.
Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats och är tillgänglig i både Snabbinsats och avancerade lägen.
Insatsalternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Spelmeny

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.
Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.
Övergripande RTP: 94,06 %.
RTP för Upsizer: 94,06 %.

Datum för senaste ändring: 2022-09-27