Festival 10K Ways

Välkommen till videospelautomaten FESTIVAL 10K WAYS™.

OM SPELET

FESTIVAL 10K WAYS™ är en 10K WAYS™-spelautomat med upp till 10 000 sätt att vinna på.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Bonusmätare – Visar bonusbeloppen.

REGLER

WILD-LEJONHUND

• WILD-LEJONHUND ersätter alla symboler utom SCATTER.
  • WILD-LEJONHUND dyker endast upp på det översta hjulet.

SCATTER

• 6 eller fler SCATTER aktiverar bonus-respins.

RIKEDOMSBONUS

• Varje SCATTER ger ett pris eller en bonus under bonus-respins.

BONUS-RESPINS

• Bonus-respins aktiveras när 6 eller fler SCATTER kommer upp.
  • 3 respins tilldelade.
  • Alla SCATTER-symboler hålls och övriga positioner snurrar.
  • När nya SCATTER-symboler dyker upp hålls de också kvar och antalet respins återställs till 3.
  • Respins är avslutade när inga fler respins återstår eller när alla synliga positioner på hjulen är fyllda med SCATTER-symboler.
  • Efter slutförandet av respins ger varje SCATTER-symbol en vinst eller ett bonuspris.
  • Bonuspriserna Mini och Mindre kan vinnas mer än en gång per funktion.
  • Bonuspriserna 10K, ENORMT och STÖRRE kan endast vinnas en gång per funktion.
    • Bonuspriset 10K är på 10 000 x totalinsatsen.
    • Bonuspriset Enormt är på 2 000 x totalinsatsen.
    • Bonuspriset Större är på 250 x totalinsatsen.
    • Bonuspriset Mindre är på 50 x totalinsatsen.
    • Bonuspriset Mini är på 10 x totalinsatsen.
  • Priser som inte är bonusar har ett intervall mellan 1 och 100 x den totalla insatsen.
  • Bonuspriser är inte progressiva.
  • Bonus-respins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

SPELREGLER

• Spelaren väljer en total insatsstorlek för att spela med 10 000 vinstsätt.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Alla vinster multipliceras med totala insatsen.
  • Priser som inte är bonusar som visas över SCATTER-symboler har redan multiplicerats med den totala insatsen.
  • Högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Sammanfallande vinster läggs samman.
  • Endast positioner som innehåller den vinnande symbolen används när vinst ska avgöras för den symbolen.
  • Alla vinsten börjar med hjulet längst till vänster och betalar väster till höger på intilliggande hjul.
  • WILD-LEJONHUND ersätter alla symboler utom SCATTER.
  • WILD-LEJONHUND dyker endast upp på det översta hjulet.
  • Det översta hjulet lägger till en symbol till hjul 2, 3, 4 och 5 nedanför.
  • Varje vinnande symbol (utom SCATTER) exploderar och ersätts av symboler som kommer uppifrån på hjulen och från höger på det översta hjulet.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%
  • Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2023-01-17