Mustang Riches Blazing Ways

Om det här spelet

l Det här är envideospelsautomat medföränderligahjul. l Upptill5hjuloch6rader kanaktiveras. l Målet är att låtahjulensnurrasåatt symbolernabildar olikakombinationer. l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas.

Insatsregler

• l Varjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen.
  • l Denursprungligainsatsenär dentotalainsatsendelat medvägkostnaden20.
  • l Dentotalainsatsenär denursprungligainsatsenmultipliceradmedkostnadenför de

speladevägarna.

Regler för vägar

l Envägär ett mönster avsymbolpositioner intillvarandrapåhjulen. l Vinster utdelasnär matchandesymboler hamnar bredvidvarandraidettamönster. l Vägvinster går frånvänster tillhöger fråndet förstahjulet. l Det här spelet har 243–7 776vägar.

Vinstregler

• l Baradenhögstavinnandekombinationenper symbolkombinationger utdelning. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen. l Dentotalautbetalningenär summanavallavägvinster frånett spel.
  • l Omfleravinnandekombinationer stannar påsammavägär det baradenhögstaav vinsternasombetalasut. l Vinstenbaseraspåvinstkombinationen.
  • l Vägvinster baseraspådinursprungligainsats.

Spelkontroller

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenSpelinställningar: Visar ytterligarekontroller för spel.

l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.

• l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen.

• l KnappenInsatshöjning: Höjer dennuvarandeinsatsen.

• l KnappenInsatssänkning: Sänker dennuvarandeinsatsen. l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen.

Vinst: Visar densenastevinsten.

Krediter: Visar nuvarandesaldon.

Spelmeny

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

• l KnappenHem: Avslutar spelet.

• l KnappenBank: Visar banksidan.

• l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler.

• l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• lVissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.
  • lEventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav. l Omanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Saldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats.

Resultat fråndet senastespeladespelet visas.

Omenförfråganintehinner nåserverninnananslutningenbrytsvisasresultatet från det föregåendespelet.

Wild-symboler

• l Landskapssymboler är wild-symboler. l När enwildstannar expanderar denför att fyllahjulet. l Expanderadewild-symboler bredvidvarandravisassomenendabild.
  • l Talet somvisasär antalet vägar somskapatsavdenexpanderadewild-bilden.
  • l Wild-symboler kanersättaallasymboler utombonus- ochmyntsymboler. l Wild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer. l Symbolendyker endast upppåhjul2, 3och4.

BlazingWays™

• l Samlamyntsymboler för att fåhjulenatt växa. l Myntsymboler ger intekreditvinst. l Allahjulkanha3, 4, 5, eller 6rader med0, 1, 2respektive3insamlademyntsymboler.
  • l När 3myntsymboler har samlatsinlåseshjulet med6rader under dekommande3 speleninnandet återställstill3rader.
  • l När ett hjulhar 6rader uppgraderasallamyntsymboler pådet hjulet till mustangsymboler. l Det maximalaantalet vägar är 7 776.

Bonussymboler

l Hästskosymboler är bonussymboler. l Bonussymboler ger intevinst.

Free spins

• l Bonussymboler dyker uppibasspelet påhjul1, 3och5. l Bonussymboler dyker barauppibasspelet.
  • l 3bonussymboler var somhelst påhjulenaktiverar funktionen.
  • l VäljantalfreespinsochBlazingWays™.
  • l Defyraalternativenär: 12freespinssombörjar med3rader; 8freespinssombörjar med4rader; 5freespinssombörjar med5rader; 3freespinsmed6rader.

Vissavallåsesuppgenomatt spelafreespins.

Varjemynt somlandar ger ett extrafreespin.

• l När 3mynt har samlatsinlåseshjulet med6rader under resterandefreespins. l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Vinster frånfunktionenläggstillivinster frånbasspelet.

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om94.16%.

Datum för senaste ändring: 2021-11-09