Adventures of Captain Blackjack

Om det här spelet

l Välkommen till Adventures of Captain Blackjack l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Det här spelet har 20 rader. l Det har Kraken Wheel, Skull Cave Free Spins, bonusfunktionsval och multiplikatorer.

Allmänt

• l Radvinster ger utbetalning om samma symbol visas i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN. l Endast den högsta vinsten betalas ut per rad. l Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop.
  • l Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.
  • l Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler.
  • l Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
  • l Den maximalt sammanlagda totala vinsten i basspelet och alla funktioner är begränsad till 5 000x insatsen. l När taket nåtts avslutas funktionen.

Kraken Wheel-aktivering l Samla Kraken Coins utspridda på skärmen för chansen att få spela på Kraken Wheel.

• l Kraken Coins kan bara dyka upp på medelhöga symboler på alla hjul i basspelet.
  • l Bara de Kraken Coins som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att Kraken Wheel aktiveras.
  • l Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av kontantpriser. l Den här funktionen kan inte aktiveras under Free Spins-funktionen. l Free Spins och Kraken Wheel kan inte aktiveras under samma spel.
  • l Om Free Spins aktiveras samtidigt som Kraken Coins samlas in blir det bara Free Spins-funktionen som spelas.

Kraken Wheel-regler

• lDu kan vinna ett av de fyra garanterade kontantpriserna. l Kontantpriserna är 15X, 40X, 250X och 5 000X insatsen.
  • lKraken Wheel består av ett hjul uppdelat i färgade segment. Varje segment är associerat med ett kontantpris. l Beroende på var hjulet stannar kan du vinna ett av kontantpriserna.

Bonusfunktionsval

• l Få 3 eller fler Free Spins-symboler var som helst på hjulen för att få 6 Free Spins. l 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler ger 3, 4 respektive 5 bonusfunktionsval. l Det finns 16 bonusfunktioner att välja på. l Extraspel: 9, 6, 5, 4, 3 extra Free Spins l Multiplikator: +3, +2, +1 multiplikator
  • l Medelhög symbol till Wild-uppgradering: En medelhög symbol uppgraderas till en Wild-symbol.
  • l Låg symbol till medelhög symbol-uppgradering: En låg symbol uppgraderas till en

medelhög symbol i samma färg.

• l En låg symbol kan bli Wild om den medelhöga symbolen i samma färg har uppgraderats till en Wild.

Skull Cave Free Spins

• l De valda bonusfunktionsvalen tillämpas innan Free Spins börjar.
  • l Free Spins börjar med en multiplikator på X1. l Om du får fler Free Spins-symboler får du extra bonusfunktionsval. l 2, 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler ger 1, 2, 3 respektive 4 bonusfunktionsval. l Alla nya bonusfunktionsval gäller nästa spel.
  • l Om minst 2 Free Spins-symboler stannar i det sista spelet i Free Spins ger det första bonusfunktionsvalet alltid extra spel. l Om alla 16 funktioner har delats ut kan bara extraspel delas ut. l Funktionen slutar när det inte finns några spel kvar eller om taket uppnås. l Vinsterna inkasseras automatiskt när funktionen är slut. l Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Free Spins.

Översättning av speltermer

• l Följande lista gäller endast språk andra än engelska
  • l ADVENTURES OF CAPTAIN BLACKJACK - KAPTEN BLACKJACKS ÄVENTYR l 20 LINES - 20 RADER l FREE SPINS - FREE SPINS l KRAKEN CHEST - KRAKEN-KISTA l KRAKEN COINS - KRAKEN-MYNT l KRAKEN WHEEL - KRAKEN-HJUL l MINI - MINI
  • l MEGA - MEGA l MINOR - LITEN l MAJOR - JÄTTE l MULTIPLIER - MULTIPLIKATOR l PICKS - VAL l SKULL CAVE FREE SPINS - DÖDSKALLEGROTTANS FREE SPINS l SPINS - SPEL l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER l BIG WIN - STORVINST l MEGA WIN - MEGAVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

• l Inställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. l Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp. l Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp.
  • l Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Att klicka eller trycka på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte resultatet.
  • l Vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lAvancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande. l Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar. l Avancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel. l Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
  • lLobby: Gå tillbaka till lobbyn. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. l Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,18 %.

Ytterligare information

l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-02-15