Jade Shuriken

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 40 vinstrader.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när minst 3 matchande symboler eller symboler för blandade vinstkombinationer hamnar bredvid varandra på en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Antalet vinstrader som spelas är fast.
Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.
Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinstrader och alla scatter-, omsnurrs- och bonussymbolvinster från ett spel.
"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Blandad vinstkombination

En blandad vinstkombination är när 3 eller fler olika höga symboler utgör en vanlig vinstkombination.
Minst 3 symboler krävs för att kunna få en vinst.
Om det finns mer än en ordinarie vinstkombination som innehåller samma symbol på en vinstrad, betalas endast värdet ut för den högsta kombinationen.
I det här spelet finns 7-, 77- och 777-symboler. 3 av någon av dessa symboler kan can kombineras för att slutföra en vanlig vinstkombination.
Wild-symbolen kan ersätta andra symboler och kan fullborda en blandad vinstkombination.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-, omsnurrs- och bonussymboler.
Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Scatter-symboler

Scatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
Scatter-symboler kan skapa egna vinstkombinationer.
Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.
Scatter-symboler ger vinst oavsett position.
Scattter-vinster läggs till i vanliga vinster.
Scatter-symboler dyker upp i basspelet och free spins.

Omsnurrssymboler

Omsnurrssymboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
Få 3 omsnurrssymboler för att aktivera Epic Strike™-omsnurrsfunktionen.
Få 12 omsnurrssymboler för att vinna 2 500x den totala insatsen.
Under free spins multipliceras inte vinster från omsnurrssymboler med free spin- multiplikatorn.
Omsnurrssymbolvinster multipliceras med den totala insatsen.
Omsnurrssymboler skapar egna vinstkombinationer.
Omsnurrssymboler kan dyka upp staplade.
Omsnurrssymboler ger vinst oavsett position.

Epic Strike™-omsnurrsfunktion

När 3 eller fler omsnurrssymboler dyker upp på hjul 2, 3 eller 4 aktiveras den här funktionen.
1 gratis omsnurr delas ut.
Om fler omsnurrssymboler stannar hålls de på plats och ett till free spin delas ut.
Aktiverande omsnurrssymboler hålls på plats medan alla andra symbolpositioner spelas om.
Alla omsnurrssymboler som dyker upp under funktionen hålls på plats under funktionen.
Alla omsnurrssymboler som dyker upp under funktionen återställer antalet omsnurr till 1.
Varje omsnurrssymbol som dyker upp höjer stegpositionen.
Funktionen avslutas när inga omsnurr återstår eller när alla 12 omsnurrssymbolpositioner har fyllts.
Det sista multiplikatorvärdet och den sista vinsten avgörs när antingen inga omsnurr återstår eller när alla 12 omsnurrssymbolpositioner har fyllts.
Det sista multiplikatorvärdet och den sista vinsten som delas ut är relaterade till antalet omsnurrssymboler som har dykt upp under funktionen.
Funktionen ger från 1x till 2 500x den totala insatsen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Vinster från olika stegnivåer räknas inte ihop.

Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Funktionen har endast omsnurrssymboler och tomma symbolpositioner.
Funktionen kan aktiveras i basspelet och free spins.

Epic Strike™-funktion

Bonussymboler kan dyka upp på hjul 2, 3 och 4.
Få 3 eller fler bonussymboler för att vinna ett kontantpris.
Bonussymboler skapar egna vinstkombinationer.
Få 12 bonussymboler för att omedelbart vinna 2 500x den totala insatsen.
Under free spins multipliceras inte vinster från bonussymboler med free spin- multiplikatorn.
Bonussymbolvinster multipliceras med den totala insatsen.
Det sista multiplikatorvärdet och den sista vinsten som delas ut är relaterade till antalet bonussymboler som har dykt upp under det spelet.
Funktionen ger från 1x till 2 500x den totala insatsen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Bonussymboler kan dyka upp staplade.
Bonussymboler ger vinst oavsett position.
Bonussymboler dyker upp i basspelet och free spins.

Free spins

3 scatter-symboler aktiverar free spins.
Välj 1 av 3 free spins-alternativ.
15 free spins med en 2x-multiplikator och minst 1 omsnurrssymbol på spåret.
10 free spins med en 3x-multiplikator och minst 4 omsnurrssymboler på spåret.
6 free spins med en 5x-multiplikator och endast omsnurrssymboler på spåret.
Free spins-multiplikatorn gäller bara radvinster.
Free spins spelas automatiskt.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Free spins kan återaktiveras.

Antalet free spins och multiplikatorn vid återaktivering motsvarar antalet vid det ursprungliga free spins-valet.
Ytterligare free spins läggs till återstående free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Insatsinställningar

Insatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Ytterligare information

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Översättning av speltermer

Excellent! : Utmärkt!
Incredible! : Otroligt!
Unstoppable! : Ostoppbar!
Well done! : Bra gjort!

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Optimal RTP: 94,24 %.
Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2022-08-09