Champions of Rome

Välkommen till videosloten Champions of Rome med Gladiator-funktionen, free spins i övningsläge, free spins i en dödsmatch och möjligheten att köpa free spins.

OM SPELET

Champions of Rome är en videoslot med 5 hjul och 20 vinstrader från vänster. Spelet har 10 vanliga symboler (3 högt betalande symboler, 3 medium betalande symboler och 4 lågt betalande symboler), en wildsymbol, en odjursymbol och en free spin-symbol.

GLADIATOR-FUNKTIONEN

Gladiator-funktionen aktiveras genom att landa 2 free spin-symboler i basspelet och på varje spin i free spins. När funktionen är aktiverad kastas en av 3 följnade vapen mot hjulen och ger 4 wilds.

• Svärdet ger 2x1 och 1x2 wild på hjulen. (Röd gladiator)
  • Spikklubban ger 2x2 wild. (Grön gladiator)
  • Treudden ger 4 slumpmässiga wilds. (Blå gladiator)

Free spin-lägen

När spelaren landar 3+ free spin-symboler ges möjligheten att välja mellan 2 olika free spin-lägen. När spelaren har valt sitt läge väljs en slumpmässig gladiatorsymbol som ersätter alla högt betalande symboler. Deras vapen används en gång per spin för att ge 4 wilds. Free spin-symboler uppenbarar sig inte i free spins, istället finns det en odjur-symbol som kan landa på hjul 2, 3 och 4 (endast ett odjur kan landa varje spinn). När spelare landar en wild på odjursymbolen belönas de med 1 extra free spin. Alla free spins spelas med samma rader och myntvärde som snurret som aktiverade dem.

• 3 free spin-symboler ger free spins+ 20 mynt
  • 4 free spin-symboler ger free spins + 300 mynt
  • 5 free spin-symboler ger free spins + 12 000 mynt

Free spin i övningsläge

Detta är 8 vanliga free spins där hjulen snurrar automatiskt tills spelaren får slut på free spins och då visten betalas ut.

Dödsmatch free spin-läge

Det finns 3 olika dödsmatchlägen. Varje läge har ett vinstmål på 450 mynt. Om målet nås multipliceras vinsten och delas ut. Om målet inte nås försvinner samtliga vinster och multiplikatorer från kontot och ett tröstpris delas ut. Mynt som vunnits i det aktiverande snurret och den totala vinstmultiplikatorn är inte inkluderade i målet. Dödsmatchlägena är:

Nivå 1

• 7 free spins
  • x2 multiplikator

Nivå 2

• 6 free spins
  • x3 multiplikator

Nivå 3

• 5 free spins
  • x4 multiplikator

Tröstpriser

Om spelare inte vinner minst 450 mynt i dödsmatchen får de ett tröstpris. Priserna som kan delas ut är:

• 40 - 200 mynt
  • 5 free spins i övningsläge med samma gladiator som används i Dödsmatch-free spins

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på Spin-knappen för att börja spela.

HUR DU RÄKNAR VINSTER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinst, räkna antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på vinstraden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler likadana symboler landar bredvid varandra hittar du värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte free spin eller odjursymboler. Alla vinster från scattersymboler läggs till den totala vinsten och räknas likadant som vinstlinjer för myntvinster.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på spelwebbplatsen kan spelare granska och spela om sina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Öppnar upp Spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer i spelet. Antal linjer är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. Du kan konvertera alla insatser eller vinster till din valuta genom att multiplicera antalet mynt (20) med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 20 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knapp – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stopp-knappen, slutar hjulen att snurra direkt.
  • {autoplay}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningsprocenten till spelare är 96.4%.

SLUMPGENERATOR

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en 1 timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till spelarens konto. Om spelaren väljer att hoppa över omspelet, läggs vinsten omedelbart till spelarens konto.
  • Om replay-funktionaliteten inte är tillräcklig, vänligen kontakta spelwebbplatsens kundsupport.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 14.02.2019. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2022-06-01