Crabbin' Crazy

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3

Antal linjer

25 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

25 (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Nej

Scatter-symboler

Ja

Bonus-runda

Ja (Let's Go Crabbin')

Free spins

Ja (Frenzy)

Direktvinst

Nej

RTP

96,00%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika rader läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen på varje rad betalas. Vinster från Free Spins läggs till den totala vinsten.

Autospinnfunktionen startar inte automatiskt free spins – spelaren måste själv aktivera funktionen.(Endast för vissa jurisdiktioner)

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på  i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.

Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2. Klicka på  för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på  i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.

Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2. Klicka på  för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler, utom Bonus-och Crabs-symboler för att bilda vinstkombinationer.

3.2. Bonus-symbol

Om en Bonus-symbol landar på hjul 1, 3 och 5 löses Free Spins Frenzy ut.

3.3. Crabs-symbol

Om fem eller fler Crabs-symboler landar på hjulen löses Let's Go Crabbin' Respins ut.

3.4. Free Spins Frenzy

Bonus-symboler finns endast på hjul 1, 3 och 5 under normala snurrar. Landar de på alla tre och visas löses Free Spins Frenzy ut.

Obs! Free Spins= Frisnurrar.

3.5. In Sync Reels

Under Free Spins Frenzy kan upp till 5 hjul snurra In Sync på alla snurrar.

Obs! Free Spins Frenzy kan inte lösas ut på nytt.

3.6. Let's Go Crabbin'

Fem eller fler Crabs-symboler som visas löser ut tre Let's Go Crabbin' Respins. Det ändrar dem från Catch Me till Caught.

Varje gång en ny Catch Me-crab landar och visas under Let's Go Crabbin' Respins, återställs antal omsnurrar till tre.

En vinsttabell visas under funktionen där det visas lägsta belöning för respektive Catch Me-crab.

Vinster visas i Catch Me Posters i vald valuta/mynt.

När Let's Go Crabbin' Respins avslutas, samlas alla crabs in.

Om Fisherman landar under Respins, samlar Fisherman in dem för att skapa extra platser för att fånga fler Crabs.

Obs!: Catch Me= Catch Me.

Obs!: Caught= Fångad.

Obs!: Fisherman= Fiskaren.

Obs!: Minimum= Lägsta.

3.7. Pick a Crabs

Fisherman kan lösa ut en slumpmässig modifierare under alla spinn.

Välj en av tre Crabs, valda från 4 möjliga resultat, för att avslöja följande:

• Let's Catch Crabs – Fisherman landar på hjulen och betalar ut belöningar för tre eller fyra Crabs.

• Bonus Add – Bonus-symboler läggs till på hjul 1, 3 och 5 för större chans att lösa ut Free Spins. Denna modifierare garanterar inte Free Spins.

• Stacked Wilds – Super Stacked Wilds läggs till på hjulen för att garantera minst två Stacked Wilds.

• Win Spin – ådor läggs till på hjulen. Alla synliga lådor omvandlas till samma betalda symbol.

Obs! Gamla programknappar

modifier_wanted_spin = Let's Catch Crabs.

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)

• information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;

• spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarnaBETALNING,INSATS-inställningar ochAUTOSPINN(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarnaBETALNING,INSATS-inställningar ochAUTOSPINN(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktiveraTurbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)

• information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;

• spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken BETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarnaBETALNING,INSATS-inställningar ochAUTOSPINN(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarnaBETALNING,INSATS-inställningar ochAUTOSPINN(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktiveraTurbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

Datum för senaste ändring: 2021-12-13