Ashoka

Spelbeskrivning

Ashoka är ett spel som utspelar sig i den dolda delen av den indiska djungeln, legendern berättar om en mystisk förbindelse mellan en prins och den vita tigern. Tillsammans kämpar de alltid för sakens bästa.

Spelet är ett scatter-spel och har 6 kolumner, 8 rader spelfält med droppande symboler, betalande symboler, wild symboler, multiplikatorsymboler och bonussymboler.

Bonusspel

3 bonussymboler utlöser bonusspelet med 10 free drops. Supermultiplikatorsymboler finns kvar när du går in i bonusspelet och mellan free drops. Bonusspelet kan återaktiveras.

Spelregler

• Ashoka är ett scatter-vinstspel med 6 kolumner, 8 rader och droppande symboler.
  • Minsta insats är 2,00 kr, maxinsatsen är 1 000,00 kr. Varje insats är 100 coins.
  • Vinster betalas för 8 eller fler identiska symboler utspridda var som helst på rutnätet.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att ställa in antalet spelomgångar som ska spelas automatiskt.
  • Vinster och vinnande kombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i inställningarna.
  • Vinster presenteras i spelarens valuta.
  • Spelet spelas i två lägen, normalt läge och bonusläge med free drops.
  • Wild-symbolerna ersätter alla betalande symboler. En vinnande kombination av endast Wild-symboler betalar som den högst betalande symbolen.
  • En spelrunda börjar med ett symboldropp med blockerare över och under symbolerna för varje kolumn.
  • Vinnande symboler tas bort från rutnätet. Alla blockeringssymboler vertikalt intill en vinnande symbol tas bort, vilket ökar antalet symboler i spel.
  • Rutnätet fylls upp med nya symboler. Alla nya vinstkombinationer betalas och lavinen upprepas tills inga fler vinster.
  • Stora Wild-symboler betalar som mängden vanliga 1x1 Wild-symboler de
  • täcker. d.v.s. en 2x2 Wild-symbol är 4 vanliga Wild-symboler och en 3x3 Wild-symbol är 9 vanliga Wild-symboler.
  • En Charged Wild-symbol är en Wild-symbol som laddas för att hålla upp till 3 vinster. Den tas bort efter den senaste vinsten.
  • Om en stor symbols drop slutar med tomma celler under sig, kommer den att replikera och fylla de tomma cellerna med vanliga symboler i storleken 1x1 av samma typ som den stora symbolen.
  • Vinstmultiplikatorn på toppen eller sidan av spelvyn, multiplicerar alla vinnande kombinationer i spelvyn när den är aktiv.
  • Multiplikatorsymbolen lägger till sitt värde och aktiverar vinstmultiplikatorn när det finns vinnande kombinationer i spelvyn. Multiplikatorsymbolen avaktiveras och tas bort med de vinnande symbolerna.
  • Supermultiplikatorsymbolen lägger till sitt värde och aktiverar vinstmultiplikatorn när det finns vinnande kombinationer i spelvyn. Supermultiplikatorsymbolen återaktiveras för varje lavin.
  • Supermultiplikatorn finns kvar tills inga fler vinnande kombinationer visas.
  • 3 aktiva bonussymboler var som helst på huvudnätet utlöser bonusspelet med 10 free drops.
  • En inaktiv bonussymbol kommer att bli en aktiv bonussymbol när den ligger vertikalt intill en vinnande symbol.
  • Supermultiplikatorsymboler finns kvar när du går in i bonusspelet och mellan free drops
  • Bonusspelet börjar med en ny uppsättning symboler i rutnätet. Bonusspelet kan återtriggas.

-2 aktiva bonussymboler = 5 nya free

-3 aktiva bonussymboler = 10 nya free

• En spelomgång avslutas om den maximala vinsten uppnås.
  • Vinster betalas ut i slutet av en spelomgång.
  • Inga insatser kan ändras under en spelomgång.
  • Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.
  • Spelet har en maximal vinst på25 000 gånger the bet.
  • I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp en spelrunda, triggar bonusspelet med en garanterad supermultiplikator. Kostnaden är 500 gånger insatsen.

KÖP BONUS:

Köp en spelrunda som trigga bonusspelet. Kostnaden är100 gånger insatsen.

SUPER MULTIPLIKATOR:

Köp en spelrunda med en garanterad supermultiplikatorsymbol. Kostnaden är 25 gånger insatsen.

CHARGED WILDS:

Köp en spelrunda med alla Wild-symboler som laddade Wild-symboler. Kostnaden är 10 gånger insatsen.

BONUS JAKT:

Köp en spelrunda med större chans att trigga en bonus. Kostnaden är 3 gånger insatsen.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter- spelläge där kostnaden visas i spelarens valuta och därefter trycka på Spin- knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2023-04-27