BIG CASH BANDITO

Spelets mål:

Big Cash Bandito är en spelautomat med 5 x 5 hjul och 50 vinstlinjer och tre olika WILD-symboler. En bonusrunda aktiveras om en Bandito- och CASHWILD-symbol landar i vyn. Under bonusrundan utökas Bandito-symbolen genom att samla in ytterligare CASHWILD-symboler som fungerar som Sticky Wild under hela bonusen.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Du kan ändra insatsvärdet genom att klicka på knapparna + eller   på vardera sida av SATSA-mätaren och genom att klicka på hamburgarmenyn och ändra SATSA-mätaren i din mobil. När du klickar på SATSA-ikonen kommer valfönstret att dyka upp och du kan välja önskad satsning mellan min- och maxsatsningar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelkärmen i landskapsvy.
  • Betalningstabell: För att se " UTBETALNINGSTABELL " måste du klicka på "i" -knappen bredvid knappen " SATSNING". Du återvänder till spelet genom att klicka på nedåtpilen på betalningssidan  Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betaltabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera autosnurr bör spelaren klicka på Autosnurr-knappen och sedan välja antalet snurr som ska snurras.
  • Klicka på knappen för autosnurr för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för  hamburgarmenyn  för att se  vinsttabell och spelregler
  • Tryck på "i"-ikonen för att se  spelreglerna.
  • Tryck på vinsttabellalternativet för att se sidan med vinsttabell .
  • Tryck på Stäng-knappen för att återvända till spelet.

Spelregler:

• Big Cash Bandito är en spelautomat med 5 x 5 hjul och 50 vinstlinjer.
  • När du klickar på SNURRA börjar spelet med vald SATSNING.
  • Insatsvärdena kan ändras genom att klicka på knapparna "+" och "-".
  • Alla symbolvinster multipliceras med den totala insatsen inklusive Bandito-symbolen.
  • Alla symboler betalas ut från vänster till höger, från hjulet längst till vänster i följd.
  • Utbetalningar betalas enligt vinsttabellen.
  • Samtidiga vinster på olika vinstlinjer läggs till ditt saldot.
  • Endast det högsta vinstbeloppet på varje vinstlinje betalas ut.
  • Bandito-symbolen är Wild och ersätter alla andra symboler förutom CASHWILD och WILDSHOT.
  • CASHWILD-symbolen ersätter alla symboler utom WILDSHOT.
  • Landa både en Big Cash Bandito-symbol och en CASHWILD i samma snurr för att aktivera Big Cash Bandito-bonusspelet.
  • När en CASHWILD-symbol landar fastnar den med ytterligare ett återsnurr.
  • I alla snurr finns det en chans att ett slumpmässigt antal kulor (2,3 eller 4) kan skjuta hjulen och lämna WILDSHOT i stället för symbolpositionen där de träffar.
  • WILDSHOT är en två ggr multiplikator-WILD. Den ersätter alla andra symboler förutom CASHWILD och Bandito-symbolen.
  • Maxvinsten i det här spelet är begränsat till 250 000 EUR eller motsvarande valuta under huvudspelet eller Big Cash Bandito-bonusspelet. Spelet kommer att avslutas när det maximala vinstbeloppet uppnås.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelarenför det här spelet är 94,29 %.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.

Big Cash Bandito Bonusspel:

• Bonusrundan utlöses med Big Cash Bandito-symbolen och CASHWILD var som helst i vyn och fem frisnurr delas ut.
  • Om en ny CASHWILD landar på hjulen kommer Big Cash Bandito-symbolen att glida över hjulen för att samla ihop CASHWILD och öka hans pengapåse.
  • Varje CASHWILD-symbol som samlas in läggs till i mätaren ovanför hjulen.
  • När Bandito har samlat in fem st. CASHWILD-symboler. Bandito-symbolen expanderar till 2 x 2 i storlek och ytterligare tre frisnurr delas ut.
  • Om fem st. till CASHWILD samlas in under frisnurr kommer Bandito att expandera till 3 x 3 i storlek och ytterligare tre frisnurr delas ut.
  • Om fem st. till CASHWILD samlas in under frisnurr kommer Bandito att expandera till 4 x 4 i storlek och ytterligare tre frisnurr delas ut.
  • Om tre st. till CASHWILD samlas in kommer Bandito att expandera till 5 x 5 i storlek, fylla rullskärmen och ytterligare ett frisnurr delas ut.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler  om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på  spelloggar för att se spelarens tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning  för att sätta in mer pengar på spelarens konto
  • Funktionen spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94.29%.

Vanliga frågor:

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i spelet kommer programvaran automatisk att avsluta spelet åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-08-02