Rocky's Gold Ultraways

Om det här spelet

• lDet här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet. l I UltraWays™ kan symboler visas som singel, dubbel eller kvadrupel.

• lDubbla symboler dubblerar vinstvärdet.

• lKvadrupelsymboler dubblerar vinstvärdet och förlänger vinsten med 1.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Regler för vägar

• lEn väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
  • lVinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet. l Det här spelet har över 60 000 000 vägar.

Scatter-symboler

• lBonussymboler är scatter-symboler.
  • lScatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4. l Den här symbolen ger inte vinst. l Scatter-symboler dyker upp i basspelet och free spins. l Få 2 scatter-symboler för chansen att få ett Rocky-omsnurr.

Rocky-omsnurr

l Ett Rocky-omsnurr ger spelaren chansen att få free spins. l Omsnurret kan ge den tredje scatter-symbolen som behövs för att aktivera free spins.

Dynamit-wild-bonus

• lNär wild-bonusen aktiveras hoppar Rocky in i bild och kastar dynamitgubbar.
  • lRocky kan kasta upp till 6 dynamitgubbar.

• lDynamit kan ersätta enskilda, dubbla och fyrdubbla symboler med wild-symboler.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vägkombination. l Wild-symboler ersätter alla symboler utom scatter-symboler.

Välj en sten

• lFå 3 scatter-symboler för att aktivera free spins-bonusen. l Välj en sten för att visa ett pris innan free spins börjar.
  • lStenar avslöjar ett antal free spins med en multiplikator, eller en uppgradering.
  • lVälj upp till 12 free spins och en multiplikator upp till x5.
  • lUppgraderingar erbjuder ett annat stenval där antalet free spins och multiplikatorerna

är högre. l Stenar kan avslöja upp till två uppgraderingsnivåer.

Free spins

• lFree spins börjar när en sten med ett antal free spins och en multiplikator har valts.
  • lMultiplikatorn som tilldelats varar under hela free spins-perioden och tillämpas på varje vinst. l Få 3 scatter-symboler på hjul 2, 3 och 4 för att återaktivera free spins. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins spelas automatiskt.

Köpfunktion l Aktivering av den här funktionen aktiverar free spins-funktionen direkt.

• lTryck på KÖP för att aktivera köpfunktionen.

• lTryck på AVBRYT för att återgå till basspelet. l Free spins köps till priset som visas vid den nuvarande insatsen. l Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.
  • lDen här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lLjud: Aktiverar spelljud. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lPlusknappen: Höjer insatsen.

• lMinusknappen: Sänker insatsen.

• lKnappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa free spins-funktionen. l Total vinst: Visar den senaste totala vinsten. l Saldo: Visar nuvarande saldon. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lKnappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Bank: Visar banksidan.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

• lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
  • lÅterbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen. l Övergripande RTP: 94,20 %. l Köpfunktionens RTP: 93,64 %.
  • lSannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2022-09-22