USA Flip

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

USA Flip är en videoslot med 5 hjul. Du kan aktivera upp till 20 linjer och satsa upp till 5 mynt/linje. Linjerna måste aktiveras i nummerordning (1, 2, 3, 4 osv.).

USA Flip innehåller en WILD-symbol (örnhuvud), vandrande WILD-symbol (vandrande örn) och en SCATTER-symbol (stjärna). Symbolerna WILD och vandrande WILD ersätter alla symboler förutom SCATTER-symbolen.

Tre eller fler SCATTER-symboler på hjulen aktiverar FREE SPINS. Under FREE SPINS kastas hjulen om och hjulens ordning ändras för en ökad chans att vinna stort! FREE SPINS-funktionen kan återaktiveras genom att landa tre eller fler SCATTER-symboler på hjulen samtidigt. 12 extra spinn tilldelas för varje återaktivering upp till maximalt 120 FREE SPINS.

Ett ”nära vinst”-RE-SPIN aktiveras efter ett förlustspinn när en full stapel av samma symbol (inklusive WILDS) landar på det första eller andra hjulet. Du får då ett RE-SPIN på det mittersta hjulet samtidigt som alla övriga hjul förblir låsta. FREE SPINS-funktionen kan aktiveras av en RE-SPIN-funktion.

Staplade WILD-symboler kan landa på det mittersta hjulet när ett RE-SPIN aktiveras. De staplade WILD-symbolerna blir en vandrande WILD-symbol som vandrar ett hjul åt höger för varje RE-SPIN tills den landar på det sista hjulet. Ett extra RE-SPIN sker på alla hjul när den vandrande WILD-symbolen har stannat på det sista hjulet. Under FREE SPINS vandrar den vandrande WILD-symbolen ett hjul åt vänster tills den stannar på det första hjulet. När den vandrande WILD-symbolen är aktiv kan inga SCATTERS landa. Om 3 SCATTER-symboler landar under ”nära vinst”-RE-SPIN-funktionen, aktiveras inte vandrande WILD-funktionen, istället aktiveras FREE SPINS-funktionen.

Staplade högutbetalande symboler kan landa på de sista 2 hjulen i grundspelet. Under FREE SPINS landar staplade högutbetalande symboler på de första 2 hjulen.

Alla symboler kan landa på alla hjul under grundspelet, under FREE SPIN-funktionen och under funktionen ”nära vinst”-RE-SPIN.

Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

RTP: 94.20%

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda (d.v.s. #linjer, #mynt/linje och myntvalör). Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-11-16